Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, mai tineti un pic majoretele, ca am facut totusi clexane in seara asta. S-au sfatuit 3 capete luminate si au ajuns la concluzia ca, daca nu e nicio contractie, nimic-nimic, sa mai fac si acum, si maine vedem. Daca nu e maine, atunci joi dimineata 100%. Cica. Ca de la vorbe la fapte... cale lunga! deja ma obisnuisem cu gandul ca Aristica va castiga pariul
Mi-am vazut baiatul pe skype, acum mi-e mai usor, dar si mai greu, ca din minut in minut imi spunea "vii? sa vii!!! da' sa vii!!!". Si ieri i-a zis lui tati sa vina sa ma ia (stie ca sunt plecata din oras, dar nu stie de ce, ca sa nu o urasca pe micuta), ca eu sunt singura si ma ratacesc si nu stiu drumul sa ma intorc.Am plans de dimineata cand am auzit ....dar ma remontez, cu gandul la micuta.

Sabine, imi pare rau pt pierdere. Fii puternica. Noi suntem alaturi de tine, toate.

39+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Sabine imi pare rau
Floricica nastere usoara ... cred ca ti-e greu fara baiat ... dar in curand veti fi toti 4 acasa.

Cele care ati fost la Uscatescu, poate stiti sa imi spuneti, trebuie sa intrerup aspenterul si acidul folic inainte sa ajung la ea?

O zi buna tuturor.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

P@ulici nu trebuie sa intrerupi nimic
Floricica atunci scoatem maine majoretele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

sabine imi pare rau, curaj pentru o noua incercare!
floricico ne antrenam de zor
toate fetele!

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

LA multi ani, Aristicaaaaa! Sa traiesti, sa fii sanatoasa, si sa-ti tii in brate cat se poate de repede copilasii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'mana din suflet Ruxi
Sabine imi pare foarte rau...dar foarte rau...cum Dumnezeu s-a intamplat iar? Mai sa fie!
floricica nu-i 12 noaptea inca

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

aristica LA MULTI ANI!!!!

Sabine imi pare rau, multa putere iti doresc.

floricica tot la tine ma gandesc daca ai nascut sau nu, nastere usoara si bebita sanatos

Balanta sper sa fie pana la capat dr. calumea ca daca e sa duc o sarcina la capat n-as vrea in luna 8 sa ma plimb pe la Budapesta sau Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

aristica la multi ani frumosi si buni si-ti doresc un bebe frumos si sanatos, asa, ca dupa inima ta!

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari!!!
Aristica, LA MULTI ANI !!!! Sa fii sanatoasa si sa iti indeplinesti visul de a fi mamica!
Ai dreptate, pana la 12 noaptea e inca 13 aprilie...
P@aulici, nu trebuie intrerupte, eu cand am ajuns la Fundeni eram gravi si de 2 luni sub tratament cu aspirina de 100, acid folic, omega 3 si B complex. Poate ar fi fost bine sa fac analizele si inainte de tratament, dar eu cum am aflat de mutatii, cum m-am apucat de luat pastile si se pare ca nu am gresit (chiar daca le-am luat de capul meu )

La noi e oficial, maine facem cezariana, dimineata probabil. In seara asta nu iau clexane, deci vor fi minim 36 de ore, timp suficient ca sa "plece" clexane.
Am o intrebare mai delicata, daca aveti idee cam care sunt scorurile (medic - tot el face si recoltarea de celule stem, mana a doua si anestezist), v-as fi recunoscatoare daca mi-ati trimite PM.Stiu ca ar trebui sa intreb prin alte parti, deja am facut-o la odisee dar am primit un singur raspuns.
si sa aveti o zi frumoasa! La noi ploua de 2 zile.

39+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Aristica La multi ani! sa ai parte de ceea ce iti doresti si numai bine.

Floricica nastere usoara mult laptic, bebelina sanatoasa si voiasa, papacioasa si toate cele bune.

Am vorbit la Fundeni sa vad daca va fi dna dr in data de 6 mai cand am eu de mers la Bucuresti, inca nu e 100% sigur dar se pare ca va fi ... sunt tare curioasa de parerea dnei dr ... si acum ca stiu sigur ca ma duc (deja a luat sotul biletul de avion) am mari emotii si sunt nerabdatoare. Vroiam sa va intreb daca trebuie sa fac Clexane la calatoria cu avionul si ce doza.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput