Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(56)
Raspunsuri - Pagina 10
LoraG76 spune:
Fetelor, eu cred ca dintisorii sunt vinovati de lipsa de pofta de mancare a bebeilor.
La Piatra Neamt nu vine nimeni?
Anca, azi am mancat si eu pizza...asta inseamna ca am mancat impreuna, nu?
tutz, ce mai face Julia?
Chichi, Kiti, as vrea sa vad si eu poze cu Toma si Miru si Vlad! Se poate?
De fapt, as vrea sa vad poze cu toti bebeii pe care nu i-am mai vazut demult...nu ma apuc de insirat nume, ca mi-e ca uit pe careva si nu vreau.
Plec, dar revin.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
fulguta28 spune:
Ana, ai avut suportul atata in timpul sarcinii, cat si atunci cand ai devenit mamica. Ai avut suportul tuturor fetelor, nu doar de la "unele". E urat sa uiti asa de la mana pana la gura!
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Fetelor, eu cred ca dintisorii sunt vinovati de lipsa de pofta de mancare a bebeilor. La Piatra Neamt nu vine nimeni? Anca, azi am mancat si eu pizza...asta inseamna ca am mancat impreuna, nu? tutz, ce mai face Julia? Chichi, Kiti, as vrea sa vad si eu poze cu Toma si Miru si Vlad! Se poate? De fapt, as vrea sa vad poze cu toti bebeii pe care nu i-am mai vazut demult...nu ma apuc de insirat nume, ca mi-e ca uit pe careva si nu vreau. Plec, dar revin. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Am pus cateva poze cu Chan si cu Vlad
LoraG76 spune:
M-am gandit ca daca-i asa "buna" vremea de-afara, sa fac o inghetata de banane. Mai tineti minte cata inghetata mancam asta vara?
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
LoraG76 spune:
Kiti, e SUPERBA! Ce mai, delicioasa! Si ce mare e Vlad, waw! Sa fie sanatosi! Multumesc mult ca ai pus poze!
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulguta28 Ana, ai avut suportul atata in timpul sarcinii, cat si atunci cand ai devenit mamica. Ai avut suportul tuturor fetelor, nu doar de la "unele". E urat sa uiti asa de la mana pana la gura! uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010) ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Nu am uitat,si le multumesc din suflet fetelor care m-au sustinut!! Dar asa cum am fost eu sustinuta,asa au avut toate fetele parte de suport,si tu!! Dar ce crezi tu ca am vrut sa spun prin "unele"??Tema de casa !!
Si eu am incheiat cu subiectul asta ca deja...deranjeaza!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ancamak spune:
Gata, cu momente de animatie si strambaturi din partea lui tati, am papat 100ml de supita crema.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
tutz spune:
Lora, multumim de intrebare :)
Am inceput asa mai timid diversificarea, dar ar trebui sa o dau la lectii la Adelina. Daca nu are banana nu prea mananca, si acum am dilema mare- bag banana zilnic sau ba :)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
ancamak spune:
Din cate stiu eu banana constipa.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
iazminn spune:
Am cumparat si eu astazi scaunel. L-am gasit cu 250 lei si pare destul de rezistent.Spatarul are 3 pozitii iar tavita se poate detasa si are 2 pozitii. L-am pus in el si a fost incantat. Am pus poze.
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/Scaunel#