uter fibromatos
am si eu o intrebare
se poate ramane insarcinata cu uter fibromatos?
o prietena a ramas insarcinata si dr.i-a spus sa incerce sa tina sarcina pt. ca nu se stie daca mai ramane,dar din pacate a pierdut sarcina si este foarte trista.
ce credeti mai are sanse?
ce stiti despre asta?
Raspunsuri
crinuta spune:
Pt uter fibromatos e poate face tratament cu bai de plante, si scapi sigur.
IN al doilea rand, da se poate ramane insarcinata cu uter fibromatos.
pupici
Crinuta
Margot spune:
Si eu am ramas insarcinata cu uter fibromatos, dar sincer acum am aflat ca se poate pierde sarcina.Eu n-am avut nici o problema , am nascut o fetita perfecta, nu am avut nici o iminenta de avort.Problema este alta nu stiam ca n-o sa mai pot ramane insarcinata.Eu la ultimul ecograf care l-am facut mi s-a spus ca uterul este normal si ca dupa sarcina acele fibroame s-au absorbit.
O fi adevarat o fi fals eu am problema in vizor.
Margot
crinuta spune:
Margot, cum adica nu o sa mai poti ramene insarcinata? Nu cred ca uterul fibromatos este cauza.
pupici
Crinuta
copilutzu spune:
BUNA!SUNT DOINA.
eu zic ca cel mai bine prietena ta sa mai consulte si alt dr.pe mine ptr. o hemoragie ma chiuretat la Filantropia si mia zis dr. ca daca
a doua oara se intampla sa mai am hemoragie va fii nevoita sa imi scoata toate organele genitale .
abia asteptam sa se faca dimineata sa pot pleca din "macelaria" aceea.
am o reteta luata din Formula AS pe care v-o transcriu
UTER FIBROMATOS SI CHISTURI OVARIENE
-TRAISTA CIOBANULUI
-CRETISOARA
-COADA CALULUI
-BITER SUEDEZ
-ALIFIE DE GALBENELE
-infuzie din 1/2lingurita traista ciobanului si 1/2 lingurita cretisoara la o cana cu apa pe care o indulciti cu putina miere sau deloc.
adaugati o lingurita de bitter suedez si beti cu inghitituri mici.
se vor consuma 3 cani pe zi.
cu planta coada calului procedati asa:-se pune int-o strecuratoare mai mare o mana de plante.se pune apa intr-o oala , srecuratoarea pe oala in asa fel incat apa sa nu ajunga la plante.se pune oala pe foc pana incepe sa fiarba.
oala cu strcuratoarea se acopera cu un capac.
cand sa umezit planta bine se pune pe un tifon si se aplica in zona uterului.se imbraca un pantalon sau un dres ptr. a tine compresa lipita de piele 20-30min (atatat cat o simtit calda).dupa ce sa racit se inlatura,se ia alta bucata de tifon se umezeste cu bitter
se aplica pe piele tinand-o mai mult.
dupa indepartarea bandajului se spala pielea cu apa si se unge
cu alifie de galbebele
IN CAZUL CHISTURILOR TOATA PROCEDURA SE APLICA IN ZONA OVARULUI
SANATATE MAXIMA!
Va pupacesc! Doina
copilutzu spune:
Cornelia
m-am "incins" cu tratamentul naturist si am uitat sa
iti spun ca am o prietena care are 2 bb cu uter fibromatos.
pierderea sarcinii poate avea si alte cauze,cum ar fii
toxoplasma care se trateaza si ea.
Pupaciuni!!!!
Doina
cornelia1172 spune:
multumesc mult,o sa-i spun tot ce am citit aici
cat despre medic,o sa mearga la medicul meu de-acum dar trebuie sa se refaca un pic .
Margot spune:
Crinuta cand am spus ca nu mai pot ramane insarcinata ma refeream la concluzia la care ajuns a doctora prietenei Corneliei.Adica si mie mi se pare o aberatie.
Margot