Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna seara fetelor!
Multe felicitari fetelor de la eco: Ireth, Alexia, Crisspy, Andra, Lulusor si toate cele pe care am uitat sa le enumar . Multa sanatate celor cu problemute.

Noi raportam ca suntem bine. Bebe a devenit mai miscacios. Intr-o seara cand sughita l-a simtit si Razvan. Raaaazvaaaan, care se ia de mine in fiecare dimineata cand spune ca burtica nu a crescut, dar fundul tot mare este! Ori ma intreaba dupa ce ma cantaresc: da' tu cand ai de gand sa te mai ingrasi? Ii place tare sa ma vada prin casa cu burtica, si se bucura cand creste

Dar burtica a crescut, a crescut si uneori ma simt atat de plina, caci efectiv am impresia ca se intinde pielea pe ea. Pe 19 aprilie mergem la morfo. La kg raportez 4,5 kg in aproape 20 sapt implinite. Insa eu nu am mai facut kk natural, doar cu supozitoare cu glicerina la 2-3 zile, si atunci f putin dar muncit nene! Cred ca de aici mi se trag si kg astea.

Alinaoprea, eu am fost racita acum doua sapt si mi-e trecut in 3 zile (fata de 2 sapt de obicei) cu mult ceai de lamaie cu miere, dar muuult, toata ziua am baut. Oscillo, vitamina C. Tras apa cu sare pe nas de cateva ori pe zi. Si stat cu capul acoperit de un prosop deasupra unui lighean cu apa fiarta in care am pus sare. Nu am luat paracetamol, am evitat. Multa sanatate!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu mai luam propolis cu vitC, dar stiu ca una dintre voi spunea ca cica nu e bine sa se ia propolis in sarcina. Eu am luat si cu Ana si nu am patit nik.
Sanatate multa

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Si eu eram sceptica in privinta paracetamolului dar daca medicul a zis pana la 2/zi...am mare incredere in el ca nu mi-ar da ceva care sa o puna in pericol pe bebelusha.
Eu am luat numai unul pt ca aveam putina febra, 37.8 , nu stiu daca e mare dar eu simteam ca iau foc.
Azi voi incerca sa iau numai vit C , oscillococcinum si ceaiuri cu miere si lamaie.
O duminica frumoasa !

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

paracetamol mi s-a recomandat si mie, mai ales ca am fost mai mult racita decat sanatoasa in sarcina asta.
multa sanatate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Bine v-am gasit dragele mele
Alexia, Andra, Lulusor felicitari pt rezulatele bune si pt bebei sanatosi. Crisspy sa dea DD sa se retraga acel chist nenorocit , sa fie fata sanatoasa tun!!
Alina multa sanatate si dai cu ceai de lamaie muuult!
Babyblue bine ca ai scapat de D-na maseluta.
Noi raportam azi 26 saptamani implinite , nu as preciza daca nu ar fi extrem de importanta pt mine fiecare zi care trece si bebe sta in burtica linistit. Am pus si pozica aferenta saptamanii ca m-am luat si eu dupa voi , fac poza la fiecare saptamana
Lissa , un pupic Anei ca sa se faca bine!!
Si va pup pe toate de fapt , o Duminica placuta in continuare!

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

BUna fetele!

Alina, eu cand am fost racita am avut acelasi tratament ca si tine,doar ca eu am prferat sa iau 1 paracetamol/zi (eferalgan am luat eu de fapt). Si muuulte ceaiuri cu muuulta lamaie.

Lulushor felicitari pt rez bune la eco.

Roberta, am vazut mandrete de burtica ! .... urmeaza sa mai pun si eu vreo 2 poze ca n-am mai pus de mult.

Eu ieri am bucatarit vreo 4 ore continuu, deci 4 ore am stat fix numai in picioare si i-a ghiciti voi cine nu a dormit mai deloc azi noapte de dureri mari de toate cele. In special de spate si intre picioare si intepaturi de col Rau, f rau am facut !

Acum sunt franta de oboseala si durerile tot nu m-au lasat!

la burtici si sanatate la toate !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Anaemi nu sta cu dureri ca nu-i face bine lui bebe.
Ia no-spa, poti lua pana la 3/zi.
Pup si incearca sa te odihnesti.

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Hello!
Of, ce rau imi pare ca unele dintre voi aveti probleme!
Crisspy trebuie sa gandesti pozitiv si vei vedea ca se va retrage chistul ala nenorocit.
Mamutz sper sa nu mai fie cazul sa ajungi la spital decat atunci cand vei naste.
Alexia, Lulusor felicitari pentru rezultatele bune!
Babyblue ma bucur ca ai scapat de maseaua buclucasa. Eu zic ca-ti faci griji degeaba pentru ecografia de trim 2. Fii mai pozitiva!
Alinaoprea multa sanatate!
Anaemi iarasi nu te menajezi? Macar incearca sa faci pauze mai dese. Ai mai multa grija de tine, te rog!
Rammy si mie mi se pare enorm sa dau 600-650 ron pe o ecografie. Eu platesc 250 aici.
Eu am luat 9 kg pana acum, dar ma consolez cu ideea ca am pus doar un kil intr-o luna si ceva Iar de dormit, dorm fara probleme.
Ma duc sa-i trezesc pe ai mei si sa-i scot la o plimbare, dorm de 3 ore
O duminica frumoasa va doresc!

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mariaruxi, eu zic ca arati f bine si nu e cazul sa te stresezi de la kilograme.
eu mai nou, ma indop de mancare si dulciuri si asta e..incepe sa se vada. dar n-am ce face, am pofte rau de tot si sotul nu mai pridideste sa mi le faca, ca i place ca bortzi.

anaemi, mai menajeaza-te...pe cat poti. e si greu cu 2 copii mici, e de inteles, dar..nah, acum ca esti iar greieras bortos, ai nitica prioritate.

mamutz, imi place cand iti citesc sfaturile f bune si f bine documentate.

florina, ma bucur pt bebe miscacios!!

alexia, lulusor, felicitari pentru bebeii sanatosi!!!

rammy
, asa sunt preturile pe aici, sunt f scumpe ecografiile astea. eu pt morofet de trim I, cea pt dublu teste, am dat 350 ron, asta de acum sigur va fi mult mai scumpa de atat. iar dc ai gemeni si mai scumpa e. nu ti face nimic in plus, platesti clinica si renumele dr., atat. strict marketing.

roberta
, pup burtica frumoasa frumoasa!!!

alina, multa sanatate, da i bataie cu lamaie, miere si osccilo. e f bun.

lissa, poate pui poze cu tortuletzul..asta ca sa ne faci pofta si sa ne ingrasam ca niste balenutze!

pup restul gastii!!!

noi suntem ok, am fost la casa de vacanta, unde erau si ai mei, am facut un gratar si ne am simtit ff bine, mai ales ca a fost si ceva soare.
ne ingrasam incet, incet, bebe a inceput sa miste iar, dupa ce a dormit dus, scapat fiind de dna maselutza cea rea. si-a facut un obicei sa ma scoale noaptea la 4-5 in boncanituri, orice ar misca eu ma scol imediat ca-l simt. si cum ma asez la o cafea, dim, iar o ia si dansul la trap. si evident ca misca cumva pe col, de-l simt total aiurea, fix in fundul vaginului sau in fundul meu. sau isi ia cate o pozitie cu fundul in dreapta uterului si mi se tuguie burta intr-o parte.....e simpatic.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor pe voi va rasfata sotii ca si gravidutze?
pe mine sotul ma incalta si la pantofi ca sa nu ma aplec....imi face toate poftele din lume, imi cara si geanta, ma menajeaza la orice, cred ca dc ar fi nevoie, ar respira in locul meu...

dar am primit vesti ff urate despre o prietena din copilarie, gravidutza si ea in 28 de sapt, pe care sotul o terorizeaza din cauza banilor (nu i aduce bani destui aks, ca e in concediu de cateva luni,are colul scurt si contractii mereu si salariul este mult mai mic decat inainte si el este f nemultumit), nu vrea sa i cumpere nimic pt bebe, ca zice sa i cumpere socrii, adica parintii ei, o cearta mereu, o pune sa faca menajul in casa,sa i gateasca tot timpul, ca sta acasa vezi doamne...sa faca curat, sa dea cu aspiratorul, desi ea ar trebui sa stea in pat, o cara dupa el sa faca cumparaturi,desi ea ar trb sa nu circule asa mult....mi-e f f f mila de ea, are mereu prb cu contractiile,e mereu stresata si la ei mereu e cearta,pur si simplu nu o menajeaza deloc, nu o respecta deloc.
ce se poate face?eu sunt ingrozita pt ea sa nu pateasca ceva, sa nu nasca prematur. ce se poate face pt ea?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput