Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Lavinia_P spune:
Caut Crocsi verzi mar7-8!
Fetele din Bucuresti..pe unde s egasesc?Ca vine la sf de saptamana sora mea!
Asta in caz ca nu gaseste Lizzy pana atunci...
kikineata spune:
Lavinia, 7/8 UK sau USA (adica masura scrisa pe ei?)?
E un numar mic dc e pt. Mihaita. Gasesti la Miniblu in Carf Baneasa dar sunt cam scumpi :)
kikineata spune:
uite online aici si mai gasesti magazine online. Din experienta iti spun ca cei cu talpa alba gen basket sunt mult mai buni si mai comozi. Modelul vechi cu botul putin ridicat nu.
http://www.spartoo.eu/Crocs-b508.php?type=1&track_id=adwo_7921
http://www.sportmaniac.ro/ro/categorii/papuci-crocs-67-74/
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Lavinia, 7/8 UK sau USA (adica masura scrisa pe ei?)? E un numar mic dc e pt. Mihaita. Gasesti la Miniblu in Carf Baneasa dar sunt cam scumpi :) |
de ex G are 8/9 marime US, si poarta 26 la pantofi.
poti vedea exact marimile, la size chart pe site-ul lor
http://www.crocs.com/boys-crocs-shoes/boys-footwear,default,sc.html
(asta si ca sa va faceti idee cam cat costa la mama lor )
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
ruxandra_sb spune:
Kid's Unisex Footwear
crocs size metric inches
C/2-3 106 - 113 4.1 - 4.4
C/4-5 114 - 129 4.5 - 5.1
C/6-7 131 - 146 5.2 - 5.7
C/8-9 148 - 155 5.8 - 6.1
C/10-11 165 - 180 6.5 - 7.1
C/12-13 182 - 197 7.2 - 7.8
1 200 - 207 7.9 - 8.1
2 208 - 215 8.2 - 8.4
3 216 - 223 8.5 - 8.7
ruxandra_sb spune:
Kiki, ii cunosti pe cei de la sportmaniac? Sunt ok, seriosi, marfa ok?
ruxandra_sb spune:
Lizzy, ne-au scos vacanta de iarna intre semestre... grrr.
In schimb au prelungit vacanta de Sarbatori.
Structura anului scolar 2011-2012:
Anul scolar va continua sa fie organizat pe semestre.
Anul scolar va incepe cu semestrul I in data de 12 septembrie, luni, si semestrul I se va finaliza pe data de 23 decembrie 2011.
Vacanta pentru invatamantul prescolar si primar va fi in perioada 22-30 octombrie 2011.
Vacanta de iarna va fi intre datele de 24 decembrie si 15 ianuarie 2012. Altfel spus, vacanta de iarna devine cu o saptamana mai lunga decat era in mod obisnuit.
Semestrul al II-lea va incepe in data de luni, 16 ianuarie, si va avea o prima parte care se va finaliza pe data de vineri 6 aprilie, iar vacanta de primavara va incepe in data de 7 aprilie si va dura pana in data de 22 aprilie 2012.
Semestrul al II-lea va continua dupa aceasta vacanta pana in data de 22 iunie.
Vacanta de vara va incepe pe data de 23 iunie si va dura pana pe 9 septembrie.
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8733426-daniel-funeriu-anul-scolar-2011-2012-continua-fie-organizat-semestre-vacanta-iarna-mai-lunga-saptamana.htm
kikineata spune:
Ruxandra nu cunosc. Am auzit la altii ca au comandat. Dc vrei intreb o prietena de unde exact a luat. Dar asha draguti erau la Miniblu ala in Baneasa in Carf parca albastru, verde, negri, HK, mov, rosii si aveau si din aia cu talpa de adidas, in modelul vechi Garga se cam ducea in bot :).De obicei am luat de afara sau m-a ajutat Lizzuca. Garga are de anul trecut 2 perechi 8/9 si nu ii vin. Si eu trebuie sa-i iau 10/11. Ea poarta 27 EUR.
ps. am editat ca-s dusa :)
Donia spune:
Dragele mele, am trimis un mail pe contul comun.
Va multumesc mult pentru mesaje, atat cele de incurajare, cat si cele pentru ziua Roxanei. Eu nu am fost langa ea cand a fost ziua ei, insa stiu ca sotul si prietenii au avut grija sa aiba o zi frumoasa. Unde mai pui ca i-am facut cadou un preafrumos Kindle care a facut-o extrem de fericita si de care nu se mai desparte de cateva zile incoace.
Eu sunt cam sfarsita de oboseala si de alte alea, dar cand mai prind puteri mai apar pe aici.
Va pup!
P.S. Laura, ai un pm.
Lavinia_P spune:
Multumesc Kiki.
Mihaita poarta 26 si pe crocsii actuali (din care ii ies degetelele prin gauri,dar ii poarta oricum) scrie 6-7,de aceea am zis ca ii trebuie 7-8 sau 8-9,care e urmatoarea.
Uite acum ma imbarc si plec spre Miniblu ,poate sunt si in Iasi.
Anul trecut exista site croscs romania,se pare ca s-a desfiintat si tare rau imi pare.