buna ziua!
are cineva copilu la aceasta cresa? cum este, sunteti multumiti?
eu as vrea sa imi dau fetita acolo. am mers si am trecut-o pe listuta pt la anu in toamna.
dar azi am dat un search p google despre aceasta cresa si nu prea am gasit parinti multumiti.
astept cu nerabdare raspunsurile voastre
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Cresa nr. 24 este situata pe Strada Izvorul Muresului, nr 4, sector 4
zona brancoveanu
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Buna ziua! Fetita mea in varsta de 2 ani jumate este la aceasta cresa din oct 2010 si va spun ca sunt foarte multumita, este curat, mancarea este foarte buna si doamnele dragute. Copilul meu a facut foarte mari progrese de cand este la aceasta cresa, de ex in mai putin de 1 luna au reusit sa o dezvete definitiv de pampers plus ca stie o gramada de cantece, poezii. Numai de bine despre cresa nr. 24, duceti copilul cu incredere.
| Citat: |
| citat din mesajul lui albinutza23 Buna ziua! Fetita mea in varsta de 2 ani jumate este la aceasta cresa din oct 2010 si va spun ca sunt foarte multumita, este curat, mancarea este foarte buna si doamnele dragute. Copilul meu a facut foarte mari progrese de cand este la aceasta cresa, de ex in mai putin de 1 luna au reusit sa o dezvete definitiv de pampers plus ca stie o gramada de cantece, poezii. Numai de bine despre cresa nr. 24, duceti copilul cu incredere. |