Mar-Apr (203) Hai Alina06!Bv Ama, Millie!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bravo MILLIE!
Hai AMA!!!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

madutza_b , catalina este o zana
sa va traiasca amandoi si sa va bucurati de ei!

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Millie, felicitari!!!
Recuperare usoara! Sa fiti sanatoase!!!

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

alina06 la cat te duci la dr?sau ai venit deja? asteptam vesti...

fetelor... am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine
cand se apropie momentul nasterii, bebe misca la fel, nu mai misca decat putin, misca mai mult???
am auzit toate variantele si nu mai stiu ce sa cred...

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ioanna..la minee sunt zile cand misca mai mult decat a msicat toata sarcina,dar al meu a fost cam lenes...Deci cred ca depinde...
Ieri s-a miscat foarte mult si azi mai deloc...deci astept sa vina seara sa imi dea cate un piciorus...

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Mamici si burtici buna ! mi-a fost foarte dor de voi, dar efectiv nu am putut intra.
Strumph, draga de tine stiu prin ce treci, asa cu mastita am fost si eu. 4 zile am tinut-o in 38-39 temp si friguri. E groaznic,plus ca tu mai ai si durerea de la epiziotomie, draga de tine. Dupa aia am intrat intr-un plans ca mi-o scazut laptele aproape la 0 , si a trebuit sa-i dau lp, acuma vad ca incet isi revine laptele.
Lavi, Simo, am auzit ca lumina intens pulsanta ar da rezultate bune . Eu m-am epilat definitiv cu procedeul asta si sunt multumita de rezultate, intr-adevarsi calitatea pielii creste foarte tare pe langa epilat. si eu trebuie sa fac ceva ca am cateva micute pe marginea abdomenului si ma dispera.
si eu am pregatit pt supa de salata si trebuie sa termin spanacul ca e fiert. Ce ne-am potrivit.

Mergi la inceput

eu o simt pe bebelina si ziua si noaptea; intrebam asta pentru ca am tot avut dureri de burta si ma intreba lumea daca bebe misca, altii daca nu; cateodata misca, cateodata nu...
si daca ziceam ca misca imi ziceau ca mai am
daca ziceam ca nu misca iarasi imi ziceau ca mai am

va dau voie voie sa radeti... ce probleme am si eu...

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Mergi la inceput

pt colici e ft bun Alinan, de care zicea Alina.n. Eu ii dau la fiecare masa 8 picaturi, nu mai avem parturi si gaze, colici etc. Plus ca are un gust asa bun, ii place la Miriam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gata fetelor, am intrat in sevraj. Am vb cu dr., maine la 8 trebuie sa fiu la spital. M-au luat brusc emotiile, am numai fluturasi in stomac, de l-am agitat si pe asta micu'. Mi-am verificat si mainile, ca aveam impresia ca tremur.

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Gata fetelor, am intrat in sevraj. Am vb cu dr., maine la 8 trebuie sa fiu la spital. M-au luat brusc emotiile, am numai fluturasi in stomac, de l-am agitat si pe asta micu'. Mi-am verificat si mainile, ca aveam impresia ca tremur.

AMR... marti 12 aprilie

alina, stai linistita mami; fii bucuroasa ca maine pe vremea asta o sa iti puiutul in brate; curaj, mami!!!

37 +

AMR MAXIM 15 ZILE !!!

Mergi la inceput