FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 5
5ab1na spune:
balanta multumesc
samira multumesc si tie. il intreb evident pe pk. maine la noua runda. va intrebam pe voi, tocmai pentru a discuta aspectele astea referitoare la stimulare, mature/imature, genetica/negenetica.
din cauza asta va intrebam.
normal ca imi este teama cel mai mult de textul cu genetica.
5ab1na spune:
samira stiu ca tu ai facut cariotip genetic la budapesta.
poti sa-mi spui cat te-a costat si daca ti-a trimis PK rezultatul pe mail? adica il ai intr-o forma printata/printabila sau doar ti-a scris pe mail ca e ok?
ma gandesc in eventualitatea in care ajung la asa ceva sa fac analiza asta maine/poimaine, dar sa am certitudinea ca am rezultatul intr-o forma palpabila pt ca pricep ca PGD se face prin alte parti decat Ungaria.
cybele spune:
helloooooo girls!
am incheiat o zi istovitoare, am luat rezultatele de la fundeni si mi-am luat si tratamentul de stimulare! Cu ace cu tot Tonirro, da , sunt in continuare sadica; acul de insulina are un cm si ceva si nu concep sa nu reusesc sa ma intep din prima singura. cu emotii evident , dar cu o mare doza de sadism o rezolv!
5ab1na, sa stii ca eu am mai citit destule cazuri in care ovocitele n-au fost fertilizate prin FIV normal, si s-a rezolvat cu ICSI. Deduc ca la voi nu era pb masculina, ca altfel nu le lasa la FIV, noi facem ICSI direct asa ca nu mi-am batut capul cu asta. Iti transmit toooooone de optimism. Ramai pozitiva si increzatoare.
Samira, imi pare rau ca ti-a dat ciclosu planurile peste cap. Le pui tu in ordine ca esti fata descurcareatza.
Mey, hai sa ma vait si eu: ma dor . De fapt mie inainte sa imi vina se simte ca mi se tensioneaza mai intai dinsele. E si acum la sf de martie eram tensionata toata , mi-a venit ciclosul, dar de desumflat madamele nu s-au mai desumflat. Si am ramas asa pe post de Nicoleta Luciu in vremurile ei bune. Ei, deci ce fac eu nene cu balcoanele astea? Ca deja arat ca o gravida ....
cybele spune:
Georgiana, eu iau acid folic de 5mg; dar am o mutatie a protrombinei- C667T heterozigot, care implica deficit de folat. Ia de 1mg ca e bun. Poti sa iei si de 5 cand termini pastilele astea de 1 mg, excesul se elimina prin pipi - e o vitamina hidrosolubila si nu se pune pb de supradozaj.
Unacri-bafta maine la punctie!
Flory_ana - Doamne ajuta!
ana.iordachi spune:
5ab1na, se face PGD si la Kaali Budapesta. Poti sa il intrebi pe PK. Costa in jur de 500-600 de Euro.Asta e si motivul pentru are eu am decis sa merg acolo. Nu pot sa iti dau detalii de forma in care iti trimite rezultatul pentru ca eu ma duc abia pe 24 mai. Daca vrei mai multe detalii despre PGD te poate ajuta Bombi, care este o draguta si mi-a dat si mie informatii foarte pretioase.
Succes tuturor fetelor care sunt acum a Budapesta in focuri.
5ab1na spune:
cybele si eu imi amintesc ca am citit dar nu am citit ca a doua zi de la punctie faceau ICSI...ci deodata ceva de genul jumatate icsi, jumatate natural.
5ab1na spune:
multumesc ana.iordachi
nu cunosc nimic despre subiect. azi nu ma informez despre pentru ca inca refuz sa cred ca ar fi o problema de genul asta.
nu stiu nimic pe tema, dar intelesesem ca bombi a fost chiar la dr kovacs si nu stiu ce altceva a hotarat-o sa mearga in cehia. credeam ca pt ca nu se face in ungaria.
vad maine ce-mi este dat sa aud. m-a si chemat la clinica deci voi auzi diverse. sper sa si inteleg.
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na cybele si eu imi amintesc ca am citit dar nu am citit ca a doua zi de la punctie faceau ICSI...ci deodata ceva de genul jumatate icsi, jumatate natural. |
procedura de ICSI aplicata a doua zi dupa punctie se numeste rescue ICSI si este utilizata atunci cand ovocitele nu s-au fertilizat natural in mediul de cultura
ICSI din prima se aplica numai atunci cand exista o spermograma alterata, insa la voi inteleg ca nu e cazul; sau se mai aplica atunci cand au existat fertilizari esuate in trecut, ceea ce iarasi nu este cazul pentru ca tu esti la primul fiv.
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Fetele, am primit si rezultatul pentru AMH: 1,57 ng/ml
E ok?
5ab1na, bafta mukta azi si sa auzi numai vesti bune!
Va pupsi o zi cat mai buna.
samira33 spune:
sabina,noi am facut cariotip in Ianuarie si am platit 24.000 forints pentru amandoi.
rezultatul il are Pk la dosarul meu si o sa mi-l dea cand mergem pentru FET.
nu m-am agitat sa-l cer pe mail pentru ca stiam ca oricum mai ajungem la Buda.
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2