Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
neata fetele
am terminat si eu papa, bine ...mai mult mama a facut![]()
si acum ma relaxez cu voi putin.
am dormit tare bine azi noapte, vad ca noaptea doarme cam 5 ore, ziua mai are cateva reprize de colici si mai ales seara. aseara asa a plans si tareeee..... saracuta, nu stiam ce sa-i mai fac. biberon nu mai vrea, i-am dat fortat ceiucul cu picaturile in el cu lingurita si s-a calmat dupa. o sa iau si eu Alinan sa vedem.
ioanales daca bebe se chirceste, isi strange piciorusele la piept, da din manute si plange si este agitat sigur sunt colici. poti manca lactate, normal, chiar sunt indicate. numai ca mie pediatra mi-a zis ca sa nu beau lapte dulce prea mult ca da colici. eu mananc dulciuri de nu ma pot opri, nu stiu cum sa le las. compoturile sunt foarte bune daca se poate cele facute in casa. poti manca orice si vezi cum reactioneaza si bebe.

lalely poti sasterilizezi prin fierbere sau sa-ti iei solutie de la Chicco. nu trebuie musai sterilizator. eu daca nu primeam de la nasa nici nu-mi luam, le fierbeam. atata cocoloseala dom'le cu sterilizatoare si alte treburi![]()
pe vremea noastra nu mai steriliza nimeni nimic si uite ce sanatosi suntem.

madutza pai aia-i...lenea, aia te da pe spate ca daca n-ar fi... eu am inceput iar cu masajul si cu abdomene sa-mi refac patratelele de la abdomen![]()
dar recunosc ca in unele seri le las balta ca n-am chef de ele ca sunt obosita.
ce scumpa este Catalina, ce grasulina este
diseara o cantaresc si eu pe Anastasia, sa vedem cat a luat ca saptamana asta tot fomista a fost.
alina06 ce bine ca te-ai odihnit bine, trebuie sa fi fresh ca acu' apare bebe![]()

eu te sfatuiesc sa iei pampers nr.1, nu este mic deloc. nr. 2 este cam maricel pentru un nou-nascut. nu prea se potrivesc asa bine kg scrise pe pachete.
si scot niste motate pentru tine si pentru bebe
hai alina06, hai bebe, te asteptam cu drag

bb_yasmi si bebelina mea are gropite in obrajori cand rade, si in barbita are una mica, asa frumoasa
oare o sa ramana asa?

struphitza offf, cate probleme....iti doresc sa te refaci cat mai repede, nu mai sta in fund pe taietura nu este deloc recomandat la inceput, fa bai cu ceaiuri, da-te cu ceva cu propolis, galbenele, evita efortul. cu sanul nu cred totusi ca este mastita daca zici ca ai scos si laptele, bebelina suge.... nu ar avea de ce sa se faca. asteptam vesti de la tine, sper sa fi bine.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:

HAI ALINA)^!!!!!!!
HAI BB LUCA!!!!!!!!

O sa ma gandesc la tine si abia astept vestile bune!!!Maine in sfarsit iti vezi visul cu ochii...cat de mult ai indurat si cate ai facut....In sfarsit vine bebicul!!!!
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
roxy_s spune:
ioanna bebe misca la fel si cand se apropie nasterea. eu n-am simtit vreo diferenta, misca la fel de mult.

lalely07 spune:
Si ca sa simti ca maine este marele moment,te-am trecut si in titlu si pe prima pagina Alina06...
Vb lui Mada..mai suntem cateva si gata odiseea!!!
Eu,Ioanna,Nilufera si Xeo...
38+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Marea intalnire:14 Aprilie
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 Mada..este asa scumpa Catalina!!!Si mi se pare leita tatal... Acum nu te superi ca oricum baiatul este copie fidela a ta.. 38+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! Marea intalnire:14 Aprilie |
e superbaaaaaaaaaaaaaa grasunica!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita si baietel
roxy_s spune:
simona este bine ca nu mai mananci dupa 5. pe mine parca atunci ma ia foamea mai tare, seara. cu dulciurile cum stai?
eu la control merg pe 25 si trebuie sa las laptic in biberon![]()
![]()
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mesaj de la millie: La ora 10.17 s-a nascut micuta Andrada Bianca, are 2950 gr si este minunata! Va pup. bravo millie, sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci cat mai repede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bb_yasmi spune:
eu acum m-am trezit!!!!!!iarasi imi pocneste capul de atata somn...
juniorul inca doarme
nu i-am vvazut ochi de azi noapte ca a papat in somn azi dimi ![]()
![]()
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui felicitas pt colici e ft bun Alinan, de care zicea Alina.n. Eu ii dau la fiecare masa 8 picaturi, nu mai avem parturi si gaze, colici etc. Plus ca are un gust asa bun, ii place la Miriam. Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
eu ziceam. de ceai.
desi noi nu am avut colici, e ok pt kk, tranzit.mamica implinita de fetita si baietel