Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Va pup pe toate si va multumesc pt incurajari!
Noi am trecut cu bine prima noapte, probabil cu o ora-doua de somn, fiindca nu mi-am gasit nicio pozitie care sa o linisteasca pe micuta, dar am supravietuit.
Tocmai am discutat cu medicul, care e din ce in ce mai convins ca facem cezariana saptamana asta, probabil pana vineri, fiindca se pare ca eu sunt deja la termen - aveam ciclul de 25 Ieri micuta avea 4050 g, cu +/- 500g, si restul parametrilor erau de peste 40 de saptamani, deci am fi in grafic.
Va mai spun ce se intampla, iar daca nu mai apuc pana la nastere, va imbratisez pe toate si va doresc mult curaj si incredere ca va fi bine si la voi si ca va veti strange in brate puiutii in viitorul apropiat!

39+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Floricico, Doamne-ajuta, iti tin pumnii stransi si ma rog din tot sufletul pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Floricica si eu iti tin pumnii stransi si ma gandesc la tine, sa ai o nastere usoara si o fetita frumoasa si sanatoasa Sa ne dai de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mai bujorule!!! eu am pariat pe ziua de maine. Nu ma dezamagi, da?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Tu floricico , hai odata ca nu mai pot de emotii
Si eu as vrea sa vad/aud bebele ca si tine, dar mie imi este teama de ce se vorbeste, gen: ,,bisturiu'', ,,pensa''....etc, cum se mai numesc ustensilele doctorilor......da cine stie ce-mi rezerva viitorul
Sunt super nerabdatoare sa ne povestesti tot, cum a fost, cum si ce ai simtit in inimioara pe toata perioada interventiei.
Colega mea de camera din spital a nascut in ziua in care eu m-am externat, cu anestezie rahi si a spus ca tare bine a fost si ea era f incantata.
Te pup si sper ca si dupa nastere sa mai dai pe la noi si sa ne sustii
Pupici si Doamne ajuta!

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 20+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile,]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

pe toate!
Aristica, nu zic 100% sigur, dar s-ar putea sa castigi pariul. Maine, cel tarziu joi, va fi operatia. Dr-ul a lasat cumva la latitudinea mea, daca intrerup in seara asta injectiile sau nu. Mi-a zis ca, daca simt cel mai mic semn, sa le opresc. Eu, insa, cum am fost "nesimtita" si la prima sarcina....adica nu s-a declansat nasterea deloc, ce sa zic! Asa ca sunt 80-90 % hotarata sa le intrerup si sa vedem maine ce zice. Vor fi 36 de ore dimineata la 8, fara clexane. Daca mai stau si intrerup doar maine seara, practic imi asum un risc de o zi (in caz ca se declanseaza), daca nu... nu.
Pana la 8 am timp sa ma hotarasc.
Acum comand ceva de mancare, ca aici salamul si parizerul sunt la putere, or eu am avut interdictie de la dr la produsele astea. Mofturoasa mai sunt!
Va pup!!!

39+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Hai floricico ca stau cu sufletu' la gura !
Doamne ajuta!

23+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Buna fetelor,

bineinteles ca, asa cum ma asteptam, am pierdut si de data asta.Am facut trei teste de sarcina, toate pozitive si pe cand eram mai ,,fericita'' am inceput sa am o scurgere maro.M-am dus la medic, am facut beta iar raspunsul a fost clar ,,a fost pentru putin timp acolo dar s-a dus''.Acum in 14 ma duc la hematolog aici, dar am o mare rugaminte la voi.As avea nevoie de mailul dr Uscatescu.Vreau sa-i trimit si ei analizele meel sa vad ce zice si daca a fost prea mica doza de lovenox pe care am luat-o.

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Sabine, ai PM.

Floaredemac - sper ca totul sa fie bine cu nasterea, pitica draga si tot!!! Pupici multi

Pupici mutante

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Am scos majoretele, Floricica!

Mergi la inceput