FIV in Ungaria 129
Raspunsuri - Pagina 17
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luisianadsd am avut ieri punctia siiii doar un ousor bun dar sper din toata inima sa fie cel norocos.se poate intampla ceva pana vineri? dana 1extrauterina 1 fiv "nereusit" |
sa fie lipiciossss!
anchusa
cybele spune:
Hristos a inviat!
suntem in Budapesta, parca nici nu imi vine a crede ca sunt in mijlocul procedurii si ca in sfarsit mi se intampla.
am ajuns ieri dupa un drum care ni s-a parut groaznic de obositor, si abia am avut timp de un dus si de un ruj ca a trebuit sa ajungem la clinica. dupa eco am primit vesti amestecate: vestea buna e ca ovarele mele reactioneaza, vestea mai putin grozava e ca stangul nu e asa vrednic ca dreptul. Dn cate am vayut notat pe foaie la dreptul aveam vreo 4 guguloaie trecute de 1o mm, la stangul niciunul. Mi-a introsus in schema 75 de gonal pe langa cele 3 menopure, si vineri ma duc sa vad daca stangul s-a hotarat sa ii creasca pa ai mici.
Acuma ce sa zik, sunt cam dezamagita de mine, ma si inchipuiam ca pe o closca pe ouale de aur acu ca am aflat ca superproductia mea se numara pe degetele de la o mana mi-a pierit cheful de cotcodaceala .
Ca sa nu spun ca pana ieri simteam activitate la greu in zona ovarelor , acum ca am bagat aseara si un gonal F nu mai simt nimik. desigur ca au inceput sa imi lucreze insa tot felul de idei not so funny prin capsor da incerc sa le dau ignore.
Buey si ma suparati si voi ca uite sunteti pe la Budapesta si n-aem cum sa ne intalnim ca n-aveti net. tonniro vad ca a anuntat ca n-are cum sa ne contactez. eu ma bazez pe samira ca vine si ne scoate din impas si reusim sa punem de o intalnire. Samira ai PM. pup you si revin ca sunt nevorbita
anchusa spune:
cybele fi cuminte ca stai bine, sa-i vezi in ultimile 2 zile de stimulare ce se umfla...odata te trezesti cu ei ca-s peste 20mm si din 4 apar vreo 7- 8
Apropo...unde te-ai cazat? trebuie sa fac si eu rezervare, din 24 mai voi fi la Budapesta
anchusa
samira33 spune:
luisiana,eu cred ca vei face transferul Sambata.
sa fie cu noroc.
cybele,ti-am raspuns la pm.
dar oare tonirro de ce nu are net???ca merge reteaua foarte bine la Korall.
va pup
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
cybele spune:
luisiana, Doamne Ajuta-te asteptam cu vesti bune
anchusa, noi ne-am inchiriat un apartament de pe site-ul http://www.only-apartments.com , al nostru e in districtul 2, la 4 km de clinica, sarumana de incurajari...asa ma gandesc si eu ca tb sa mai astept pana vineri sa vad ce si cum si ca o sa raspunda si stangul , deocamdata fiind la prima stimulare am emotii...de..
sami, iti raspunsai. Tonirro nu si-o fi luat laptopul la ea, stiu ca doar atat a scris ca nu are net. poate gaseste totusi vreun laptop dispo la pensiune
samira33 spune:
cybele,ai dreptate...normal ca de asta nu are net...deh...neuronu' meu blond nu a putut gandi atat
tinem legatura
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
violeta70 spune:
Smufurash esti o draguta!
Eu insa i-am trimis doctorului Kovacs mail, cu rezultatul la AMH si cu istoricul de la primul fiv (facut la Szeged la dr.Zadori), cu rezultatele la analize, protocolul urmat, rezultatul in urma protocolului (4 ovocite rezultate la punctie, 3 au rezistat o zi, iar din ultimele 2, unul nu era prea bun, asa ca doar unul s-a fertilizat, binenteles cu ICSI si AH, deci am transferat 1 embrion, iar rezultatul la BetaHG a fost 0.361, deci nici nu a incercat sa se prinda).
Raspunsul dr.Kovacs a venit in jumatate de ora cu sugestia sa ma indrept spre ovocite donate, pentru ca si la primul fiv am raspuns slab, iar sansele sunt foarte mici, insa daca eu vreau sa incerc inca odata el ma ajuta.....aici intervine problema financiara......
Din cate am inteles de la fetele de aici, precum si de la fete pe care le cunosc si au facut FIV-urile cu Dr. Kovacs, se pare ca este foarte bun pe paciente "poor responder". Binenteles ca tot vointa Domnului ramane....
Apropo, tu unde ai facut FIV-urile?
Salutari tuturor
aristica spune:
samirutaaaaaa sambata asta? ii iei pe Yeti? Ma n-oi ramane tu gravida sa vin sa mananc ciucalata cu martipan in fata ta pana balesti si-ti curg ochii!? numa vino bortoasa ca ti-o fac eu si p-asta!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
violeta,te salut si te imbratisez.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
samira33 spune:
aristico,Joia viitoare ii iau acasa pe Omuleti...Marti plec la Buda.
daca DD o randui sa raman gravi...raman...daca nu....asta-i viata.
io am zis ca nu o sa mai vad Beta 0,ceva in viata mea in fata ochilor....asa ca n-o sa ma afecteze...sper.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2