Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 20
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mai, eu zic ca si ei au motivele lor de nemultumire.. ca doar n-om fi perfecte. Probleme si mici neintelegeri apar mereu, dar bine ar fi sa gasim putere de intelegere, sa nu ne impiedicam de orice obstacol. Asta nu inseamna ca daca e groasa treaba sa stam sa inghitim, dar sper sa nu fie cazul pe la noi. Si barbatelul asta al meu mai face cate o gafa, mai vin, il mai parasc pe aici , dar chiar e baiat bun, ar tb sa vin si cu laudele, nu numai cu critici. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
Ba noi suntem perfecte, belle si rachitoare
http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana Diana imi plac animalutele de lemn |
si mie (noua)
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
eladea2005 spune:
saddie, asa e, la noi e spatiu de joaca gratis... sa vezi cand vin vreo 3-4 copii de varsta lui Eric..mamaaaaa ce dezastru lasa..am si poze spre exemplificarebine, adevarul e ca ai mei au prea multe jucarii...spre deosebire de copiii prietenilor nostriasta pt ca ma-sa e nebuna si a tot cumparat...
andreea, nu stiu care e treaba cu temperatura...da tu le iei temp regulat? eu niciodata nu le-o iau, decat daca ii simt calzi...
mai sa vedeti faza azi... vine al meu de la serviciu, si-l trimit afara cu copiii pana am tras eu o tura cu aspiratorul...la un moment dat, aud urlete/plansete in curte, evident il recunoasc pe Eric...ies pe balcon, intreb ce s-a intamplat? eric intrase din greseala la prima scara, vrand sa vina pana la mine...si a dat nas in nas cu un vecin...si s-o fi speriat, io stiu, da bietu asa urla si plangea, ca abia l-am potolit...ce-o fi crezut in mintea lui?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Eladea, ce ma distreaza Eric. Sa-l pup eu de scump!
Am culcat copil, a durat vreo 40 de min pana sa inchida ochii,desi statea in pozitie de somnic, dar cu ochii mari!!
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Nu s-a intamplat nimic. Ca sa va satisfac curiozitatea( stiu cum e, ca eu sunt tare curioasa de felul meu) Pe scurt, Alina a spus ca ar tb sa o sustinem altfel pe Btz , nu laudandu-ne sotii si eu am reclamat lipsa de diplomatie. Atat a fost tot, nu sange pe pereti, urlete si zbierete. Au fost exact 2 mesaje. Poate nu tb sa reactionez eu, dar am o scuza...mi-e foame!!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 am citit cu atata nerabdare acest mesaj si la sfarsit m-a bufnit rasul!!! .....si eu sunt la fel cand mi-e foame |