Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
Yagmur spune:
Ruxandra, care dulciuri????? Ca eu am renuntat de multa vreme la ele - am slabit totusi un pic de cand am revenit in capitala, dar mai trebuie 10 kile... si stii cum se spune, astea ultimele iti dau batai de cap... deci cand ne vedem???
Plus ca nu am ghicit ghicitoarea.... ochelari, niciodata slaba, s-a mutat departe si pleaca si mai departe... help!!! Adinutza??
Chinico, bine ca trecut si mama enterovirozilor; oare cu asa ceva as slabi????
Ce mai vroiam sa scriu??? Nu mai stiu... m-am ramolit si nu aud cu urechea stanga.. cred ca e otita ...
Pup
Yagmur si Luca
dandusa spune:
Roxanica,
ba am simtit dar n-am zis nimic pentru ca mi-a placut si mie!cui nu i-ar placea sa-si sprijine sufletul de al tau,raza de soare?trebuie s-o fac si live,macar o data in viata asta!
la Radu eu n-am sa dau cu nimic atata timp cat pare sa nu aibe vreo problema dar la baie am sa-l incurajez sa-si faca singur toaleta zonei si poate din gresala scapa de smegma aia stransa.
Donia,
uf ce rau imi pare de degetelul Roxanei.si mie mi se pare deplasat sa-i puna ghipsul atat de inalt dar nah,daca ei asa zic ca-i bine.
hahaaaa,cat de draguta ai fost la faza cu vizita Crinutei fara Raducu!pana si in Canada a ajuns vestea ca nu merg nicaieri fara cei doi copii.ai intuit bine,ea era pasionala si temperamentala.fratiorul ramasese cu tati de care abia de curand s-a dezlipit,atunci iesisem si noi ca fetele,eu cu Crinuta,Raluca cu Adinuta care-i ATAT de scumpaaa!
cu fantomele,poti detalia ce ti s-a intamplat?m-ai facut curioasa.
Yagmur,
sant tot in Buc.cred ca ne prinde si Pastele aici.ne vedem cand puteti si voi.
Kiki,
oauu,chiar ai slabit!arati super,felicitari!
ce mai gatesti?,mai da-mi si mie idei.
Chinico,
uf prin ce ati trecut si voi!sper ca acum v-a trecut de tot si chiar daca-i vremea asa rece,reusiti sa va mai destindeti la o plimbare,targ,ceva.
ce scumpa-i Bea,ce sensibilaaa,doamne ce m-a impresionat cand am citit!si eu plangeam des in biserica dar de cand merg cu copiii,nu mai simt s-o fac.probabil pt ca nu vreau sa-i intristez sau poate ca-s preocupata sa le explic,sa-i dezbrac.de Paste,nu puteti merge la biserica de care zici?ati planuit concediul in Rom?
Ruxandra,
inteleg ca nu mananci sticksuri dar nici Grigore pare ca n-a facut-o pana acum.si apropo de asta,am povestit la toata lumea ca Grigore nu stia ce-s alea,ceea ce mi se pare extraordinar!la mine in casa exista un dulap special amenajat sa cazeze numaia astfel de mancaruri:D.rar ciocolata,dar multe alte rontaieli.si da,si ai mei copii consuma regulat.daca ies afara,iau ca nebuna biscuiti de doua feluri,iaurt,fructe si recunosc ca mai mereu cand imi spun ca le este foame scot biscuitele.probabil ca-i reflex la cate refuzuri de iaurt si fructe am primit afara.de cand cu vizita la tine,am redus drastic rontaielile dar am oferit mai multe fructe in schimb
a fost cineva la www.fermaanimalelor.ro/home" target="_blank">ferma Panetlimon?ne-am propus s-o vizitam curand si vroiam sa aflu mai multe impresii.daca aveti de gand sa mergeti,poate organizam ceva in grup
Donia spune:
Salutare gashca!
Azi sunt tare bine dispusa, mor de somn dar am buna dispozitie de dat si la altii, asa ca luati de aici!
Tocmai am primit vestea ca R a fost acceptata la o scoala cu predare in limba franceza, din cate aud sunt numai copii destepti acolo, ajung sa fie foarte uniti si nu numai ca invata franceza, dar se si distreaza de minune. R si-a dorit sa mearga, am facut aplicatia si acum abia asteapta sa inceapa din toamna, cred ca o sa i se para tare lunga vacanta de vara
Sa zic cu fantomele. In primul rand, eu in principiu nu cred in fantome, dar in definitiv cine poate sa stie cu siguranta ca nu exista?
Deci eu lucrez intr-un spital care exista de pe la inceputul secolului, initial a fost spital de TBC. Se pare ca o familie intreaga a fost internata aici la un moment dat si din pacate au murit toti, mama, tata, fiu si fiica. Si se spune ca acesti doi copii ar fantomele care bantuie locul...
Pacienti de-ai nostri spun mereu ca aud copii prin preajma, in mod special in doua dintre saloane. O parte dintre pacientii nostri sunt confuzi, ei vorbesc despre proprii parinti decedati, sau despre copii care vin si ii dezvelesc, copii care fac galagie noaptea... noi spunem ca e confuzie, dar daca ei stiu mai bine?
Chestiunea e ca si pacientii care nu sunt confuzi, care nu au boli cu componenta psihica, vorbesc despre copii. Nu de mult un pacient foarte intreg la cap a sunat si cand am mers acolo m-a intrebat daca nu s-au terminat orele de vizita, pentru ca a auzit copii razand. Era dupa 11 seara si orele de vizita se terminasera, iar in afara de personal si pacienti nu mai era nimeni in spital...
O alta colega spunea in urma cu vreun an ca o alta pacienta, perfect lucida, a intreabt-o cine sunt copiii care alearga pe hol, vazuse o fetita imbracata in rochita, tot la o ora tarzie. Hm?
Si acum doua chestii care mi s-au intamplat mie personal.
Lucram de noapte prin vara si la un moment dat eram la capatul unui hol, cand am auzit un zgomot in spatele meu. M-am intors si am vazut-o pe colega mea scotand capul din cabinet, auzise si ea zgomotul. Am vazut ca o cutie de manusi cazuse de pe un raft, raftul era la egala distanta intre noi, cam la 20 de metri de fiecare. Cine a daramat cutia, ca era imposibil sa cada cu de la sine putere. Colega nu a putut sa fie, pentru ca in momentul in care am auzit zgomotul eu m-am intors instantaneu, daca ea ar fi daramat cutia nu ar fi avut timp sa ajunga atat de repede in cabinet. Eu nu trecusem pe lanaga raft, ca sa zic ca am facut curent. Nu era curent, cutia nu era instabila, orice explicatie plauzibila cade. Deci?
Alta intamplare, tot cu o cutie. Eram 3 colege in cabinet, cand am auzit un zgomot puternic in camera alaturata, in care ne luam gustarea si predam raportul. Nu exista decat o singura usa catre camera respectiva, deci nu ar fi avut cine sa intre si sa iasa fara ca noi sa vedem. Eu terminasem cu pauza de masa de vreo 10 minute, si ultimul lucru pe care l-am facut a fost sa mananc o bomboana dintr-o cutie metalica, pe care am pus-o apoi pe un pervaz. Zgomotul ne-a cam paralizat de frica, sau surpriza pe toate, a fost destul de neplacut, asa ca am fugit in camera alaturata. Camera era desigur goala, iar cutia cu bomboane era rasturnata in mijlocul mesei. Masa e lunga, de vreo 3 metri, pervazul lat la capatul mesei, cutia si ea lata, nu usor de rostogolit. Geamul inchis, deci nu curent, cutia nu putea sa cada singura, ca eu stiu cum am pus-o, si era destul de greu sa se rostogoleasca pana in mijlocul mesei. Deci, ce credeti? Mie mi-au trecut prin minte "bomboane" si "copiii"...
Apoi mai sunt si povestile altora, eu mi-am zis sa va povestesc doar ce mi s-a intamplat mie. Or mai fi si alte explicatii, insa nu pot sa ma intreb daca nu cumva de fapt se intampla inexplicabilul?!
Na, sper ca n-ati citit la ceas de noapte, sa dati vina pe mine pentru cosmaruri
Va doresc un week-end fain!
Teutz spune:
La multi ani tuturor Florinilor, Florentinelor si celor care au nume de floare!
Donia, imi pare rau de degetelul lui R, ca a trebuit sa-i puna tot piciorul in ghips. Felicitari pentru ca a fost acceptata la scoala dorita! Ce povestesti tu acolo cu fantomele la serviciu!!! Nu aveti timp sa va plictisiti.
Yagmur, multa sanatate si tie si lui Luca!
Kikineata, arati foarte bine, iar Garga e o scumpa.
Chinico, sper ca sunteti mult mai bine toti trei, ca mama enterovirozelor a plecat deja.
Laura, cum mai sunteti?
Roxanica, asa-mi place sa-ti citesc mesajele! Pupici puilor mici!
La noi starea generala e buna, fetele sunt vesele, desi sunt mucoase si tusesc amandoua de o saptamana.
Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)
Lavinia_P spune:
Donia,
Wow..mi s-a facut pielea gaina,dar imi si place in acelasi timp...mai ales sa aud de la cineva de incredere..eu vreau sa mai povestesti despre asta...
Felicitari Roaxanei! Ii prevad un viitor de aur la cat e de desteapta..a scapat de ghips?
Ruxandra,
Raluca si Adina,nu?
Salutari,daca citeste,desi stiu ca sunt f ocupati..Ma bucur pentru ei ca pleaca,pt ca asta isi doresc si ma intristez in acelasi timp,ca oameni de calitate,ca ei, ca Donia, si inca cati altii au ales a plece..
Kiki,
Intr-adevar arati foarte bine!Felcitari pentru vointa!
Si iti voi mai spune,cu riscul de a cadea in dizgratie,ca imi plac mai mult ochelarii cu care stai in casa - cei albi iti monopolizeaza total chipul si parca nu te mai vad...Pupam cucuiul Sarei!
Eu sunt norocoasa,am un copil care nu se da in vant dupa dulciuri si rontaieli..pasiunea lui sunt castravetii..orice mancare tb sa includa castraveti!
Pentru fulgueltii baieti- dar nu numai- recomand jocul "Rush Hour"-il gasiti la Noriel-ii place si ne place si noua sa jucam..
Lauraaaa..
LA MULTI ANI FLORICELELOR !
kikineata spune:
Lavinia din cauza ta am intrat, m-ai facut sa rad serios. Doamne iarta-ma asha imi doresc sa-mi mai spuna cineva cate un sfat, doar io dau la altii cat cuprinde,estetic vorbind si sincer nu stiu ce culoare iti plac aia roz sau de cei rosii (care erau seriosi si proiectati pt. cand mergeam la birou la 2 ani). Jur ca voi tine cont de parerea ta si stiu ca mi se vad ochii mai bine si e unul din atuurile mele dar cei albi sunt mai noi si-s innebunita dupa ei si au lentila lata - la ceilalti cam vedeam rama, iar cei vechi sunt cam larguti si ma aplec la Garga ba cu mancarea, ba cu apa, ba nisip si-mi cad pe jos .Deci...mi-ai devenit si mai draga
A doua la mana, nush ce aveti fratilor (surorilor de fapt), toata lumea zice cat am slabit si io doar de la cele minus 14 am ajuns la 15, deci doar un kil pe minus asha ca telul e cam departe. Adevarat o perioada de vreo luna facusem sport constant si se vedea asezar altfel, ma si simteam altfel, acum somez de vreo luna si ceva dar trebuie sa revin si la sport. Iesitul asta de doua ori pe zi, curat, gatit, spalat nu-mi lasa nici timp si nici vlaga pt. sport.
Dar...asta e o greutate la care ma simt bine si am si eu un IMC de om normal, la limita de sus e drept dar e mare lucru pt. sanatate. De fapt asha si tratez problema ce mananc e pt. sanatate si sportul la fel.
lory32 spune:
La multi ani pentru toate sarbatoritele si sarbatoritii zilei de azi, mamici, tatici si mai ales fulguleti!
iulia-stefy spune:
La multi ani, Adinazot!
La multi ani, Ktrinel!
La multi ani, Luciaro!
La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare sau Florin, Florina!
Donia, nu e chiar sanatoasa tun... Ne luptam cu o tuse si ceva muci... dar in rest e ok... Si eu sunt.... busita.... dar nu se pune. O mama e un munte de putere si de vointa... asa ca trec si peste asta... Vremea asta ne tine in casa....
acs spune:
La multi ani, Adinazot!
La multi ani, Ktrinel!
La multi ani, Luciaro!
La multi ani tuturor Florilor!
Dandusa, noi am fost de cateva ori la ferma din Pantelimon. Copiilor le-a placut mult. De preferat sa nu mergeti in weekend cand e foarte aglomerat.