Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)
Raspunsuri - Pagina 8
ancamak spune:
Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!
Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.
Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.
A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare.
La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.
A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!
Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si va trebui sa si nasti … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
donna79 spune:
ORAMONA, buni biscuitii cu cioco ...am in plan sa mananc numai dulciuri virtuale de acum. Pupici pt Elisa!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
oramona spune:
Donna, multumim pt poze, e un dulce Tudor, sa vezi ce se intindea Elisa la calculator .
Nushu, ai doi copilasi minunati , iar Stef e un grasunel frumos foc.
Am mai vazut grasunei frumosi si voiosi : Vladut si Darian, niste bomboane.
Urez si eu un mare La multi ani si multe lunite sarbatoritilor, sa cresteti mari si frumosi.
Dupa ce eu sunt racita tare , vad ca si fata are nasucul infundat, sper sa nu fie nimic mai grav. Voi cand ati fost racite s-au imbolnavit si micutii?
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Donna, multumim pt poze, e un dulce Tudor, sa vezi ce se intindea Elisa la calculator . Nushu, ai doi copilasi minunati , iar Stef e un grasunel frumos foc. Am mai vazut grasunei frumosi si voiosi : Vladut si Darian, niste bomboane. Urez si eu un mare La multi ani si multe lunite sarbatoritilor, sa cresteti mari si frumosi. Dupa ce eu sunt racita tare , vad ca si fata are nasucul infundat, sper sa nu fie nimic mai grav. Voi cand ati fost racite s-au imbolnavit si micutii? Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true# |
...multa sanatate! la noi a fost invers...eu am luat viroza de la el...el s-a tratat cu antibiotice, iar eu am suferit ca un caine batut...cu ceai si cate un paracetamol.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la http://bazar.desprecopii.com/advancedsearch.asp?search=1&catid=&SearchStr=&AllAnyExact=all&customs_criteria=1&cfs_txt_UMANITAR=Da - cumparatorul alege&cfs_txt_UMANITAR=pt Alexia&cfs_txt_UMANITAR=pt Bibi&cfs_txt_UMANITAR=pt Bogdan&cfs_txt_UMANITAR=pt David&cfs_txt_UMANITAR=pt Darius&cfs_txt_UMANITAR=pt Ema&cfs_txt_UMANITAR=pt Ionela&cfs_txt_UMANITAR=pt Robi&cfs_txt_UMANITAR=pt. Alexandru Hapaleti&cfs_txt_UMANITAR=pt. Mihaita&cfs_txt_UMANITAR=pt. Marius-Andrei&cfs_txt_UMANITAR=pt. Raul&cfs_txt_UMANITAR=pt. Raisa&PriceFrom=&PriceTo=&StartFrom=&StartTo=&EndFrom=&EndTo=&ExcludeStr=&OrderBy=end_asc&MaxResults=50&sbmtAdvSearch=%3E%3E" target="_blank">Bazarul umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Buuuna cafelutaDonnei dar si dulcele lui Oramona
ANCA, felicitari lui Ionut pentru ,,gustarea'' piciorusului!
ADELINA,grevistului. Lasa ca trece perioada asta si va fi ok.
CAMY81, este schimbat Vladut...e mai slabut acum, bronzat in obrajiori si...muuult mai alintat si plangacios
BEBECRIS, si capul sus!
ALYNTA,
NUSHULICA,. Vladut nu e mare, e lung (in trup si scurt in picioare) si slab. Stefan al tau mi s-a parut mai mare decat Vlad, dar doar ni se pare, fiecare copil este cat trebuie sa fie
ANA, tu o faci fotomodel, iar eu ce il fac pe Vlad? stalp de telegraf?
ORAMONA, mi-ajung 7 kg pentru cat vreau sa fiu...dar mai accept unul pentru Vlad(si restul pana la 15 i-ar prinde bine sotului ca si el e scandura)
pop_adelina spune:
neata!!!multumim Donna de cafea! sper sa-si fi revenit grevistul, sa vedem la mancarica solida!
Anca, felicitari pt noua gustare: piciorusul!!!!
bebecris, vrei bataie????????ce-i aia depresie???? nu ai voie cu asa o minunatie langa tine! ia-l pe sot la o discutie serioasa, ce daca e mai inchis, fa-l sa se deschida, o sa vezi ca o sa te inteleaga! daca vrei sa faci ceva sa te simti mai bine, gaseste-ti un moment de vreo 2-3 ore in care sa-l lasi pe pici cu cineva si rasfata-te putin, nu te simti vinoavta, mai avem nevoie!Hai, multa putere!
am vazut si eu niste bebei superbi: Stefan, Darian, Tudor, Vladut ...niste adevarati barbatei!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
DONNA de
ANCA ce tare ar fi sa facem schimb cu sotii pt o zi! Eu as vrea! si mai ales fetele care alapteaza,sa vada si ei cum e cand pleaca bb cu tzitzi cu tot!
ADELINA la mofturila! si pe Maia a apucat-o iar moftureala!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
office spune:
'Neatza!
Am fost ieri la dr cu M...cica in afara de "rosu-n gat" care nu ii mai trece nu are nimic...mi-a dat un set de analize dar mi-a zis ca doar asa, pentru linistea mea sufleteasca pentru a sta linistita in calatorie...Insa dupa ce m-am vazut cu recomandarea in buzunar si plina de tot felul de pungute si borcanele m-am gandit ca nu prea vreau sa-l vad intepat......Ca ei i se pare bine, ca un copil bolnav nu e asa vioi, ca daca mananca, n-are febra, nu varsa n-are ce sa fie decat o tinere pe loc a greutatii cauzata interminabilei raceli...Asa ca bucurie mare pe capu' meu caci tocmai achizitionsem cateva camere la hoteluri pentru calatorie... dar bucuria a fost de scurta durata caci inainte de culcare am descoperit atat pe burtica cat ci pe spatele Iuliei mai multe bubite, dimineata avand si pe gat...Imi amintesc ca a mai fost o mamica aici care s-a confruntat cu o problema asemanatoare..Daca am putea face schimb de info..poate totusi nu e grav ...
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica bebecriscred ca jumate din fetele de aici de la odisee se simt inca grase cu celulita si vergeturi ,nu ne incap hainele si tot asa!!!stiu ca e frustrant dar crede-ma ca faptul ca avem copii sanatosi conteaza cel mai mult!!!ce te poate face mai fericita decat zambetul stirb al puiului tau la prima ora a diminetii??te rog,de fapt nu te ro,iti ordon sa iesi din starea astavb cu sotul tau ,sau cu o prietena/sora/mama cu cine vrei tu numai nu te inchide in tineiar la cap eu sigur conduc detasatde cand am nascut doar de 2 ori ne-am "intersectat"efectiv ne storc de puteri kinderii si de multe ori unul din noi adoarme inaintea copiilor...daca si-a luat amanta sotul meu?nu stiudar vine in fiecare seara acasadeci tot e bine am vazut poze cu darian si vladut,imi par asa mari fata de stef al meusi sut tare scumpi! va las si eu cateva poze cu baietii mei poate va era dor sunt de luna trecuta ca mi-e lene sa le fac poze mai des http://family.webshots.com/album/580036029ajygVI noapte buna! Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) |
'Neata! M-ai distrat pe ziua de azi cu faza ca tot acasa vine seara! Exact asta zic si eu...momentan. Si eu vreau sa slabesc, mai ales cand vad vreo mamica tanara si frumoasa si slaba prin parc care nici nu zici c-ar fi nascut...da-mi trece, tot singura ma imbarbatez. Sex? Ha-ha...ce-i ala?
Nushule, dolofanelul tau e delicios!!! Iar David e pe zi ce trece mai frumos, o sa rupa inima fetelor acusi! Face reclama la oreo cumva?
Revin, ca nu mi-am baut cafeaua inca!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
Buna dimineata! Nah ca intru de 2 zile aci sa va "vad"!
Bebecris e foarte usor sa aluneci in groapa asta, nici eu nu sunt departe, dar comunicarea este totul!
Donna ai un bebe superb! Multi de la noi!
Alynta desi te-am uitat in postul precedent iti dau acum un mare ! Ai un moral de invidiat!