Marsul "curvelor"
Raspunsuri - Pagina 2
AB_AC spune:
Daaa ce bine le ziceti.
Marius ai companie buna... o ceasca de ceai ceva ..Sigur tanti asta iti va oferi un loc la partizanii ceaiului
http://www.rawstory.com/rs/2011/03/16/republican-lawmaker-blames-11-year-old-victim-of-alleged-gang-rape/
E o idee barbara ca a vedea un trup gol e excitant...Nici nu discut de haine "provocatoare" ci de goliciune pur si simplu. Esti placut impresionat de ambalaj si gata devii iresponsabil si in plus agresiv. Vreau si eu sa vaz o probabilitate pe tema te imbraci cu mini-jupa atragi violatorii si cea cu nu ai lenjerie sexy te lasa barbatu ...ca-s legate si definitorii pentru unii care reduc o relatie la traitul cu nimeni in turnul de control... si ur,marirea feromonilor.
Eu sa fiu sincera sunt atrasa de lumea mai imbracata. Oameni perfecti in costum de baie cunsc putini:) imbracati isi pot pune in evidenta ce au mai frumos si ascunde micile sau marile imperfectiuni.
Ah si eu is conformista rau la imbracat. Am avut doua fuste mini in toata viata mea, amandoua facute de mama cadou
Saraca ea din generatia flower-power si eu din cea masculinizata a anilor 80.
Poate ar fi fain sa spunem ca cel putin FBI divide violatorii in categorii. Nu toti violatorii sunt la fel.
The art of interrogating rapists
FBI Law Enforcement Bulletin,The, Jan, 1995 by William F. Merrill
http://findarticles.com/p/articles/mi_m2194/is_n1_v64/ai_16637280/
In rezumat, violatorii care cunosc victima si violeaza pe fata fara sa se ascunda sunt cei care atrasi de o persoana care poate-i simpatizeaza poate nu ...imping lucrurile de la atentie nedorita si jenanta la brutalitatea violului. Cei care-si violeaza cunostintele, "contact rapists", sunt cei care vad societatea in roluri traditionale si femeile astepand agresiunea.
Dar cei mai rai de fapt nu-s atrasi de cele pe care le violeaza si descriu actul sexual ca fiind fara placere si de proasta calitate.
In fapt sunt adesea persoane deranjate de femeile cu pozitii egale sau superioare barbatilor. Violatorul adesea isi compune o poveste din care sa rezulte ca el a fost primul agresat, jignit si strivit de cel agresat. Nicidecum atras. Asa ca cele care se imbraca in costum si poarta pantofi inchisi, nu au lac pe unghii si au bluze albe si-nchise la gat in conformitate cu dress code-ul intreprinderii sunt tinte la fel de probabile ale unui viol.
Articolul citat va descrie cateva tipuri de violatori si sper sa stearga nitelus din ideea ca violatorii aceia sunt provocati de imbracaminte. Majoritatea lor sunt provocati de o femeie elegant si faraa excese imbracata, fericita si cu reusite pe plan familial si de cariera care nici nu-i baga in seama.
Victoria_mami spune:
Ar exista mai putine violuri daca barbatii (cei care violeaza) ar invata sa respecte femeile. Daca nu ar mai avea mintile intunecate de alcool sau droguri.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Nu zice nimeni ca femeia trebuie sa se acopere din cap pana in picioare cand iasa pe strada,dar nici cu fusta de-o palma sa se vada tot cu*u. ![]() Din moment ce te imbraci asa,e clar ca vrei sa atragi atentia asupra ta. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Faptul ca vor sa atraga atentia nu inseamna ca renunta la dreptul lor de a spune "Nu"!
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Rufus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Faptul ca vor sa atraga atentia nu inseamna ca renunta la dreptul lor de a spune "Nu"! |
Aia-i prost: cand te violeaza, nu te intreaba daca vrei sau nu.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Aia-i prost: cand te violeaza, nu te intreaba daca vrei sau nu. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai nu te intreaba, Rufus, dar eu sunt 99% convinsa ca orice persoana supusa unui act de violenta spune Nu la un moment dat!
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
lisssa_ana spune:
nu am sa discut pe acest subiect decat strictul necesar. O femeie/fata sau mai bine zis o persoana(pt ca poate fi si de genul masculin) trece prin asa experienta traumatizanta, indiferent cum a fost imbracata, ca a fost la discoteca, ca a fost pe strada o va afecta toata viata!
si edit: nimeni nu merita sa treaca prin asa ceva
Mama de Ana si
27+
Fashion
coracora spune:
Oare de ce nu se trezesc barbatii purtatori de maiou si pantaloni scurti tabarati de femei innebunite de goliciunea expusa?
Faptul ca o femeie poarta o fusta exagerat de scurta nu scuza fapta reprobabila comisa de cel care o violeaza.
O alta intrebare extrem de pertinenta (in contextul de fata si nu numai) ar fi: de ce poarta femeile fuste exagerat de scurte (genul de fusta in care, daca te apleci la un unghi de 20 de grade ca sa culegi o scama, ti se vede posteriorul)? Utilitate in sensul tinerii de cald - ioc, functionalitate in sensul acoperirii partilor intime - asisderea, deci...?
maru spune:
sunt scarbita sa citesc postari ale femeilor ce sustin ca iti meriti soarta daca te imbraci intr-un anume fel!
e ca si cum ati spune ca iti meriti bataia de la sot, ca deh, esti nevasta si el te bate, el te f..te!
ce a ajuns DC-ul?
lisssa_ana spune:
din pacate maru, mai sunt persoane care merg pe principul" si-au cautat-o cu lumarea, asa le trebuie" .
Nu sunt de acord cu vestimentatia vulgara, dar e alegerea fiecaruia.
vreau sa vad si eu un barbat violat din cauza ca a stat in pantalon scurt. Violat de o femeie! sau ca a dansat nu stiu cum. Vreau sa vad!!!
Mama de Ana si
27+
Fashion
ina.click spune:
Mai ales ca vine vara si unii din ei vor umbla iar ici colo la bustul gol ![]()
Lasand gluma deoparte, eu o tin pe-a mea. Nu conteaza cum se imbraca respectiva duduie. Mesajul ei poate fi cel mult "am o incredere scazuta in mine si o educatie cam de pitzi, deci te rog admira-mi sanii si juma de fund ca nu stiu daca altceva mai am de admirat".
De aici si pana la "sunt o nesatula care-si doreste sa fie violata de juma de santier, are nevoie de o arcada sparta, 5 dinti lipsa si o trauma psihologica pe viata" mai e cale lunga. Mai lunga decat sinapsele unor ....ganditori si ganditoare din categoria "pai daca se imbraca asa, ea a vrut"
cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011

de
Maia Elena(24.09.2010)