Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota si sta? ca a mea da din picioare... mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008) |
o pui cu capsorul pe marginea mesei de infasat si ii intinzi usor un piciorus, vezi unde ajunge, si apoi masori. Asa face si un dr ca alta metoda nu e

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
pisucmic spune:
| citat din mesajul lui alina06st Yasmiii, ai pus motzate pt mine ![]() Dupa amiaza ma duc prin Auchan sa iau si pampers, ca inca n-am luat. Dar am un dubiu. Ma gandeam sa iau un pachet din acela mare de nou-nascuti, intre 3-6 kg. Are vreo 100 de bucati. Oare e posibil sa devina mici in scurt timp si sa nu-i mai pot folosi? Credeti ca ar trebui sa iau un pachet mai mic? Eu am zis ca daca scrie pe ei intre 3-6 kg, ii pot folosi pana la o luna. Si 100 de bucati se termina in 3-4 saptamani, nu? in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! AMR... marti 12 aprilie ![]() |
Alina neaparat sa iei de 2-5 kg! Si eu am luat pachetul de 3-6, dar sunt mari acum, si trebuie sa incepi cu 2-5 kg! De consumat se consuma extrem de repede, noi in 4 zile jumate acasa am consumat un pachet de 43 (cel mic) si incepem unul de 100 azi.
Hai ca se apropie si la tine!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
lalely07 spune:
Madutza_bra..eu cred ca vei da mai mult de 5 kg in cele 5 saptamani.Sincer!!!Acum in 2 saptamani ai dat 5 kg,dar daca prin absurd presupunem ca ritmul se incetineste tot vei da mai mult...Tinem pumnii!!!
Nu te-am intrebat:dupa ce termini acest regim o sa mananci normal dar ponderat??Exista riscul sa iei in greutate rapid..sau cum???
Alina06...asteptam vesti de la medic..Asa am gandit si eu cu sterilizatul ca poate am noroc si alaptez,dar vom vedea asta!!Si eu pampers am tot primul numar pt nou-nascuti si am un bax de 78 buc cred...In bagajul de spital am pus vreo 26 (oare imi ajung???
) si a mai ramas asa cred ca pt o sapt max 2...
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
lalely07 spune:
Si eu vreau sa fac un pic de ordine,dar cred ca maine...
Mi-aduc aminte de tine Madutza..cd ziceai ca ai dat a n oara cu aspiratorul...in asteptarea marelui moment!!!
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
neata fete.
Scoica face minuni, doarme puiul in ea de 3 ore, am spalat baia, bucaaria, am facut ciorbita de pui cu legume si paste cu legume..n-am vut nici o treaba, plus ca mi s-a adunat si mie laptic....ce bine e asa...sa vedem cat o tine faza...
Madutza, ai dat jos nemaipomenit de bine si eu cred, ca si Lalely ca vei da jos mai mult in urmatoarele 5 sapt...Su-per.
De azi sunt si eu la o dieta fata cantar de alimente. Maninc in special legume si lactate, nimic glucide, fructe, si nici dupa ora 5...Trebuie sa fiu drastica ca vine vara peste mine si ma gaseste asa...
Struuuumpfi, ce rau imi pare, iti inteleg starea. Daca tu zici ca dupa o saptamana trebuia sa fie ok epiziotomia...iti spun ca nu e asa..Uite-ma pe mine la aproape 6 sapt si nu-s ok...Joi merg si eu la controlul d e6 sapt si sa vad ce-mi spune...sper ca nu va fi nevoie sa ma coasa iar ca mooooor numai la gandul asta. Nici o crema nu mi-a mers..ieri am iesit afara si una dintre rani s-a rupt si mai mult cred ca am sangerat
Dar ce sa facem, ma incurajez si eu si-mi spun ca am noroc ca e puiul sanatos si asta e tot ce conteaza.
Succes la dr, sa ne spui ce-ai rezolvat.
Lavi
inca o intrebare...doare mezoterapia asta? Am inteles ca ar fi necesare cam 10 sedintze ca sa fie ok...M-am facut la par cum eram inainte blonda, sunt multumita de rezultat. As avea nevoie si de un coafat si un tuns varfuri...dar mai astept ca n-am acum timp de asta...De fapt nu prea am timp de nimic, imi pare rau ca nu pot fi si mai activa pe forum, sa incurajez si eu fetele care urmeaza sa nasca ...
Deci Millie, Alina, Lalely, AMa, Ioana,Nilufera 

ioanna16 spune:
am revenit...nu ati fost prea vorbarete de aseara
strumph - imi pare rau de problemele prin care treci, te asteptam cu vesti de la doctor;sanatate multa!
madutza_bra - felicitari pentru nr de kilograme...e super
; cum zicea lalely, si eu cred ca vei da jos mai mult; si ma bucur ca bebe a luat bine in greutate si a dormit asa bine
alina06 - te asteptam cu vesti bune de la dr
lalely - si eu ma gandesc cum spuneai tu de madutza; de fiecare data cand incep o curatenie mai mare, ma gandesc ca poate e ultima si vine bebe![]()
yasmi, pisuc, ioanales, madutza 

37 +
AMR MAXIM 15 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
lalely07 spune:
Ioanna...poate tu inchizi odiseea..sau poate cine stie ce surpriza ne faci...Nu esti decat la o saptamana diferenta de noi..numai ca noi suntem programate la cezariana...
Ai grija cu efortul,stiu ca tot zici ca ai contractii...
38+
David
ioanna16 spune:
| citat din mesajul lui simonacip neata fete. Scoica face minuni, doarme puiul in ea de 3 ore, am spalat baia, bucaaria, am facut ciorbita de pui cu legume si paste cu legume..n-am vut nici o treaba, plus ca mi s-a adunat si mie laptic....ce bine e asa...sa vedem cat o tine faza... Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simo
, cata treaba ai facut tu...ai avut ceva spor; ma bucur ca merge treaba cu scoica si ca ti s-a adunat si laptic;
37 +AMR MAXIM 15 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Ioanna...poate tu inchizi odiseea..sau poate cine stie ce surpriza ne faci...Nu esti decat la o saptamana diferenta de noi..numai ca noi suntem programate la cezariana... Ai grija cu efortul,stiu ca tot zici ca ai contractii... 38+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! Marea intalnire:14 Aprilie |
lalely
, cum o vrea Doamne-Doamne; este foarte posibil sa inchei eu odiseea, depinde cat de grabita e printesica mea;eu am motivat-o, i-am luat hainute, cercelusi, patutul; am pregatit aproape tot si acum tragem tare sa terminam si camera ei;
poate-poate...se indura si iese si ea
cu efortul...ma straduiesc sa ma protejez cat de cat, dar altcineva in afara de mine nu are cine sa faca, deci...
37 +AMR MAXIM 15 ZILE !!!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Nu te-am intrebat:dupa ce termini acest regim o sa mananci normal dar ponderat??Exista riscul sa iei in greutate rapid..sau cum??? 38+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! Marea intalnire:14 Aprilie |
Dupa ce o sa ajung la greutatea dorita, o sa am o perioada de regim de mentinere si apoi din cand in cand o sa mai tin cate o sapt de regim.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

David, Matei si Vlad Arsenie