FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 6
martinel spune:
sabina, la fel am patit si eu, la punctie ovocitele erau imature, le-a lasat o zi in mediu de cultura pt maturat si ziua urmatoare le-a pus la fertilizat. din pacate din 5 ovocite numai unul s-a fertilizat si ala cu ICSI.in z4 de la punctia am facut ET, avand un embrion in 5 celule, dar un endometru destul de anemic parerea mea, de doar 8 mm care a si scazut, la 14 zile de la et avand 6 mm.din pacate bb nu a ramas acolo, speram data viitoare sa fie cu noroc.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 azi declar si eu ziua 1 de CM...si startul oficial pentru FET 2. numa ca mi-a venit mai devreme cu 3 zile CM si mi-a dat peste cap toate socotelile. tannoo 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
sunt alaturi de tine in noua incercare
multa, multa bafta; de data asta sper sa fie totul bine
unacri spune:
Buna fetele, azi am avut punctia, recolta: 4 ovocite. La-m intrebat pe PK daca e nevoie de ICSI si mi-a zis ca nu pentru ca e spermograma ok. Ma asteptam sa am mai multe... credeti ca este suficient?
GeorgianaI spune:
Unacri, e ok si asa. Important este sa se fertilizeze si sa fie de buna calitate. La urma urmei, unul iti trebuie sa fie cel mai tare din parcare si sa stea la tine in burtica 9 luni.
Tinem pumnii.
Apropo, pentru punctie, te-ai prezentat rasa, tunsa si frezata zero?
Ce de griji importante am si eu la ora asta .
Va pup.
unacri spune:
:) Georgiana, da, asa m-am prezentat dar prin epilare nu cu lama :)
stiu ca unul e suficient dar speram sa fie mai multi ca sa aiba de unde alege..
cybele spune:
Unacri- e bine, nu iti face griji inutile!Important e sa se ferilizeze si sa evolueze frumos! Si sa se lipeasca de tine Incearca sa te odihnesti si sa ramai optimista!
Tu cate zile de stimulare ai avut si ce schema?
Io-s inca la capitolul statistici , mai am 8 zile pana la prima injectie
unacri spune:
schema mea a fost 5 zile stimulare Gonal F cate 150 unitati, plus 2 zile gonal F 225 unitati si cetrotide, o zi cetrotide cu ovitrelle seara si cam atat
samira33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sabina,noi am facut cariotip in Ianuarie si am platit 24.000 forints pentru amandoi. rezultatul il are Pk la dosarul meu si o sa mi-l dea cand mergem pentru FET. nu m-am agitat sa-l cer pe mail pentru ca stiam ca oricum mai ajungem la Buda. o zi buna tuturor 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
hai ca am ajuns sa ma citez singura
da ma citez ca imi lipseste un "in" din aceasta postare....si absenta lui da senzatia ca-s semialfabetizata...si daca pe mine ma calca pe nervi la altii treaba asta....imi spun ca si altii or gandi la fel ca mine.....deci.....am vrut sa scriu oricum in Mai ajungem la Buda...da cred ca imi era foame
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
luisianadsd spune:
fetelor vin si eu cu vesti.am primit schema de tratament pt 4 zile
0,5 suprefact, 0,75 gonalf si 3 merional pe zi asta incepand din 17 aprilie iar pe 21 apr merg la monitorizare si sa-mi dea tratamentul urmator.punctia o sa fie crede dr Zadori pe 26-27 apr.abia astept.aaa am uitat si aspirina tot din 17
dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"