Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Va pup si eu fete dragi, sa aveti Sarbatori linistite cu bucurie si multumire in suflet !

Donia, felicitari Roxanei pentru admiterea la scoala noua si tie pentru fata nemaipomenita !

Ruxandra, de zumba m-as apuca si eu, initial si eu gandeam ca-i o parodie de sport, mai mult face bine la psihic, muzica , bla-bla, dar vad ca-i serioasa treaba.

Laura, da un semn sa stim ca esti bine, va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diana,draga mea,cu intarziere dar din tot sufletul vreau sa-ti urez si eu multi ani de acum inainte!Sa fii sanatoasa,fericita,linistita!Un brat de floricele pentru un om atat de special sufletului meu!

Lucia,Adina,La multi ani frumosi si fericiti!Multa sanatate,pace si iubire!Sper sa mai cititi si pe aici din cand in cand

Daca mai aveti ragaz de-un film in zilele astea pline,intrati www.damaideparte.ro/index.php/film-the-shift-schimbarea-cu-wayne-dyer/4673/" target="_blank"> aici.Mai jos in pagina,gasiti doua ore de relaxare spirituala,ceva cu adevarat special!Sper sa va ajute!
Paste Fericit si Linistit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Paste fericit alaturi de cei dragi! Sa petreceti frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Sarbatori faine cu oushoare si mielutz si iepurashi si cu tot ce vreti voi...

Paste fericit minunatele mele!

PS: anul asta fac smecheria cu ascuns oua mici de cioco si lasat indicii la prunci pt "vanatoarea de outze de cioco" Sper sa fie apti de joaca si mai putin virusati pe maine...
Donia, parca de la tine am furat ideea, asa-i? :)

Va imbratisez si sa ne auzim sanatosi cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fie ca Lumina Invierii sa va ocroteasca si lumineze sufletul! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Hristos a-nviat!
Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput

La multi ani Lizzy!
Multa sanatate si bucurii din plin!

Mergi la inceput

Donia, da, e normal sa-i fie frica si sa nu calce pe picior. Dar trece fara urme!
Felicitari Roxanei pentru scoala!

Si ca sa fiu in ton: Ioana are glezna dreapta in ghips. S-a jucat cu mingea in casa si a calcat prost (miercuri seara). Rezultat: entorsa + ghips. Mi-e asa o mila cand o vad topaind intr-un picior... Ea care n-are stare nicio clipa, trebuie sa stea mai mult cu piciorul in sus. Dar trece si asta; bine ca nu e ceva mai grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cristos a inviat! Paste fericit fetele cochetele, sanatate multa, pace si liniste!

Acs, Adevarat a inviat! Recuperare rapida Ioanei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Hristos a inviat!

La noi pana acum a fost cum a fost, dar de azi dimineata am trecut la batista bebelusului si am aspirat deja de 3 ori in ultima ora.... Parca are ... De suflat, sufla, dar tot e plina... Si am pus aspiratorul ca m-am saturat deja... In rest e vesela nu are nici o treaba....
A mers la Inviere, sa i-a lumina... Au vorbit la gradinita despre asta si m-a inebunit ca vrea la slujba....sa i-a lumina....

Ieri am fost cu ea la nasi si a stat toata dupa amiaza afara si s-a jucat.... La pranz n-a dormit si cand am adus-o aseara acasa a picat franta..... De la iepuras a primit pe langa dulciuri doua carticele de la Teora, din colectia "Puisorul Nazdravan". Sunt carticele ce au atasat langa ele niste pungute cu ochisori, ciucurei, lipici... din care confectioneaza diverse.... I-au palcut tare mult... Si acum tot asta face...

Mergi la inceput