Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)
Raspunsuri - Pagina 12
pop_adelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_irina_c Voi cum faceti spanac / brocoli? Nu am nici cea mai vaga idee cum sa le prepar pentru pitica. si o zi frumosa tuturor! Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010) |
la aburi brocoli, spanac inca nu i-am dat!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui oramona Adelina papa Darius? Ati fugit la plimbare? |
nu am iesit azi deloc, sunt intr-o pasa proasta si nu am chef! m-am apucat de putina curatenie dar mai mult mi-am facut nervi ca nu a stat mai mult de 5 min singurel!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
bebecris26 spune:
Buna ziua dragi mamici si bebici frumosi!
La multi ani sarbatoritilor!
Va multumesc din suflet fetelor pt gandurile bune si vorbele de incurajare. Conteaza enorm sa ai cui sa impartasesti bucuriile si necazurile, sa fii ascultat si incurajat. Pt asta va iubesc foarte mult si i-mi sunteti tare dragi
David nu mai vrea sa manance cu lingurita. Fructele deloc, abia reusesc sa-i dau fortat cateva lingurite si legumele le papa cat de cat, dar dupa cateva lingurite incepe sa inchida gurita, da tare din cap si chiar incepe sa planga. Nu stiu ce sa fac, el a mancat foarte bine de la inceput dar acum nu stiu ce are.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui nushulica camy n-am facut noi niciun calcul,asa a vrut Dzeu sa ne dea baietii in aceeasi zi...in plus asta e si ziua nuntii noastre...pura coincidenta pe david l-am asteptat 4 ani de zile,am pierdut 2 sarcini,am facut o gramada de tratamente ca am ajuns in momentul cand am ramas gravida sa-mi fie frica in loc sa ma bucur a fost o sarcina cu probleme ,cu stat la pat din luna a4a ca facusem desprindere de placenta...dpn era 16oct si pe 23 sept seara la 10 mi s-a rupt apa...am nascut pe 24 la ora 0 si 10min si de buimaci ce eram amandoi abia dimeneata ne-am dat seama ca s-a nascut copilul de ziua nostra apoi stef a venit cum sa zic...total pe nepregatite..ne mai doream un bebe dar stiind pb care le avem am zis ca tre sa ne luam inima in dinti sa ne apucam iar de tratamente....si nush cum se face ca in decembrie 2009-ian 2010 mancam la greu mc si kfc dar la greu inseamna aproape zilnic si ma trezesc cu 5kg in plus si sotul meu imi zice mai prea cu pofta mananci nu esti gravida? atunci mi-am dat seama ca ar trebui sa fac un test care a iesit fff pozitiv ...ala era stefanel hai ca m-am intins f tare,ideea e ca nu i-am socotit nu i-am planificat ni I-a dat DZEU si ii multumim in fiecare zi pt ei ca ne-au schimbat viata si ne-au dat un rost in viata! |
ce frumos!!!! cand aud asa ceva ma gandesc ca exista minuni! sa-ti traiasca!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui office Sa-mi dau si eu parerea despre banc ca prea face furori pe aici! Mister Office zice ca el sub nici o forma nu si-ar dori sa fie in locul meu! Pai fiti atente, la firma el director, eu director adjunct:avantaj el! Acasa eu director, el director adjunct: avantaj...el! Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008 |
nu stiu cum fac barbatii de mereu ies in avantaj, si tot nu sunt multumiti!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
citat din mesajul lui donna79 Voi ce carne de pui folositi pt bebei? de tara sau de cumparat? .............................................................................................. Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/ Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar |
nu am de unde de tara asa ca voi cumpara dar de curcan pt inceput!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
pop_adelina spune:
ma scuzati pt multitudinea de mesaje si mai ales pt dezorganizarea lor, dar sunt cu piciu in brate si ma terorizeaza! ma duc sa-l culc!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
bebecris26 spune:
Adelina, in aceeasi situatie suntem si noi, e foarte agitat si nu papa fructele si legumele, slava Domnului la san mananca binisor. Al doilea dintisor a iesit bine si sus nu sunt semne ca ar iesi ceva, nu inteleg de la ce are starea asta. Ma gandesc, ca e doar o etapa, vrea sa il tin in brate si se uita curios in jur , sa-i ofer muuuuulta atentie, sa ma joc in permanenta cu el. Speram sa treca repede si sa redevina bebeii cuminti si papaciosi de altadata. In alta ordine de idei, ii multumesc Domnului ca e un copil sanatos, nu a plans niciodata degeaba, nu a avut colici si cu dintisorii am trecut binisor pana acum.
Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#
camy81 spune:
Nush wowwwww super tare 3 evenimente in aceeasi zi eu te-am intrebat de calcule pt. ca si eu am nascuto pe Ale chiar de ziua sotului meu toti il sunau sa ii spuna la multi ani iar el maret le spunea ca are o fetita cadou de ziua lui toti spuneau ca multe calcule a trebuit sa facem ca sa vina de ziua lui ceea ce nu a fost asa a fost un dar de la D-zeu asa cum e si in cazul tau
Cristina nici Carina nu mananca prea bine legume ii deranjeaza ceva pe ei poate dintisori?
pop_adelina spune:
a adormit dar iar nu reusesc sa-l pun in patut, cum simte patutul, cum plange, asa ca il tin in brate, n-am incotro!
am mai "reparat" mesajele haotice
bebecris, asa e si Darius, vrea f multa atentie si cum il las singur incepe maraiala si apoi plansul! eu zic ca-s dintii, macar ma consolez ca exisra un motiv si pt lipsa poftei de mancare! laptic papa binisor dar mi-e frica sa-i mai dau treaz ca asa rau ma capseaza ca imi vine sa
camy, wow, si voi cu cadou de ziua sotului, ce fain!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!