Pentru copilasi sau mamici
Imi cer scuze tuturor mamicilor de aici daca va deranjez, dar as avea nevoie de ajutorul vostru. Imi plac foarte mult copii, am facut foarte multe lucruri alaturi de ei si as vrea sa-mi deschid o mica afacere in sufrageria mea, ceva care sa aiba legatura cu mamicile sau/si copilasii.Ceava care le-ar fi foarte util, m-am gandit la foarte multe variante, dar am foarte putin bani si foarte putin spatiu. Precizez ca stau la parter, in fata blocului este un liceu si nu am sufrageria amenajata. am lucrat ca si asistent social cu contract pe perioada determinata, acum lucrez ca agent imobiliar, dar cel mai mult mi-ar placea sa lucrez pentru mine si pentru copii, ceva care sa aiba legatura cu ei, ideii si vise as avea cateva in ceea ce-i priveste, dar dupa cum am spus banii si spatiul nu-mi permit sa le fructific. asa ca as avea nevoie de o idee de inceput si pentru ca nu sunt mamica, nu stiu exact ce ar avea nevoie cel mai mult un copil sau un parinte, sau ce as putea face util pentru ei?
Sper sa ma ajutati cu cateva idei, va multumesc ca mi-ati citit postul si pentru eventualele raspunsuri
Raspunsuri
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albertina24 Imi cer scuze tuturor mamicilor de aici daca va deranjez, dar as avea nevoie de ajutorul vostru. Imi plac foarte mult copii, am facut foarte multe lucruri alaturi de ei si as vrea sa-mi deschid o mica afacere in sufrageria mea, ceva care sa aiba legatura cu mamicile sau/si copilasii.Ceava care le-ar fi foarte util, m-am gandit la foarte multe variante, dar am foarte putin bani si foarte putin spatiu. Precizez ca stau la parter, in fata blocului este un liceu si nu am sufrageria amenajata. am lucrat ca si asistent social cu contract pe perioada determinata, acum lucrez ca agent imobiliar, dar cel mai mult mi-ar placea sa lucrez pentru mine si pentru copii, ceva care sa aiba legatura cu ei, ideii si vise as avea cateva in ceea ce-i priveste, dar dupa cum am spus banii si spatiul nu-mi permit sa le fructific. asa ca as avea nevoie de o idee de inceput si pentru ca nu sunt mamica, nu stiu exact ce ar avea nevoie cel mai mult un copil sau un parinte, sau ce as putea face util pentru ei? Sper sa ma ajutati cu cateva idei, va multumesc ca mi-ati citit postul si pentru eventualele raspunsuri |
Mini-grup de interactionare? Eventual pentru copilasii mai timizi, care prefera sa interactioneze in grupuri mici?
Cu jucarii si activitati specifice varstei?
Daca ai lucrat ca si asistent social si ai experienta, poti lucra cu diverse grupe de copii, in functie de varsta/nivel de dezvoltare.
Sau mini-ateliere de creatie? Imaginatie, fantezie? Cum erau, pe vremuri, sa tesem frumos, sa coasem frumos, sa modelam, sa smaltuim, de-astea?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
adra_bell spune:
Ateliere de creatie, daca ai vreun talent special, cum fac cei de la Kiha-kiha sau Interesart, la o scala mai mica. Formezi o grupa din cati copii doresti tu, cati au loc in sufragerie:) Investitia initiala e mica, numai in materiale. Modelaj, pictura pe diferita suporturi....
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
albertina24 spune:
multumesc mult pentru raspunsuri, m-am gandit si eu la ce aceste idei, dar trebuie sa ai mare grija cu grupul sanitar pentru ca altfel ai de-a face cu sanepid-ul si eu am o singura baie si nu e igenic sa o foloseasca si cei mici, acesta este singurul impediment al acestei idei