Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Vacanta de iarna va fi intre datele de 24 decembrie si 15 ianuarie 2012. Altfel spus, vacanta de iarna devine cu o saptamana mai lunga decat era in mod obisnuit.

so, mergem la ski in prima saptamana dupa rev. in principiu cazarile sunt de pe-o sambata pe alta, cred :) plus ca ianuarie se considera semi-sezon, asa ca e chiar mai bine ;) noi anul asta in ianuarie am fost si-am avut si soare si nori si viscol, dar am schiat zilnic pana am picat :)
merci de info

Mergi la inceput

lavinia, n-am uitat, te sun cand ajung pe la magazin si-mi zici atunci daca e cazul sa iau si ce anume :)

donia, cu intarziere ii urez si eu Roxanei "La multi ani!" si sa aiba parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Luca e gata operat. A fost extraordinar de cuminte. Turbo tot turbo. In plina miscare si dupa preanestezie si dupa operatie . A inteles totusi ca nu trebuie sa te agite prea mult si mai ales sa nu mai turuie non-stop. Azi noapte insa a sforait si fornait ingrozitor, inca are mucozitati cu sange.... Nu a facut febra, pare ok. Peste 3 saptamani mergem la control si sa vedem cum stam cu urechile.
Sincer, eu nu cred ca nu va face din noi, tot cu gura deschisa doarme.... dar macar sper sa avem o iarna mai usoara.
Pupam cu drag
P.S Oare are voie la mare peste 3 saptamani? Am uitat sa intreb medicul...
Pup

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
yagmur refacere usoara lui Luca, ma bucur ca ati trecut cu bine peste hop.
si dani e azi programat la orl, cam din aceleasi cauze, plus o suspiciune de otita. da ro sa vedem ceva mai tarziu.
noi suntem bine, multumim lui DD.
eu am inceput cu stresul legat de nastere, forma de nastere, anestezie, fara anestezie, ganduri, vise ... dar incerc sa fiu cat mai relaxata si sa ma rog la DD ca totul sa decurga bine pana la urma. am cam intrat in linie dreapta, mai am cam 5-6 saptamani si pe masura ce se apropie momentul ma iau emotiile. mai ceva ca la primul ... cred ca atunci nu stiam ce ma asteapta
in we ne-am programat o iesire la munte, cu sora mea si copiii ei, asa ... sa fiu sigura ca apuca Dani sa vada muntele anul asta
daca rezist bine la drumul de maine, we urmator vreau sa ajungem in bucuresti, la ferma pantelimon mult laudata (Dani cere de ceva timp sa mearga undeva sa vada animale si am inteles ca la gradina zoo nu e mare lucru de vazut), apoi sambata la mitingul aviatic (sper sa ii placa si sa fie incantat), apoi duminica va pleca in vacanta la bunici de la caracal.
dupa plecarea lui sper ca voi reusi sa ma organizez sa pregatesc cate ceva pentru marea intalnire, nu am nimic, dar nimic pregatit.
eu asa cum ma stiti, desi am intrat in concediu inca merg la munca, drept e ca vinerea si, in general, lunea stau acasa. am zis ca daca pot imi face bine si la pisicu'de sus , mai fac si ceva miscare, iar banutzii castigati in plus nu strica niciodata.
no, m-am lungit cat o zi de post, v-am povestit toate cele.
mamicile.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Laura, ce repede a trecut timpul! Parca mai ieri ne anuntai ca esti insarcinata. Bafta multa in continuare si sarcina usoara! Sanatate multa lui Dani!
Yagmur, multa sanatate si refacere grabnica lui Luca!

Si noi am fost cu Alexia la ORL zilele trecute, am facut audiograma si impedanta (timpanograma), iar diagnosticul e otita seroasa bilaterala, cu hipoacuzie. Trebuie sa ii scoata polipii si sa ii puna in urechiuse aparate pt aerat, care vor cadea singure la un moment dat. Maia a facut si ea conjunctivita si, desi azi e ultima zi de tratament, se pare ca nu a trecut. Inca tuseste si muceste. Vom merge dupa amiaza din nou la doctor. Vom vedea ce va mai fi.

Va rog mult, cele care ati operat copilasii de polipi, trimiteti-mi si mie un PM cu onorariile aproximative, ca sunt pe dinafara total. Multumesc mult!

Multi pupici tuturor!

Teutz, mami de Alexia Iarina (10.12.2006) si Maia Carina (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Laura, ce repede a trecut timpul. Te pup cu drag si astept poze ca nu v-am vazut de multa vreme
Weekend placut la toata lumea :)Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Salutare dragelor.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

crocsi originali editie 2011 la 104-109 lei, haiosi tare - la un magazin de la mine din catun...

cine mai doreste, cine mai pofteste?

Mergi la inceput

dupa esecul cu donatul de sange (kg insuficiente! ) am incercat sa ma ingras 3 kg in cateva zile si nu am reusit... asa ca am renuntat, n-am avut moral pt asta... si am reinceput sa alerg seara, am 3 zile pe sapt in care 1 ora si ceva sunt in stand-by dupa copii si profit de timpul acela

in rest, ne pregatim de serbare, ala micu e ursul din povestea cu vulpea, cel mare e 'anul' (adica anul calendaristic, sefu' tuturor lunilor )

in w-end-ul asta mergem la bran, la o intalnire de oameni mari si urmatorul dam o fuga pana la iasi intr-o vizita tot de oameni mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mamici, unde gasesc eu lapte fara lactoza? Adica in ce gen de magazine? Cand am fost m-am uitat in Carrefour si nu avea, pe unde sa ma mai uit data viitoare? Ca nici eu si nici R nu putem sa bem din cel obisnuit.

ruxandra

lizzy, bravo cu alergatul, esti cel mai nou erou al meu.

Yagmur, ce curajoasa ai fost cu operatul. De Luca nu mai vorbesc!
Teutz, vad ca si voi tot catre asta va indreptati, sper sa mearga totul bine.

Laura, ce aproape esti de nastere. Imi place cum iti faci tu planuri de batut drumul cu burtoiul, activa cat de mult se poate.

Pe la noi cand soare, cand ploaie cu tunete si fulgere... si la propriu si la figurat...
Multumesc inca o data pentru mesaje

Mergi la inceput