Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , si pe mine ma rasfata sotul , ma incalta , imi taie unghiile la picioare , ma da cu crema tot corpul, imi face cate ceva de mecare ce poftesc .. si multe altele, insa asa a fost mereu atent cu mine si eram sigura ca va fi extragrijuliu si in sarcina.
Imi pare rau pt prietena ta, mai cunosc si eu cazuri de genu... nu stiu ce s-ar putea face , poate ca nici nu era cazul de un copil cu un astfel de om , insa poate venirea copilului il va schimba totusi...intr-adevar linistea ei e cea mai importanta si nu prea are cum sa fie linistita in conditiile astea , dar sa se gandeasca la puiul ei , care e mai important decat orice si sa incerce sa faca un pic abstractie de sot ... daca poate..Eu ii doresc multa sanatate si sa nasca la termen , ca si voua de altfel

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

si sotul meu era asa dinainte sa raman gravida.un tip minunat si dragastos.

dar ea a ramas asa...pe neasteptate.fara stres. erau amandoi ff fertili.
uneori ma gandesc cum oamenii care fac asa usor copii, se poarta asa urat cu nevestele sau cu puiutii, iar noi am reusit asa greu....in fine, asta e alta discutie.

nu cred ca poate face abstractie de el.am iesit cu ea la un suc si o suna si urla la telefon, se auzea prin telefon, cum ii reproseaza ca sta de cafele cand ea aduce doar 7 mil in casa si dc ii arde de cafele sa plateasca intretinerea, sau sa i trimita taica su, ca el nu mai plateste, sa stea unde vrea ea...si ea e gravida in 28 de sapt.
mie mi-era frica ascultand discutia lor la tel.eu nu stiu cum poate trai asa. banuiesc ca bebele aude si simte tot, nu?
cica s-a mai dat si la ea, impingand o prin casa.
oare un copil iese normal din asa sarcina?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Bine v-am gasit dragele mele
Am pus si pozica aferenta saptamanii ca m-am luat si eu dupa voi , fac poza la fiecare saptamana

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Eu ma gandisem dinainte sa raman gravi sa fac cate o fotografie saptamanal, imbracata in acelasi tricou, stand in acelasi decor si intr-o pozitie identica. Apoi sa fac un film din toate fotografiile in care s-ar fi vazut cum creste sarcina. Doar ca a dat depresia peste mine asta-iarna si numai de fotografii nu mi-a mai ars.

Acum as vrea sa-i fac lui bebe, dupa nastere, astfel de fotografii

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor pe voi va rasfata sotii ca si gravidutze?
pe mine sotul ma incalta si la pantofi ca sa nu ma aplec....imi face toate poftele din lume, imi cara si geanta, ma menajeaza la orice, cred ca dc ar fi nevoie, ar respira in locul meu...

dar am primit vesti ff urate despre o prietena din copilarie, gravidutza si ea in 28 de sapt, pe care sotul o terorizeaza din cauza banilor (nu i aduce bani destui aks, ca e in concediu de cateva luni,are colul scurt si contractii mereu si salariul este mult mai mic decat inainte si el este f nemultumit), nu vrea sa i cumpere nimic pt bebe, ca zice sa i cumpere socrii, adica parintii ei, o cearta mereu, o pune sa faca menajul in casa,sa i gateasca tot timpul, ca sta acasa vezi doamne...sa faca curat, sa dea cu aspiratorul, desi ea ar trebui sa stea in pat, o cara dupa el sa faca cumparaturi,desi ea ar trb sa nu circule asa mult....mi-e f f f mila de ea, are mereu prb cu contractiile,e mereu stresata si la ei mereu e cearta,pur si simplu nu o menajeaza deloc, nu o respecta deloc.
ce se poate face?eu sunt ingrozita pt ea sa nu pateasca ceva, sa nu nasca prematur. ce se poate face pt ea?

_

21+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Imi pare rau pentru prietena ta, cel mai bine ar fi sa apeleze la ajutorul unui psiholog, daca sotul ei este de acord, pentru terapie de cuplu. Cand va veni copilul, e foarte posibil ca situatia sa se inrautateasca, primele luni sunt foarte solicitante si slabesc si mai tare o relatie cu probleme.
Pe termen scurt, nu se poate duce sa stea cateva saptamani la parintii ei? Poate asa isi da si el seama ce pierde...

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor eu nu le inteleg pe femeile care fac un copil cu astfel de barbati.
Nu numai ca nu o respecta pe ea si nu se gandeste la sanatatea ei dar nu se gandeste nici macar la copilul lui .
Si eu am o prietena care pe timpul sarcinii simtea nevoie de mai multa atentie, ca mai toate gravidutele si nu o primea, dar nicidecum nu se purta sotul asa urat si nici nu-i lipsea nimic din punct de vedere financiar.
Sotul meu se poarta cu mine impecabil, ma suna de la munca de n ori sa ma intrebe ce face aia mica, ma rasfata cu de toate si ma pupa pe burtica zilnic.
Babyblue noi care am luptat atatia ani pt un bebe ar fi culmea sa ne supere sotii pe timpul sarcinii. Eu ma mai supar din alte motive, daca astept la doctor etc si el zice calmeaza-te iubire, gandeste-te la aia mica.
Normal ar fi ca toti viitorii tatici sa se poarte bine cu sotiile lor.
Iar in privinta banilor ce sa va zic, eu in 2009 cand am facut fertilizarea in vitro am renuntat la job si de atunci sunt casnica.
Ce ar trebui sa-mi zica sotul meu, ca eu nu aduc nici macar aia 7 mil in casa.
Mi se pare inacceptabil tot ce povestesti despre prietene ta.
scuze ca m-am intins ca o placinta dar chiar m-am enervat.

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fetelor pe voi va rasfata sotii ca si gravidutze?
pe mine sotul ma incalta si la pantofi ca sa nu ma aplec....imi face toate poftele din lume, imi cara si geanta, ma menajeaza la orice, cred ca dc ar fi nevoie, ar respira in locul meu...

dar am primit vesti ff urate despre o prietena din copilarie, gravidutza si ea in 28 de sapt, pe care sotul o terorizeaza din cauza banilor (nu i aduce bani destui aks, ca e in concediu de cateva luni,are colul scurt si contractii mereu si salariul este mult mai mic decat inainte si el este f nemultumit), nu vrea sa i cumpere nimic pt bebe, ca zice sa i cumpere socrii, adica parintii ei, o cearta mereu, o pune sa faca menajul in casa,sa i gateasca tot timpul, ca sta acasa vezi doamne...sa faca curat, sa dea cu aspiratorul, desi ea ar trebui sa stea in pat, o cara dupa el sa faca cumparaturi,desi ea ar trb sa nu circule asa mult....mi-e f f f mila de ea, are mereu prb cu contractiile,e mereu stresata si la ei mereu e cearta,pur si simplu nu o menajeaza deloc, nu o respecta deloc.
ce se poate face?eu sunt ingrozita pt ea sa nu pateasca ceva, sa nu nasca prematur. ce se poate face pt ea?

_

21+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Imi pare rau pentru prietena ta, cel mai bine ar fi sa apeleze la ajutorul unui psiholog, daca sotul ei este de acord, pentru terapie de cuplu. Cand va veni copilul, e foarte posibil ca situatia sa se inrautateasca, primele luni sunt foarte solicitante si slabesc si mai tare o relatie cu probleme.
Pe termen scurt, nu se poate duce sa stea cateva saptamani la parintii ei? Poate asa isi da si el seama ce pierde...

blog

ba da,se poate duce la parintii ei, dar el nu e de acord. o ameninta ca dc pleaca de aks, pleaca de tot si el nu mai recunoaste copilul. nu sunt casatoriti cu acte, dar sunt de ...8 ani impreuna, sau asa ceva.

_

21+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna seara burticute!! Am revenit si am citit tot tot...da nu prea am retinut...ca am dormit cam prost la ai mei...nah, ca femeile gravide si ciufute si fara ale lor mii de perne
Ce am retinut, Crisspy, ii doresc sanatate multa bebelushei tale, fii pozitiva, sigur ca fi sanatoasa tun!!! nu are cum...am mai zis eu...cu atatea pile pe aici Fruntea sus ca totul va fi super!
Babyblue, bine ca ai scapat de maseluta...si inteleg eu bine sau iti e frica de ecografie??? Fii optimista...nu se poate asha
In rest le urez muuuuulta sanatate la toate burticile care sufera! Si pup si burticile care sunt bine!
Am vazut si pozele lui lulushor...tare dragalash bb si mamica...
Imi place mult burtica si tricoul lui Rammy...vreau si eu...
Sigur am mai sarit cate ceva...sper sa nu fie cu suparare!

A...si legat de sotul tampit...ca alt cuvant bun de pus pe forum nici ca imi vine in cap...o aprob pe Adra...ar fi bine daca ar pleca cateva sapt la parinti...eu una asha as face! pentru ca tot stresul ala nu are cum sa faca bine cuiva..sigur el nu are pe altcineva? ca din ce shtiu barbatilor le cam miroase urat acasa, cand vine parfumul de la alta adresa...Oricum cert e ca daca e oribil acum...va fi groaznic cand va plange un copil din 3 in 3 ore, si asta daca are noroc! Mult succes prietenei oricum...

Va pup dragelor

25+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Fetelor eu nu le inteleg pe femeile care fac un copil cu astfel de barbati.
Nu numai ca nu o respecta pe ea si nu se gandeste la sanatatea ei dar nu se gandeste nici macar la copilul lui .
Si eu am o prietena care pe timpul sarcinii simtea nevoie de mai multa atentie, ca mai toate gravidutele si nu o primea, dar nicidecum nu se purta sotul asa urat si nici nu-i lipsea nimic din punct de vedere financiar.
Sotul meu se poarta cu mine impecabil, ma suna de la munca de n ori sa ma intrebe ce face aia mica, ma rasfata cu de toate si ma pupa pe burtica zilnic.
Babyblue noi care am luptat atatia ani pt un bebe ar fi culmea sa ne supere sotii pe timpul sarcinii. Eu ma mai supar din alte motive, daca astept la doctor etc si el zice calmeaza-te iubire, gandeste-te la aia mica.
Normal ar fi ca toti viitorii tatici sa se poarte bine cu sotiile lor.
Iar in privinta banilor ce sa va zic, eu in 2009 cand am facut fertilizarea in vitro am renuntat la job si de atunci sunt casnica.
Ce ar trebui sa-mi zica sotul meu, ca eu nu aduc nici macar aia 7 mil in casa.
Mi se pare inacceptabil tot ce povestesti despre prietene ta.
scuze ca m-am intins ca o placinta dar chiar m-am enervat.

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

total de acord cu tine!!!!
eu m-am socat cand am auzit cum zbiara la ea la tel, o face de ras si ii scoate pe nas un suc de 5 ron, sau cat naiba costa.
si ea cica sta acasa ca are prb si aks o slugareste ca pe o sclava.

sotul meu si-ar lua de lagura sa mi cumpere mie ceva, dc n-ar avea bani, nicidecum sa mi scoata pe nas ca beau un suc.
si e o fata asa frumoasa si ea il iubeste asa mult. nu stiu cum poate...si cred ca vor avea un copil superb,pt ca amandoi sunt f f f frumosi. dar nu stiu dc copilul alava fi sanatos,la cat zbiara el la ea.

_

21+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

babylicios, da, mi-e cam frica de eco de trim II.
cum a fost la parinti? cred ca frumos totusi,nu?
si eu am stat cu ai mei tot wk si a fost minunat. toata lumea ma alinta de mama focului si ma simteam o fetita rasfatata.:)

legat de sotul amicei, nu cred ca are pe alta,el mereu a fost mai tampitel asa si un caracter agresiv si iute la manie. prb in felul sau o iubeste, eu stiu? dar pe mine ma mira tare ca nici mkr propriul sau copilas in burtica mamei, nu l-a sensibilizat suf cat sa fie ok cu ea. adika mai atent asa, sa o menajeze, mai ales ca are prb si e in 28 de sapt, iar eu i-am pov de cazul bebe lucas, care s a nascut prematur, mie mi-e ff frica de nasterile premature....

asta e, e trist. sper sa o ajute dzeu sa nasca ok si un copil normal.la cum o ameninta el ca o lasa pe drumuri, nu ma mira sa nasca intr o buna zi cine stie pe unde...doamne fereste!

ajung sa apreciez si mai tare ce am aks, cand vad asa ceva, ca eu uneori il toc si l cert pe sot, desi sincer vb n-am ce i reprosa. doar nazurile mele.

_

21+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Tie iti trebuie bataieeeee....una ca toci sotu...poate face vre-o depresie de sarcina...:PPP si a doua ca esti cu gandul numai la tampenii...ca altfel nu ti-ar fi frica de eco. Fii cuminte si gandeste-te ce bebelush frumos vei tine in brate atat de curand!! nu iti mai lasa mintea sa zboare unde nu trebuie!

25+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput