Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

Mada felicitari. sarcina usoara si la termen. Doamne ajuta!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Mirunita simptomul principal a fost ca nu aveam simptomere; mie cu o 4-5 zile inainte sa imi vina rusii am sanii durerosi si inflamati, acum sunt normali...stiu ca in general e un semn de sarcina sa ai sanii durerosi... In rest am fost f balonata aproape toata saptamana trecuta si aveam si am un fel de durere surda de burta...in rest nu mare lucru..Poate un pic de greata, dar f leger...

Va multumesc la toate pentru urari! Si in special pentru ca a'ti fost alaturi de mine in perioada asta de incercari/asteptari... Mi'ati fost de mare ajutor si reconfort !

Si cum am vazut ca de aici gravidutele pleaca 2 cate 2..cine mai vine? + ca am 2 manute disponibile sa va trag de cealalta parte a baricadei

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

mada poti sa detaliezi mai mult durerea asta surda?
asemanatoare cu o durere de apropiere de menstra? la baza abdomenului? te doare spatele? mijlocul?
sanii nu sunt deloc durerosi?
nici umflati?
n-au fost dupa ovulatie? sau au fost si a trecut presiunea, durerea?

acum nu te superi ca te descos

Mergi la inceput

Durerea surda e permanenta? sau te ia si te lasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Mirunita simptomul principal a fost ca nu aveam simptomere; mie cu o 4-5 zile inainte sa imi vina rusii am sanii durerosi si inflamati, acum sunt normali...stiu ca in general e un semn de sarcina sa ai sanii durerosi... In rest am fost f balonata aproape toata saptamana trecuta si aveam si am un fel de durere surda de burta...in rest nu mare lucru..Poate un pic de greata, dar f leger...

Va multumesc la toate pentru urari! Si in special pentru ca a'ti fost alaturi de mine in perioada asta de incercari/asteptari... Mi'ati fost de mare ajutor si reconfort !

Si cum am vazut ca de aici gravidutele pleaca 2 cate 2..cine mai vine? + ca am 2 manute disponibile sa va trag de cealalta parte a baricadei

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

asemanatoare cu o durere de apropiere de menstra? la baza abdomenului? te doare spatele? mijlocul?
nici umflati?

Moni la tine ma gandeam cand am zis faza cu sanii ! Nu sunt deloc durerosi/umflati/nici protuberantele nu sunt mai vizibile, nici aureolele mai colorate... Nu am avut nimic semnificativ la sani dinainte de ultima menstra, la ovulatie nimic...
Durerea e in josul burtii,putin in spate mai jos de mijloc, parca ma si tin un pui ovarele..si cum ziceam am fost balonata toata saptamana trecuta... Sper sa vi ci o veste buna cat mai repede? Tu ce simptome ai?

Multumesc pentru urari: Lore, Mada86, Bebelu, Lilimara, Mirunita..sper ca n'am uitat pe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Madddaaaa!!!! FELICITARI!!! Sa ai parte de o sarcina usoara!!!
Mada86, merci de aprecieri la adresa flacaului meu. Sa dea Domnul sa te auda si sa vin cu II. Cat priveste testul de sarcina...nu stii cata tarie imi trebuie sa nu dau iama in farmacie sa imi cumpar unul! Am avut un test acasa si l-am facut in dimineata zilei 25. A iesit negativ, normal. Asa ca acum rezist sa nu imi cumpar..mai stau si astept, nu stiu cat voi mai rezista...probabil daca pana maine seara nu vin rushii...o sa imi cumpar unul sa il fac miercuri dimineata.

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:

Durerea surda e permanenta? sau te ia si te lasa...

E oarecum permanenta...mai uit de ea ca am treaba ..sunt la servici Nu stiu cum sa o explic mai bine parca imi simt uterul..cred ca si cerebrelul lucreaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

madabout felicitariiii, sarcina usoara si la termen cu un sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

madabout FELICIIIITAAAAAAAAAAAAAAAAARI
sarcina usoara si nastere la termen

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

nici umflati?

Moni la tine ma gandeam cand am zis faza cu sanii ! Nu sunt deloc durerosi/umflati/nici protuberantele nu sunt mai vizibile, nici aureolele mai colorate... Nu am avut nimic semnificativ la sani dinainte de ultima menstra, la ovulatie nimic...
Durerea e in josul burtii,putin in spate mai jos de mijloc, parca ma si tin un pui ovarele..si cum ziceam am fost balonata toata saptamana trecuta... Sper sa vi ci o veste buna cat mai repede? Tu ce simptome ai?

Multumesc pentru urari: Lore, Mada86, Bebelu, Lilimara, Mirunita..sper ca n'am uitat pe nimeni!

Mada eu....
am o durere ca de menstra care se accentueaza pe zi ce trece, in parrtea inferioara a abdomenului
dar ma ia...ma lasa....
ma doare usor spatele de cateva zile
sanii ma dor in interior cumva, pe traectoria mameloanelor, in spatele lor (nush' cum sa explic), dar si lateral, insa nu mai sunt umflati

cel mai clar semn la mine e durerea de cap care n-a aparut inca.
ma doare capul o zi inainte de a ma lovi menstruatia
dar sunt in ziua 22 azi. vad ca nu ma doare capul

oricum mi-as dori...daca e sa vina...sa vina la 24 zile cum stiu eu ca vine mereu. n-as vrea sa am vreo dereglare.

cosuri n-am inca, decat vreo 2 mici pe ceafa, prin par
astept....sa vad ce se intampla
test nu vreau sa fac pentru ca am ovulat cam in ziua 12-13
azi sunt abia ziua 22 deci nu cred ca ar avea cum sa se pozitiveze

ma indispune teribil durerea asta care nu imi aduce aminte decat de menstra
dar bine ca macar tu ai reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna ziua fetelor
sa avem o saptamana usoara si frumoasa

Mada, felicitari mami. sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si la termen

o sa apar mai rar la interval ca trebuie sa imi fac loc in program si pentru curatenia de paste

va pup

Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput