Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

sunt in butoi in principal de retardul ala de crestere, ca desi - ti-am spus - stiu ca nu e corect pentru ca datele calc. sunt incorecte, piticii au facut oua pe creier si acum nu mai scap de ei
cu trombofilia - da, stiu ca se poate trata, dar am zis ca nu fac injectii cu clexane decat daca e nevoie, adica de-aia fac analizele astea.
mai era si alt medicamente, ceva cu f... tot injectie.
o fi la fel?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

andra, nu ma pot abtine, dar rad cu lacrimi.
auzi, unul dintre voi trebuie sa moara.:))))) f tare asta!!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ireth, stii bancul cu broasca testoasa care si-a luat doi pumni in cap???

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Andra, la noi tata socru sta in Bucuresti, dar asta nu inseamna ca ne vedem prea des (in ultimul timp, doar la inmormantari). Ca sa iti faci o idee, la nunta noastra a venit singur, nu cu nevasta+copil, si a stat... o ora.
Alex il considera mult mai tata pe taica-miu, decat pe propriul lui tata. E trist, nu inteleg cum unii parinti pot fi asa...
Ma bucur ca macar al meu nu l-a copiat ca personalitate. Din potriva, e la 180 grade
Dar sotul tau cu tatal lui? se inteleg?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu am o nelamurire OFFTOPIC:
Adra, ce faci mama online la ora 4-5 dimineata??? N-ai somn???

mai de nu dati voi berici si saratele dupa ce nasteti cei mai sanatosi copii, vin si va gasesc.

Acum sa ma va spun ce am patit azi noapte: la 3.30 cine credeti ca migreaza din patutl ei??? Anusca galusca. iese din sac si vine direct intre noi:"m-am trezit"...ce te-ai trezit, treci la culcare, nu si nu...lupta d-;le nu altceva,se culca intr-un final...inca nu s-a trezit.

si eu am picat pe scari acum 2 zile, pe o buca, nu rau, chiar nu m-a durat, dar s-a pus Ana pe un plans, draga de ea, ca sa fiu atenta, "mama tine manutza"...sa mor nu alta

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

babyblue: nu, nu stiu

lissa: da, stiu ca andra zicea ca are insomnii pe la ore d-astea. iar fi-ta, ca de obicei, e mortala!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetele!

Abia am reusit sa citesc si eu pana la zi.

Roxybarbu - felicitari pentru cele 28 de saptamani. Am implinit si noi ieri 26 ... am adaugat si 2 poze in album.

Babyblue - daca as fi in locul prieteni tale, n-as fi ajuns in situatia asta...l-as fi lasat demult cu ochii in soare. Eu merg pe principiul 'daca vrei sa fii respectat, respecta-te tu in primul rand'. Sotul meu e minunat, ne iubeste si ne respecta, iar de cand cu bb, ma rasfata si-mi face complimente mai des ca inainte

Ireth - bafta la morfo de joi. Scorpion sunt si eu, ca si socrul tau, dar vreau sa cred ca nu sunt rea . Oricum, difera femeile de barbati, plus ca difera oamenii intre ei (si sora mea e scorpion, si suntem f diferite). Socrul meu e un om minunat. Si soacra la fel...si parintii mei...nu mai spun

In alta ordine de idei, noi avem urmatoarea 'sedinta cu parintii' pe 27...deci mai sunt numai 2 sapt ... abia astept.
De cand am vazut ca vorbeati aici de muzica, i-am pus si eu piticei 'Vivaldi', si am trezit-o de tot...inca da din picioruse. Mi-e draga de nu mai pot!!

Nu mai retin alte subiecte 'fierbinti', dar va pup pe toate, si va doresc o saptamana minunata!

PS: Am trecut si noi in semnatura numele...se pare ca asta va ramane. Multumesc de ajutor

26+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

S+a nnascut o fetita la mai iunie, 35s

26+

Mergi la inceput

ce frumos... adica 35 s e okeiutz, nu e foarte prematura.
banuiesc ca e bine?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ireth, Fraxiparine, e tot heparina
Cat despre sot si socru, nu se inteleg, eu l-am cunoscut pe sotul meu cand avea 19 ani si se tot vaita de ta-su. Am zis ca nu-i dracu' asa de negru si probabil exagereaza. Nu numai ca nu exagera deloc, ba chiar ca dadea un usor colorit roz.

Babyblue, serios. Adevarul este ca el a inceput. Eu am tacut si am fost zana o lunga perioada de timp, pana m-a calcat rau pe bataturi si am declarat razboi. Eheee, si am castigat o gramada de batalii de atunci. Acum situatia sta mai bine din cauza Evei. Si a distantei.

Lissa, sunt la orele de insomnii in miezul noptii, asa ca ma dau pe net

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput