Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 56 -
Raspunsuri - Pagina 3
mikado spune:
vio de unde ai scos listuta aia...observ ca mie imi lipsesc niste factori
honeys offf...le mancam ficatii
din cate ma citit PAI e cu cantec in sarcini de varsta mica si in formarea palcentei (vascularizare)
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
honeys spune:
Ei Mikado, eu am fost la Sovata si cred ca de fapt m-am tratat la cap. Cred ca si cu PAi=uri si cu cioburi si cu scame tot ramanem insarcinate si noi, si le ducem si la bun sfarsit. Eu am ramas o data, c-am pierdut-o asta e. Oricine a pierdut o batalie, dar razboiul noi il castigam, nu mutatiile.
O sa vezi tu!
mikado spune:
asa este...cu optimism inainte
papa bun
flyhigher77 spune:
viotimis iti raspund cu intarziere, dar am tot fost plecata. Am depistat doar mutatiile din semnatura, n-am mai facut si PAI-ele sau altele, m-am gandit ca is destule si astea doua. Tratamentul pe care-l urmez e stabilit de dr.U, in functie de rez. analizelor, il iau de la 12 sapt si a ramas nemodificat, pentru ca analizele imi ies bune si sarcina evolueaza corespunzator. Iau asa:
1 Aspenter/zi, Femibion 2 1 doza/zi, Magne B6 2/zi, Cetebe+Zn 2/zi, Acifol 5mg/zi, No-spa 160 mg/zi.
gliana ma bucur mult ca sunteti bine! va pup pe-amandoi
mikado, honeys, balanta, paulici, qiao, alla, aristica si toate fetele inimoase de aici va pup si va doresc sa deveniti mamici curand! si Doamne ajuta!
23+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
flyhigher77 spune:
floricico sunt pregatita de galerie! bafta multa si sanatate!
23+ cu
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
mikado spune:
fly sa dea Dumnezeu sa avem si noi semnatura asa frumoasa ca a ta !
papa bun
QiaoBing spune:
Neata fetele !
floricico stau si in asteptare alaturi de tine. ti-as aduce inca 10 perne, sa stati comod si tu si bebelina. dar lasa, ca nu mai e mult. am pregatit majoretele si baloanele si confeti
fly
honeys m-a rascolit povestea Innei. si eu ma tot intreb "ce ar fi fost daca ...". La eco de 7 sapt cand mi-a zis ca s-a oprit in evolutie, Albu mi-a intrerupt si Clexanul, dar chiuretajul l-am facut abia peste 1 sapt. m-am tot gandit de atunci ca daca nu as fi intrerupt si i-as fi dat mail dr U ... poate ... cine stie .. Ufff, ce greu e cu povara asta pe suflet ca poate nu ai facut tot ce se putea. dar pe atunci abia aflam de mutatii, de injectii, de dr U. Sper sa mai existe o "data viitoare" si atunci sa pot sa am si eu o semnatura frumoasa ca a floricicii
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
honeys spune:
Qiao, eu vreau sa nu regret deciziile luate la un moment dat.
Adica eu atunci am facut ce stiam, nu stiam multe e drept, dar asta e. Asa a fost sa fie. Poate acum aveam o sarcina de 20 si de saptamani sau poate se oprea pe la 10 sapt si durerea era mai mare; nu stiu si nici nu vreau sa stiu.
Imi place sa cred ca la urmatoarea stiu sa actionez. Atat. In rest, cu Dumnezeu inainte.
Eu din experienta Inei am luat partea plina: se poate! Si a scapat o tipa fara suferinta noastra, asta e cel mai important.
vali79 spune:
Draga Floricico, abia astept vestea cea mare. Mai ai putin-putin...!
+24
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!