Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
LA MULTI ANI BETTY SI AFIBEBE!
Yaia drum bun spre casa
Rox pozicile poate apar pana de P![]()
Copiloi de luni sant in vacanta si au rupt 2 treninguri si cate o pereche de adidasi, deci se vede ca a venit primavara
...vai de capul lui buni
ptr Paste fac gratarel cu carne de miel, ceva aperitive si lasagna ptr baietoi...dulciuri de la pasticerie putine si bune![]()
am reusit sa si gradinaresc ceva, dar nu am incarcat prea mult din cauza picei care are tentinde distructive
de vreo 2 duminici nu am mai culcat-o pe pitica la pranz si ne-am plimbarit pe unde am putut aprofitand de timpul bun...totusi picea daca nu apuca sa-si incarce bateriile macar juma de ora , rezista , dar cu multe toane
numai bine gagici ... somn usor mamici si bebici
mihailescu teodora spune:
Iubitele mele,va urez de pe acum <<Paste fericit>>,sanatate cat cuprinde,liniste si intelegere!

Eu o sa plec azi si nu voi mai sta pe net!
isabeluta spune:
Am intrat sa va urez tuturor Sarbatori minunate alaturi de cei dragi! Iepurasul sa aduca cadouri multe si frumoase copiilor!!!!
La multi ani sarbatoritelor! Multa sanatate, o zi frumoasa si plina de dragoste alaturi de cei dragi!
isabeluta spune:
Cum ma hotarasem sa stau acasa cateva zile mai devreme, puiul meu sa gandit sa-mi dea de lucru, asa ca azi ne-am trezit cu 2 bubite si de pe la 12 suntem oficial cu varicela...Vom avea un Paste plin!
Cel mai tare ma doare ca nu-l pot scoate afara...el insa e foarte fericit! Striga prin casa "am varicela" de parca a primit o jucarie noua si-mi tot arata pe unde ii mai apar bubite! Probabil il si mananca un pic! ![]()
Va pup dulce pe toate!
cecilia L spune:
Luy, nu am reusit sa ne multam, dupa Paste incepem renovarea.
Roxana, abia astept sa ne povestesti cum a fost in concediu....iepurasul gaseste ceva pentru cei cuminti![]()
Isabeluta pupam baiatul cu bunite, trece si asta.
rnico, mai aveti un pic pana in iunie.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Pentru ca maine plecam la baiat, va urez si eu de azi"Paste fericit!" si sa va aduca
tot ce va doriti.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Azi am fost tare harnicuta (mai putin la birou
) pentru ca am definitivat toate cumparaturile si am pus chiar pozele din concediu (le gasiti pe mailul comun). Cu povestirile raman restanta.
Ca sa nu raman restanta si cu urarile, pentru ca nu stiu ce timp mai am la dispozitie, va doresc de pe acum un Paste fericit, cu bucurii si distractie, cu vreme frumoasa, cu sanatate bolnaviorilor si cu cadouri dragute si dulciuri de la Iepuras! 

carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G dar cum nu reusesc sa aprind un bec in mana cred ca sunt ok. |
ai verificat sa nu fie ars?
bine ai revenit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Si eu tot pentru uraturi am poposit acum aici!
Dragele mele, va imbratisez pe fiecare in parte si va doresc numai de bine!
Sa aveti un Paste luminat! 

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
adimercedes spune:
Afibebe, Betty, La Multi Ani va doresc si eu si tot ce va doriti voi mai bun si mai frumos alaturi de ai vostri dragi!