Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Irina, eu nu ii blenduiesc nimic, ea mananca legumele intregi, deci nu i le amestec.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Ah, asa e... uitasem

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La mine bancul a devenit realitate. Eu ma duc zilnic la servici si sotul sta acasa cu copilul. Dupa prima saptamana mi-a spus: ma uit din 10 in 10 minute la ceas sa vad cat mai e pana vii acasa, acum inteleg de ce dadeai 100 de tf dupa mine cand eram plecat si imi faceai scandal s ama grabesc, cica in viata totul se plateste :))

Miriam azinoapte la 4.30 era treaza, nu am mai vrut sa o pun la tzitzi ca mancase non stop pana atunci. Asa ca la 5 eram toti 3 in sufragerie cu lumina aprinsa si radeam unii la altii. Eu m-am culcat, l-am lasat pe sot cu miri si a plimbat-o pana a adormit. La 7 insa tot la tzatza a ajuns copilul.

Bebecris, pregateste-te psihic sa dureze perioada prin care treci. Asta e, doar mamele cu 2 copii sunt pregatite pt ce urmeaza, cele la primul copil sufera socuri, ca noi, ca habar nu aveam ce urmeaza.

Pe mine m-a mentinut pe linia de plutire doar Miriam, ca eram satula de tot si obosita, si financiar la pamant. Doar de cand am revenit la servici ma simt alt om, ma simt EU cum eram inainte, ca ma pieptan in fiecare dimineata macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Cameluska, multumesc de raspuns, dar tocmai asta e, eu parfum nu am folosit decand am nascut si cand plecam cu totii si tatal are interdictie. De haine mi-a zis si pediatra, eu in casa nu stau decat cu tricouri de bumbac si nici nu sta mult in brate, afara e in carut , asa ca rar intra in contact cu hainutele noastre, are jucarie de plus pe care o molfaie, dar am inceput sa nu i-o mai dau. Singurul lucru ramane mancarea mea, cafeaua si cioco. Dar nu am gasit ca ar fi asta o cauza.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Sa-mi dau si eu parerea despre banc ca prea face furori pe aici!
Mister Office zice ca el sub nici o forma nu si-ar dori sa fie in locul meu! Pai fiti atente, la firma el director, eu director adjunct:avantaj el! Acasa eu director, el director adjunct: avantaj...el!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

ma simt EU cum eram inainte, ca ma pieptan in fiecare dimineata macar

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

mare dreptate ai!!!conteaza mult,f mult sa iesi din casa chiar daca nu la serviciu,numai si pana la piata ca tot e nevoie sa te piepteni si sa te aranjezi cat de cat...si in plus fara copil dupa tine!!!

camy n-am facut noi niciun calcul,asa a vrut Dzeu sa ne dea baietii in aceeasi zi...in plus asta e si ziua nuntii noastre...pura coincidenta
pe david l-am asteptat 4 ani de zile,am pierdut 2 sarcini,am facut o gramada de tratamente ca am ajuns in momentul cand am ramas gravida sa-mi fie frica in loc sa ma bucur a fost o sarcina cu probleme ,cu stat la pat din luna a4a ca facusem desprindere de placenta...dpn era 16oct si pe 23 sept seara la 10 mi s-a rupt apa...am nascut pe 24 la ora 0 si 10min si de buimaci ce eram amandoi abia dimeneata ne-am dat seama ca s-a nascut copilul de ziua nostra
apoi stef a venit cum sa zic...total pe nepregatite..ne mai doream un bebe dar stiind pb care le avem am zis ca tre sa ne luam inima in dinti sa ne apucam iar de tratamente....si nush cum se face ca in decembrie 2009-ian 2010 mancam la greu mc si kfc dar la greu inseamna aproape zilnic si ma trezesc cu 5kg in plus si sotul meu imi zice mai prea cu pofta mananci nu esti gravida? atunci mi-am dat seama ca ar trebui sa fac un test care a iesit fff pozitiv ...ala era stefanel

hai ca m-am intins f tare,ideea e ca nu i-am socotit nu i-am planificat ni I-a dat DZEU si ii multumim in fiecare zi pt ei ca ne-au schimbat viata si ne-au dat un rost in viata!

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
Pit nu mai vrea legumeee...adica ii dau mai mult fortat in schimb mananca bine fructele. Saptamana viitoare trebuie sa bag ceva nou, cred ca branzica.
In rest tot o vorba pe Pit si chinuiala unui dinte de a rasari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am revenit...am facut mancare, putina ordine prin casa siiii a fost maica-mea pe aici, ca e in oras cu treaba pe la medici(e la comisie pt persoane cu handicap)
OFFICE, si multa sanatate Iuliei!
CHICHI, eu ma bucur ca vii sa ne ,,vezi''!
IRINA, papanasi...
ORAMONA, nu cred ca are de-a face ce consumi tu cu atopia Elisei...zic eu...
EVELINE, spor la treaba! Offff, aragazul si ce-i in jurul lui saptamanal sterg acolo si degeaba, cum fac mancare, e la fel ca inainte de curatenie...
IUNIA, are cateva zile de cand se ridica foooarte repede, ca inainte se chinuia destul acum si noaptea cand se trezeste, intai se ridica in picioare si apoi sa alarma ca ii e foame
SUMMER, maaare dreptate ai cu pieptanatul zilnic...eu daca nu ies din casa 5 zile, nu ma pieptan decat inainte de spalat pe cap
NUSHULICA, wow!!! trei evenimente sarbatorite in aceeasi zi!!!wow!
MARI_PAUN, si noi am avut cateva zile in care nu a prea vrut legumele, dar mi-am dat seama ca erau prea reci, lui ii plac fierbinti(atat cat sa poata fi mancate)...drept dovada azi la 10 a mancat fructele(un mar, jumatate de banana si 2 biscuiti), la 12 a papat la tzitzi si la 2 a mancat 200ml supa groasa...incearca si tu sa ii dai la o temperatura diferita ca pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

'Neatza!
Am fost ieri la dr cu M...cica in afara de "rosu-n gat" care nu ii mai trece nu are nimic...mi-a dat un set de analize dar mi-a zis ca doar asa, pentru linistea mea sufleteasca pentru a sta linistita in calatorie...Insa dupa ce m-am vazut cu recomandarea in buzunar si plina de tot felul de pungute si borcanele m-am gandit ca nu prea vreau sa-l vad intepat......Ca ei i se pare bine, ca un copil bolnav nu e asa vioi, ca daca mananca, n-are febra, nu varsa n-are ce sa fie decat o tinere pe loc a greutatii cauzata interminabilei raceli...Asa ca bucurie mare pe capu' meu caci tocmai achizitionsem cateva camere la hoteluri pentru calatorie... dar bucuria a fost de scurta durata caci inainte de culcare am descoperit atat pe burtica cat ci pe spatele Iuliei mai multe bubite, dimineata avand si pe gat...Imi amintesc ca a mai fost o mamica aici care s-a confruntat cu o problema asemanatoare..Daca am putea face schimb de info..poate totusi nu e grav ...

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

muuulta sanatate la pitic! nu o fi varicela la Iulia???

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

Adelina ce face Darius? cum e cu papa sa ii treaca greva

CE GATI AZI??? nu mai stiu ce sa fac de papa

Cami mami de Alexia-Ramona(27.01.2006) si de Carina-Maria(10.10.10)

POZE

tot rau a papat si azi si e marait din cale afara!nimic nu pot sa fac de el! siguuur sunt dintisorii ca altfel nu-mi explic! am fost si la dr si nu are rosu in gat!
multumim de ganduri bune!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Azi iar n-am facut mare lucru...incerc sa culc piticul si apoi poate am mai mult spor...

CHICHI, multumesc

MARIUK, si Tudor la fel, are trunchiul foarte lung si picioarele scurte, poate body de 1an si pantaloni mult mai mici... Mai dar ce spor ati avut azi la papa...bravo!

MARI_PAUN...succes cu dintisorul, sa iasa repede si fara suparari!

NUSHU...frumoasa povestea voastra!

In privinta mancatului: azi dimineata a avut mare succes marul cu putine cereale...la pranz supa crema a fostr un esec ...partial dar esec.
Intrebare: dupa doua saptamani de legume pot sa mai bag si carnita, nu? Ca e clar ca mai trebuie ceva. Si branzica?

Voi ce carne de pui folositi pt bebei? de tara sau de cumparat?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput