FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 8
GeorgianaI spune:
Servus fetele!
Anchusa, de una ai scapat . Urmeaza cealalta parte de drum, care trebuie neaparat sa se incheie ff bine. Bafta multa si sa fie inceputul unei perioade frumoase!
Anchusa, unde te-ai cazat la budapesta si cu cat timp inainte ai facut rezervarea? Intreb, pentru ca eu pe 11 mai trebuie sa fiu acolo.
5ab1na, ce faci? cum esti? ai facut ET-ul?
Eu, deocamdata nicio noutate. Va urmaresc pe voi si astept sa citesti despre vesti bune!
lelu spune:
Buna
Am si eu o intrebare pentru fetele care fac FIV la Zadori, analizele hormonale se pot face si in Romania sau insista sa fie facute la ei?
Daca-mi fac programare acum oare am sanse sa ma primasca saptamana viitoare?
Cum conversati cu doctorul? stie romaneste un pic.... sau vorbiti in engleza
multumesc
luisianadsd spune:
LELU analizele toate se fac in Romania.le poti face si acolo dar doar daca tu doresti.medicului ZADORI ii poti scrie un mail cu un scurt istoric medical si eventual sa-i atasezi si eventualele analize facute deja.Trebuie scris in engleza iar acolo poti lua legatura cu traducatoarele care pot intra cu tine la medic.In prima pagina ai nr lor de telefon.ANA 0036305456403 iti poate face si programarea.Eu am cunoscut-o acum ultima oara cand am fost si mi s-a parut o tipa fff de treaba.la fel si gyongyi
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"
flory_ana spune:
Salutare fetelor,
Ieri am facut si eu testul HCG si din pacate rezultatul pe care l-am primit astazi a fost de 1.20...
Asa ca asta a fost...
ciudat este ca inca nu mi-a venit ciclu, dar probabil a fost dat peste cap de tot tratamentul asta.
Merci mult fetelor care au fost alaturi de mine!
DaniellaSM spune:
Buna Fetelor,
Dana scumpita, poate ne vedem la Szeged azi am inceput si eu Decapeptyl, de maine si Gonal F , mai am nevoie de niste injectii in vena si sunt aranjata, imi pregatesc bagajele de drum , am si emotii dar si frica sper sa nu fie doar o experienta urita ca am avut deja 3 , in fine pe 18 dimi sunt la dr Zadori nu pe 19 pt monit.,
Bafta multa ,
unacri spune:
Imi pare rau Flory ana, pastreaza-ti insa increderea ca vei reusi sa iti indeplinesti visul, sa nu renunti la el, fii puternica
cybele spune:
flory_ana, mi pare tare tare rau
multa putere, sa treci repede peste acest moment dificil si sa iti indeplinesti visul de a avea un bebe repede!