Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

camisv, dar poti sa-i pui branzica in fructele de dimi si nu are leg cu carnea si oul!

pai am eu un pitic sa nu amestec fructele de dimineata cu branza si dupa-amiaza vreau sa-i dau iaurt. Eventual o sa-i dau banana cu branza, dar nici asta nu pot zilnic, de aceea intrebam de cate ori reusiti sa le dati branzica

Lora, nici Tudor nu vorbeste romaneste, spune "agaga" cand este f. suparat si ne cearta, "acai" cand este bine dispus, "gr" cand face vocalize si cam atat.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, ref la intrebarea ta, intr-un fel m-a deranjat (dar nu foarte tare ) dar daca as fi avut ceva negativ de spus ti-as fi scris cu siguranta un PM! Dar gata cu supararile!Haideti dom'le sa ne mai veselim ca-s satula de furtuni de nisip intr-un pahar cu apa! de fapt in doua!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

nushulica multa sanatate la Stef!!

Ar fi frumos sa facem o plimbare cu bebelushi! dar mi se pare mai ok in Parcul Botanic decat in Piata Unirii! dar facem cum vreti! RAMO cum sa nu te primim?

Cami da-i o zi fructe cu branzica si o zi fructe cu biscuiti. Sau tu nu-i dai inca biscuiti?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Cami eu branza am incercat sa-i dau si nu i-a placut si am renuntat! in schimb iaurt mananca in fiecare zi!

Fetele din TM, mergem unde ziceti voi! Io in afara de Hotel NH si de un Mall (cred ca iulius??!! ) nu prea am fost pe la voi pe acolo...veneam ne faceam biznisu' si plecam, dar habar n-am pe unde! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

office, era o gluma, ca tot ziceai tu ca nu ai plecat nicaieri de 2 weekenduri, am zis si eu ca de aici ti se trage supararea, dar chiar nu am vb serios, eu nu vreau sa ma bag in disputa ca nu am de ce!! mnoh, scuze!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!
Noi azi am fost la restaurant si apoi la plimbarica asa ca nu am avut timp sa va scriu. Cand am ajuns acasa am facut si o salata boef Deschideti geamurile sa va arunc o portie
Imi pare rau sa aud ca bebelusii nu vor sa pape -am sa-si revina. Gogoshica mea a inceput sa deschida gurita si sa pape mai bine, cred ca s-a prins care e treaba cu mancarea, bine, noi suntem abia in a 6a zi de diversificare.
-am toti bebelusii bolnaviori.
Vb mai multe maine ca acum sunt Ne vedem maine la cafea.
O seara buna si o noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5589820274238089746

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Salutare si de la noi....in sfarsit am reusit sa parchez bebelusa, a fost cam maraita, insa astazi a mancat supita destul de bine, cu toate ca m-am intinv vreo 3 sferturi de ora, ca sa o fac sa deschida gura...sper sa isi revina si sa manance mai bine...
In alta ordine de idei, chiar daca sunt mai noua in grupul asta, de mine nu scapati asa usor chit ca vreti, asa ca v-ati pricopsit cu mine...
Am facut azi o negresa, de m-am lis pe degete si acum mai devorez la ea...
AAA..e oferta la Helpnet, la 2 produse Nestle primesti o cutie de cereale Burtica sanatoasa (eu am luat 2 borcanele, 13 lei au fost)...poate intereseaza pe cineva...
Ma dus sa-mi fac un dus si sa parchez si eu.
Va pup si noapte buna...

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna fete!

Pentru toate fetele active de pe acest forum si in special pt INTRUSE: Fetelor, de la voi aflu zilnic meniuri, pareri, sfaturi, urmari, reactii, chestii, trestii referitoare la aceasta perioada importanta din viata unui copil: diversificarea. Sunteti niste mamicute exraordinare, mai ales pt faptul ca rupeti din timpul vostru atat de pretios ca sa impartasiti si altora din experientele zilnice petrecute alaturi de bebei.
Si va rog sa nu uitati ca acest forum se gaseste la sectiunea: "Primele 365 de zile din viata unei comori" si mai mult de-atat, aici e un spatiu virtual PUBLIC. Oricine are dreptul, si chiar este invitat, sa scrie aici, sa ne impartaseasca experientele, orice copil este o comoara si fiecare are cate o poveste minunata in felul sau. "Odiseea sarcinii" a fost un vis dulce care va ramane in inimile noastre dar care s-a dus...

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput

Adelina, stai linistita !nici io nu am vrut sa ma bag in disputa dar am fost provocata!

Mergi la inceput

Fetelor, cum se poate renunta la alaptat (preferabil fara dureri) ?

Mergi la inceput