Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandra_sb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
tie? |
io nu participat la scolarizare, nu se pune
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
Roxanica, multumim pt gandurile bune.
Trage tare cu aranjatul.. de abia astept sa ne povestesti cum e in noua casuta. Si ce parere are David despre camera lui.. e fan Spiderman acum? M-am mirat ca G a vrut sa costumeze musai in Spaidi (alias micul Spiderman).. iar M nu, a preferat sa fie pirat.
Cu invatatorul.. nu stiu cum face.. stiu doar c-a venit cu tabla inmultirii invatata de la scoala.. cu mine a repetat o singura data jumate din ea. Si nici cu mama, care e responsabila de partea cu mate, n-o prea facut mai mult. A ramas masca cand a vazut cum le face singur pe invers.. respectiv impartiri. Pana si io.. care is asa isteata m-am straduit mai mult pan-am invatat-o.
Dandusa, ma bucur c-a fost fain spectacolul.
Nu stiam ca cei de la Odeon au si pt copii, ii punem pe lista.
Saryta, multumim.
Kikineata, as vrea sa mai aud de dulcea gargarita.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Chinico, pune iar de-un foc? |
EXACT la asta m-am gandit si eu... ba chiar m-am si ingrijorat!
Asa... scriu de la servici, asta e si culmea, am la servici mai mult timp decat acasa rad dar nu e rasul meu, ca desi sunt de noapte, suna pacientii continuu, nu stiu de ce nu dorm oamenii astia, ca eu asa as dormi in locul lor!
Roxanica mea tot cu ghipsul si carjele, nu mai e atat de vesela ca la inceput, dar rezista, numara zilele. N-am apucat sa povestesc mai pe indelete, si-a rupt degetul mare de la picior si oamenii astia au crezut de cuviinta sa o imobilizeze pana la genunchi aproape si nu are voie sa puna piciorul in pamant, ca la orice fractura. Si s-a cam saturat, saraca. Doamne, ca sunt de-o coerenta de speriat! Deci si-a rupt degetul facand dansuri irlandeze, iar acum e in pauza de dansuri, desigur. Si nu mai stiu ce vroiam sa zic... eu si coerenta in seara asta, ca baba si mitraliera. Ma rog, aici e 3 noaptea, ce poti sa ceri?
ruxandra, ziceai ca te-au vizitat doua fetite? Una banuiesc ca e Crinuta, am ghicit? Sau nu? Ca n-ai zis nimic si de Raducu...
iulia-stefy, multumesc pentru capitolul nou! De tine vad ca nu zici multe, dar de Stefy? Sper ca e sanatoasa tun.
Lavinia, ma bucur mult de rezultatele cu homeopatele. Tineti-o tot asa!
roxanica, sanatate la tusitori, sau mai bine zis la tusitoarea mica!
dandusa, tu si cand te plangi, cand esti la capatul puterilor, mi se pare ca emani extraordinar de multa energie si pozitivitate (sau cum s-o fi zicand). Nu-i nici o sansa sa va mutati la Bucuresti cu totii?
Io-s intr-o faza in care asa m-am saturat de servici! In seara asta abia m-am urnit sa plec de acasa, trebuie sa vina cateva zile libere si le astept ca pe aer.
Ha! Si tocmai ce colega mea s-a apucat sa imi povesteasca despre fantomele pe care le avem in spital. Se vorbeste ca ar fi niste fantome de copii, se pare ca bantuie doua saloane in mod special. Chiar si eu am trecut prin doua intamplari cam ciudate lucrand noptile aici. Si pacientii tot vorbesc despre copii, nu numai cei cu oarece confuzie, dar si cei complet sanatosi la cap.
Vreau acasaaaa!!!
Yagmur spune:
ce dor mi-a fost de voi
eu am fost intr-o stare asa de inceput de sfarsit - o viroza care m-a pus efectiv la pat de miercuri seara pana ieri seara... am zacut ca o leguma, fara sa pot manca/dormi/citi/uita la TV....
Luca si el cu pneumonie ca sa fie tacamul complet.. acum ne recuperam, incet dar sigur. Luca nu mai aude - probabil a facut iarasi otita nedureroasa... azi l-am trimis la med de familie sa-l trimita la ORList.
roxanica - vreau poze cu camera lui david cand terminati :) - poate ma apuc si io in vara de decorat; sanatate celor mici
dandusa-nu stiam ca veniti, dar oricum eram bolnava... data viitoare mi-ar placea sa va revad
blog? ce blog?
donia, pup ghipsull si pe tine
lavinia, ma bucur ca merg homeopatele.. cred ca trecem si noi pe ele
ruxandra - ce bine ar fi fost sa fie si luca in parc - desi degeaba ii zic de alimentatia sanatoasa... el tot ar manca zilnic un kil de dulciuri :D
pup toata lumeaYagmur si Luca
kikineata spune:
Ruxandra, ce sa-ti spun ca nu facem nimic iesit din comun. Am inceput iesirea in parc de doua ori pe zi cand e timpul frumos, Garga scrie si citeste pe unde apuca, alearga, se joaca, ne lasa masca cu replicile pe care io, rusine sa-mi fie, nu le mai retin dc nu le zic pe loc, e cuminte foc , atat doar ca a cazut de pe dealul ala din parc dupa doua rostogoliri si a dat cu capul in copac , am tremurat vreo 5 ore si nu-mi reveneam. Pozele de mai jos sunt graitoare. Io gatesc, curat, spal, calc . Nik interesant. Mi-as dori sa ne vedem intr-un wk si sa o vezi live sa-ti faca Garga creierii muci
Ma bucur ca a scris mamica Stefy, eram ingrijorata chiar dc nu am zis.
kikineata spune:
Noroc cu un inger pazitor care ma trage de maneca. Nu ca am uitat sa pun pozele dar erau si pe privat.
https://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi5Luni#
Spor la vizionat. Fuse si Mitica in vizita
kikineata spune:
Mi-e lene sa caut dc am mai zis, stau prost cu memoria .
Cea mai, cea mai expresie zisa de Garga este cand imi spune " pe ploaie si pe soare esti a MEA". Prima data am zis ca-mi plezneste inima de fericire. A mai repetat faza din cand in cand si mai adauga uneori cand vrea sa sublinieze mai abitir " pe soare, pe ploaie si pe ninge , si pe noroi, si pe ..."
Yagmur spune:
Kikineata, ce bine arati.. poate asa ma apuc si eu sa fac ceva ca tot grasa sunt.. pe noi nu vrei sa ne vezi?? . Mai ales ca suntem atat de aproape.
Donia, fantome??? Interesant. Sa nu va plictisiti in serile de garda.
Apropo de ce mai zis cei mici: Luca e in faza in care e indragostit de mama lui. Asa ca aud zilnic ca sunt cea mai frumoasa, ca nu-si poate lua ochii de la mine, ca sunt minunata.. . Ma bucur cat pot de mult ca stiu ca nu va tine for ever...
Pupici tututor...
Yagmur si Luca
chinico spune:
'neata.
De vineri ne luptam pe rand cu enteroviroza enterovirozelor tuturor enterovirozelor.
Vineri spre sambata (desitur, we, ca in timpul samptamanii nu se face..)a dat oaca la rate. la ea in pat, la noi in pat, pe covorul de la ea din camera, pe covorul din dormitor, pe covoarele din hol..am ajuns la concluzia ca am prea multe covoare si am aruncat juma' din ele.
Ieri am zacut eu dimineata, piromanul dupa amiaza. Am dat la rate regulamentar in baie.
Azi am vaccinat copchilul impotriva meningoaleia..stiti voi, capusele. Am stat in cumpana doi ani si pana la urma ne-am hotarat. Iaca suflu si-n iaurt. No si? Daca ma trezesc cu capusa pe capul dansei, nu ma dau cu capul propriu de pereti pana aflu daca fu capusa inofensiva au ba...
mai nasol cu borelioza, da' sanatosi sa fim si pozitiv sa gandim.
by the way. Laura cum estě?
E primavara si frumos, avem grade fix sa le numar pe des'te: 3. Ma dor toate sheli si-mi vine a nu ma misca deloc. Da deloc deloc.
Lavinia s-a intors mamica cu pricina..dar eu n-am apucat sa vorbesc cu ea, sa stii insa ca nu te-am uitat.
Roxanica nuuu, a terminat tura 1 de dans. Cand incepe sa se incalzeasca (teoretic, ca practic..) se cam incheie o multime de chestii, pentru ca mai toti puradeii prefera sa-si zdreleasca genunchii pe afara...tura 2 incepe in toamna.
Ruxandra si Donia da. Pune de-un foc in soba. La iarna. Sau in iulie, mai stii...dupa cum se "incalzeste" la noi..
Dandusa tre sa fie carte faina. O sa-i spun mamei mele de ea. Eu nu poc sa citesc asemenea. Sau ma uit pe aste site-uri, caci si anume bocesc fara pauza. Si pe urma ma doare capul. .....mai bine nu...
si stii ceva? si bea. boceste. in bise. ca si muma-sa. cand incepe nenea sa cante la orga si incep domnii catolicii sa cante in cor, s-a terminat. e tare sensibila.of.
la noi la bise n-am mai fost de mult, si se apropie pastele si ca de obicei sufar din greu ca n-am si eu unde sa ma invart la 12 noaptea de inviere..
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Donia suna pacientii continuu, nu stiu de ce nu dorm oamenii astia, ca eu asa as dormi in locul lor! |
right!
Fantome.. ia aici nu stiu ce sa zic.. sa cred, sa nu cred..
Si da, una fuse dansa... sa vezi ce pleata carliontata
Da acu cine-o fi fost a blanda si-nteleapta?
pont: poarta ochelari si n-a fost slabanoaga ever in viata ei. Ah, si de curand s-a mutat... cam departe . Si vrea si mai departeeeeee.. da aproape de altii.
Kikineata, tre sa recunosc c-ai eclipsat-o pe Sara. Esti slaba!
Pare-mi-se ca si tati s-a subtiat binisor..
Pare rau pt patania cu datul de copac.. brrr.
citat din mesajul lui kikineata Mi-as dori sa ne vedem intr-un wk si sa o vezi live sa-ti faca Garga creierii muci |
Astept propuneri.
Yagmur, sanatate.. brrr, pneumonie.
Si mai lasa dulciurile.. asta-mi zic si mie.
Chinico.. sper c-ati terminat si cu mama entevirozelor.
citat din mesajul lui chinico Pune de-un foc in soba. |
azi.. cand mergeam spre job si afara ploua si ploua.. aveam fantezii cu un foc zglobiu in soba, sau mai bine la semnineu.. si eu sub o patura pufoasa, cu un ceai si-o carte buna langa.. sau, ma rog, un barbat bun..