Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

minunate de minunate, ce mai
dupa ce ca nu ma urnesc sa scriu de secole dupa ce ca ma iubiti de cand va stiu cu toate alea ale mele dupa ce ca io nu am, vorba buna-mii, tinere de minte si-mi uit pana si programarile notate (cu reminder cu tot!) dupa ce ca.... etc etc ... voi imi urati atata de bine si de frumos, dis de dimineata, inca pe uscat, fara praji, fara un paharutz, acolo, de inchinat macar (ca suntem in saptamana mare, totusi)...

da' poate ma iertati, mai ales ca suntem un pic virusati si un pic in concediu medical zilele astea. si intre nurofen si panadol nu stiu exact ce preferati sa serviti glumesc, sa nu serviti din astea!

va pup si va multumesc de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La multi ani lizzy, sa fii vesela si ferice pe langa cei trei muschetari!
Sper sa scapati repede de siropurile mai sus mentionate si sa va bucurati macar de cateva felii de tort azi.

Fetele cu salatele, stiti ca pe la noi se mananca frunze de papadie in salata? Parintii mei o foloseau mereu, si eu mai mancam uneori, dar mai si radeam alteori, pentru ca aici sa vad frumoasele frunze de papadie in magazin, plus in salate la restaurant!

kikineata, ce vorbesti Franz, pai ce povestesti tu acolo inseamna sport sustinut pentru mine! Ma uitam si eu lung la un program de step, dar ma gandesc ca mor naibii pe acolo, n-am mai facut nici un fel de miscare de ani de zile. Da-ti cu parerea, ce zici, ma apuc de step? Oare zumba o fi putin mai blanda?

ruxandra, multumesc, m-ai linistit putin cu mersul. Si m-ai nelinistit tare cu prezenta... prietenoasa sau nu, mie mi-e frica! (asta tot datorita unei experiente personale, dupa moartea mamei)

Vroiam sa ma lamentez iar ca ploua, dar de-ar fi numai atat... Cred ca eu sunt in twilight zone, ca nu numai ca ploua, dar norii au coborat pe pamant! Bate briza si tot adie bucati de nor pe strada mea. Si azi noapte a fost o furtuna cu tunete si fulgere de am crezut ca vine apocalipsa. Cum ziceam, ce bine e cand doar ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Diana, la multi ani, dragutza ! Sanatate multa, iubire si tihna sa aveti tu si toti ai tai ! Va imbratisez cu mare drag !

Ruxandra, Donia, cat mi-ar placea sa fie un strop de adevar in povestile astea, ar insemna ca exista ceva, ca nu e totul in zadar...Si daca se aud rasete pe hol e si mai bine. Ruxandra, ma gandesc eu cine-i ingerul cel bun
Mai spune-ne , Donia, ca sunt acum intr-o pasa din aia fioroasa mi-e o frica paralizanta de moarte

Kiki, felicitari si de la SM pentru ambitz !

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia o sa fie sustinut cand zic ca fac de 1 an sau cateva luni bune la rand. De ex acum am dormit la pranz .
Eu iubesc stepul si la inceput poti face pasii fara step, langa el, e mai greu sa tot urci, cobori. Apoi lucrezi initial doar miscarile cu picioarele pana te obisnuiesti si coordonezi ulterior dupa vreo 3/4 sedinte si mainile. Controlezi bn respiratia inspir/expir, chiar sa o auzi. Dc simti ca nu mai poti bati pasul pe loc, inspiri/expiri, ridici cobori bratele vreo 30 sec/1 min s-o iei de la cap . Atat de frumos se slabeste cu step, tae bo, aerobic de orice natie. Dc iti place dansul poti face alternativ cand zumba cand step. Ahhhh ce combinatii de pasi se fac pe step. Aceeasi pasi ii poti face fara el, acum nici io nu as da randament maxim pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Lizzy! Mai primesti urari si de la un intarziat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

de ce numai de la un intarziat? hai sa dam mana cu mana...

Diana la multi ani! Sanatate. Sanatate. Sanatate. Soare si putin noroc.

donia nu stiu sa-ti spun cu ghipsul..as putea sa-l intreb pe piroman, dar el era deja ditamai cand si-a rupt piciorul..felicitari roxanei (da' sa transmiti-pe cuvant de idian!- cum zice oaca) pentru scoala cu pricina..
fantome? sper ca nu la mine in casa. si daca da, cand e casa goala.
serios vorbind, nu am intalnit nici una pana acum. nici n-am simtit. cred insa cu tarie ca cei dragi plecati vegheaza.
io ce copii harnici ai!!

e soare si cald de cateva zile. ce ti-e cu incalzirea asta globala dom'le..vine cand chiar ai pierdut si ultima speranta..
asa ca am deschis sezonul de berica , ma gandesc cu drag la donia cum soarbe agale dintr-o cesca de earl privind la norii de afara...

kiki esti tare!!! ai vointa, nu gluma.

nu stiu ce-i aia untisor...
papadiile pe care le adunam noi din gradina le doneaza bea iepurilor vecinilor..

bea e o fetita. tot mai fetita. tot calare pe roller, bicicleta si garduri, dar in rochita.
azi vopsim oua, maine incercam sa dam jos rotile ajutatoare la togla, sambata nu stiu, duminica mancam si vanam cadourile ascunse de iepure, luni lenevim. asa ca voi fi fooooarte ocupata in urmatoarele zile.

va doresc un Paste linistit si insorit alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Va doresc un PASTE FERICIT plin de iubire si caldura, liniste sufleteasca si lumina!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Fetele cu salatele, stiti ca pe la noi se mananca frunze de papadie in salata? Parintii mei o foloseau mereu, si eu mai mancam uneori, dar mai si radeam alteori, pentru ca aici sa vad frumoasele frunze de papadie in magazin, plus in salate la restaurant!

te rog, te rog.. rucola ii zice.. si e trendy si la noi de ceva vreme.. da? ca doar nu suntem la capatul lumii sa nu stim ce-i bun si rafinat

acu serios, se gaseste si aici impachetata prin magazine.. io am mai mancat in salate, da numai la carciumi.. ca nu-mi vine sa m-apuc sa prepar iarba

Citat:
citat din mesajul lui Donia
Oare zumba o fi putin mai blanda?

[omulet cu tabla pe care scrie mare si bolduit NO WAY]

inceput de scurt timp topaiala aista.. daca la inceput (bine, si la tonajul meu) reuseam cam undeva la 50-60% din exercitii.. acu am crescut spre un 70%. Profa noastra scoate untul la propriu.. plus ca face o ora batuta pe muchie.. nu poate si ea, acolo.. ca tot omul un 50' ??!!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Donia, am uitat sa zic de Bob.. nu e Bob the builder (il avem si pe ala.. numai ca-i zicem in deutsch Bob der Baumeister), ci personajul Bob care face campania cu mancatul sanatos pt copiii Bucurestiului (chiar .. de ce numai cei din Bucuresti??) si la care m-am uitat mai bine si se pare ca nu-i dovleac, ci mar.. da suna mai bine dovleac. Dovleac ramane!

Roxanica, stiu ca tu sti.

Chinico, mi-e asa drag cand te citesc.. ai un stil inconfundabil. Sa nu-mi spui ca Bea merge fara roti ajutatoare??!!

Mergi la inceput

fericit!

iar sa va aduce numai chestii faine.. cu un plus de sanatate & seninatate!

Mergi la inceput