Aspirante optimiste>20ani Felicitari madabout2003!
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_86 spune:
fetelor cine o poate contacta pe walkiria
va rogggggggg
e urgent
sa-si verifice pm-ul
i-am gasit injectiile dar trebuie sa stiu daca vrea si cate
sa ma contacteze urgentttttttttttttt
nu am tim acum sa va citesc deloc......ne auzim dupa 12
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mirunita1983 spune:
felicitari Mada sarcina usoara si bebe sanatosia zine ceva simtome ca sintem mai multe in perioada testari si poate poate nu declaram z 1
mirunita1983 spune:
Gabi si Draguta voi cum sinteti cu intirzierile nu mai faceti test eu scot si asteptam vesti
madabout2003 spune:
Mirunita simptomul principal a fost ca nu aveam simptomere; mie cu o 4-5 zile inainte sa imi vina rusii am sanii durerosi si inflamati, acum sunt normali...stiu ca in general e un semn de sarcina sa ai sanii durerosi... In rest am fost f balonata aproape toata saptamana trecuta si aveam si am un fel de durere surda de burta...in rest nu mare lucru..Poate un pic de greata, dar f leger...
Va multumesc la toate pentru urari! Si in special pentru ca a'ti fost alaturi de mine in perioada asta de incercari/asteptari... Mi'ati fost de mare ajutor si reconfort !
Si cum am vazut ca de aici gravidutele pleaca 2 cate 2..cine mai vine? + ca am 2 manute disponibile sa va trag de cealalta parte a baricadei
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
fetelor, chiar nu are nimeni nr walkiriei
nu stiu ce sa fac, trebuie sa dau un raspuns si nu dau de ea........
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lilimara spune:
Buna dimineata fetele!
Scuzati-ma ca nu prea am mai trecut pe aici dar am fost fffoarte ocupata,musafiri,prestari,oboseala mare!!
mada86 bine ai venit!iti doresc sedere scurta si placuta;sa treci cat mai repede la odisee.
elenusht sa vi cat mai repede cu vestile bune!!
madabout2003 FELICITARI MAMICO!!!Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!
Va doresc la toate o saptamana frumoasa ,plina de vesti bune!!!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lorena_86 spune:
mada, felicitari
sarcina usoara si bebe sanatos si la termen
iti doresc numai bine
lorena_86 spune:
eu acum sunt la fostul loc de munca si am rugat-o pe d-na dr sa-mi faca o eco
e totul ok
se pare ca ovulez pe sambata
endometrul creste, totul e perfect si normal
ce ma bucur
cam intr-o ora ajung la munca si va zic mai multe atunci