cresa nr 24, sector 4

cresa nr 24, sector 4 | Autor: bebelu86

Link direct la acest mesaj

buna ziua!

are cineva copilu la aceasta cresa? cum este, sunteti multumiti?
eu as vrea sa imi dau fetita acolo. am mers si am trecut-o pe listuta pt la anu in toamna.
dar azi am dat un search p google despre aceasta cresa si nu prea am gasit parinti multumiti.

astept cu nerabdare raspunsurile voastre

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Care e exact cresa 24 ?Unde e locatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cresa nr. 24 este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4

zona brancoveanu

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Imi pare rau, nu stiu detalii despre aceasta cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza23 spune:

Buna ziua! Fetita mea in varsta de 2 ani jumate este la aceasta cresa din oct 2010 si va spun ca sunt foarte multumita, este curat, mancarea este foarte buna si doamnele dragute. Copilul meu a facut foarte mari progrese de cand este la aceasta cresa, de ex in mai putin de 1 luna au reusit sa o dezvete definitiv de pampers plus ca stie o gramada de cantece, poezii. Numai de bine despre cresa nr. 24, duceti copilul cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutza23

Buna ziua! Fetita mea in varsta de 2 ani jumate este la aceasta cresa din oct 2010 si va spun ca sunt foarte multumita, este curat, mancarea este foarte buna si doamnele dragute. Copilul meu a facut foarte mari progrese de cand este la aceasta cresa, de ex in mai putin de 1 luna au reusit sa o dezvete definitiv de pampers plus ca stie o gramada de cantece, poezii. Numai de bine despre cresa nr. 24, duceti copilul cu incredere.

multumesc mult pt info

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput