Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

No, acum mi-am pus cafea, dar nu vrea fie-mea sa stea in patut, deja protesteaza.

office, ma bucur ca e bine Maiu si sper sa fie doar o reactie alergica la Iulia. Cum arata bubitele? Ia-i luat temperatura?

Chichi, bem impreuna cafeluta...ce frumos! La alynta ma gandesc si eu de multe ori si o felicit in gand pentru ca face fata cu brio la trei copiluti micuti si nazdravani!

Tipaaa!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

chichi

office a avut varicela? Pupam dulce printesa,si ma bucur ca Maiu e ok.

Eu astept sa se mai incalzeasca afara sa ma duc la Tati o plimba pe afara pe Maia,si grasana merge la aerobic..

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

super oferta..... accept maxim 2 kilograme.... GRATIS

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lora vezi?cine stie ,cunostem-a terminat copilul asta cu biscuitii oreo,din cauza reclamei...si nu mananca decat asa cum face si baietelul din reclama si imi si zice uite mami moi in lapte si mananci:)))

multumim tuturor pt aprecieritoti copilasii sunt frumosi!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

super oferta..... accept maxim 2 kilograme.... GRATIS

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

,, de la mine, dau eu, tot gratis

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA
Donna de cafea buna mai e aici in fata calc. si citinduva pe voi
Nush la Stefan e un scump si un dolofan iti vine sa ii papi ce colacei are e o minune de la d-zeu sa iti dea 2 baieti asa de minunati in aceeasi zi ati facut multe calcule sau chiar a fost o minune?
Adelina ce face Darius? cum e cu papa sa ii treaca greva
Mari Vladutul alintat
Bebecris hai capul sus sa treaca supararea si asa cum spun fetele vb cu sotul si ai sa vezi ca totul o sa fie ok,cat despre sunculite las caci scapam noi de ele
HAI CRISTINA SA TRECI PESTE STAREA ASTA

CE GATI AZI??? nu mai stiu ce sa fac de papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ziua buna si de la noi,

Multumim de felicitari si uram si noi La multi ani sarbatoritilor zilei !

Noi ne-am apucat de sarbatorit de ieri asa ca va invitam la papanasi si un suc de portocale proaspat stors!

Am admirat si eu copilasii care mai de care mai dragut si unic . Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

si pentru toate mamicile care trec prin perioade mai dificile. Fruntea sus , o sa treaca.

De vreo cateva zile Bianca si-a diversificat si vocabularul. Din gangureala ei de bebelus i-a iesit si "ma-ma" (dintr-un sir de genul "ba-ba-ba-pa-pa-mmmm-ma-ma"). Stiu ca inca nu realizeaza ce zice, dar nu conteaza .... ma topesc instantaneu cand o aud.

La capitolul motricitate stagnam... imediat se face luna de cand se bataie stand in genunchi, dar inca nu s-a prins cum sa inainteze pastrand pozitia. In schimb vrea sa se ridice in picioare. Se catara pe mine pana o ridic si e foarte fericita asa.

Cu supa avansam bine. Ieri a mancat tot ce i-am pregatit .
Voi cum faceti spanac / brocoli? Nu am nici cea mai vaga idee cum sa le prepar pentru pitica.

si o zi frumosa tuturor!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Ei uite ca m-ati facut sa-mi mai pun o cafeluta. Ca sa o beau cu voi Chichi si Lora. Si bineinteles si cu alte amatoare de cofeina de pe aici.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Pe Alynta o admir si eu mult

Adelina papa Darius? Ati fugit la plimbare?

Eu tot stau si ma gandesc daca atopia la bebelina e data si de cafeluta si cioco papata de mine. Voi ce ziceti? ca eu uit mereu sa intreb pediatra.

De gatit eu nu fac nik, poate mai pe seara macaroane cu branza. Am niste bors de purcel, orez cu legume si fripturica cu sos.Mai fac la masa o salata si pe seara sa vad daca vor iaurt, lapte cu cereale, uscaturi sau macaroane. Eu seara am inceput sa nu-mi mai bat capul, e mereu in frigider de o salata sau altceva si ii las sa aleaga, rar mai gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ramona, join in the coffee-club!
Irina, eu brocoli si conopida le fierb la aburi. Ori, pur si simplu, fierte in oala cu apa.

nushu, eu nu suport biscuitii aia, cand ii vad asa negri ma apuca groaza. nu's cum ii mananca fie-mea...reclama, bat-o vina!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput