Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Mai, or fi ajuns radiatiile din J. la noi...rad eu, da' chiar nu-i de ras.
Da' inghetata de banane nu vrea nimeni? Haideti, ca-i facuta de mine si e bunaaaa, rau!
nushulica, imi pare rau sa aud ca Stef e bolnavior, sper sa-i treaca repede! Un pupic de la Adelina!
Tot citesc de bebeii vostri care-au inceput sa rupa cuvintele, waw! Bravo lor. A mea stie si ea ceva, sper s-o pot si filma odata: mniam-mniam! Altceva inafara de mniam, a, e, g si i nu scoate. Se vede ca-i place mancarea, nu?
Cat despre banana, nu's de ce n-ar fi ok sa-i dati zilnic, daca nu au probleme cu burtica de la ea...na, o per., pana accepta si altele cu placere.
ramohd, tocmai m-am uitat iarasi pe pozele voastre si ii admiram parul bebelinului tau!
plec sa culc gasca, noapte buna va dorim!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ancamak spune:
-am toti piticii, sa fiti sanatosi si sa le faceti cat mai multe surprize placute.
Pentru toate mamicile, o seara linistita
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
office spune:
Noi am fost cateva ore afara si ne-am mai "racorit" ...
Multumesc fetelor pentru mesajele private atat de pe FB cat si de pe DC...nu am apucat sa raspund dar o voi face...
Maine avem o zi ...mergem cu bebe la dr si cred ca-i vom face analize...nu mai stiu daca am scris si aici povestea...in fine, sper sa fie bine...
Stai linistita Tutz ca imi voi face bagajele si voi pleca spre Lego (eu macar plec spre Lego )...si cu siguranta nu-mi va lipsi multa lume de p-acilea! si, de asemenea, eu sincer ma bucur de "migratia" spre multor persoane spre fb si nu am ascuns niciodata asta...
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
ancamak spune:
Eu vreau inghetata... anunta cand sa deschid geamul
Poze Andrei-Ionut
camisv spune:
Multumim de urari
Office, va asteptam cu mare drag sau poate ne iese un "frappe" in Unirii si cu alte fete (ca sa nu zic limonada)
nushulica,multa sanatate! Si la noi a fost vant groaznic, dar eu i-am pus protectia de ploaie si ne-am plimbat putin.
Ramona, vaccinatul
O intrebare: voi de cate ori pe saptamana le dati branzica? Eu nu prea apuc sa-i dau, dupa ce am introdus carnea si oul!
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie
office spune:
Lora, M a invatat sa dea din cap in semn ca nu ! e tare haios..orice il intrebi da din cap ca nuuuuu si rade cu hohote..mai ales cand il intrebam daca vrea sa manance!
Scuzati postul anterior si "rafuiala" fara sfarsit care ar putea sa va supere dar mie mi se pare corect ca in cazul in acre cineva citeste din umbra si nu intelege exact despre ce e vorba mai bine sa intrebe decat sa-si dea gresit cu presupusu'!...
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
pop_adelina spune:
nushulica, muuulta sanatate sa scapati repede de raceala! si eu l-am scos ieri pe vant mareee si apoi mi-a parut rau, dar pana acum nu are semne de raceala, atat ca nu a vrut sa manace mai deloc! sper sa nu fie rosu in gat! mergem maine la dr.!
Lora, al meu inca e setat pe sunetele de bebelus, deci mai asteptam la pana la "vorbe"!
office, sper sa fie bine M la control maine si sa puteti merge linistiti in excursie! eu sper ca nu te-ai suparat pt gluma mea de pe Fb!
camisv, dar poti sa-i pui branzica in fructele de dimi si nu are leg cu carnea si oul!
Lui Darius nu-i mai place la baie! am schimbat si ora, ii fac mai devreme, sa nu mai fie asa obosit si marait, degeaba! totul e bine daca il tin in picioare, de fapt vad ca numai asa ii place mai nou, dar nu credeam ca si la baie! am renuntat o perioada si la baie in cada mare, ca acolo a inceput sa faca si mai urat!offffff
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
mie imi place grupul si in fiecare dimineata abia astept sa beau cafeaua virtuala cu voi si sa aflu noutatile.
Poze Andrei-Ionut
ramohd spune:
Office, Maiu al tau e un smecher mare de pe acum!
Nushulica stati la caldurica, sper sa-i treaca repede lui Stef. Vantul asta a fost tare nasol zilele astea, sper sa se termine si sa vina caldura ca lumea.
Camisv ar fi fain sa facem o intalnire, numai sa fie si vreme buna (eu vin...daca ma primiti).
Lora, bebele meu nu mai are parul pe care il avea; l-am tuns saptamana trecuta acu are si el freza de baietel. E drept ca a avut mult par in cap de la nastere ca se mirau si asistentele si des, seamana cu mine.
ancamak spune:
Adelina,multa sanatate lui Darius. Speram sa fie doar o toana. Incearca si tu sa te linistesti, ca poate revine si el la sentimente mai bune
Poze Andrei-Ionut