Ce e mai eficient pt durerile eruptiei dentare?

Ce e mai eficient pt durerile eruptiei dentare? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Neata fetelor, copilul meu nu mai doarme de doua nopti deloc...incepand cu ora 1 noaptea si pana dimineata plange, se foiste, scanceste..nu mai stiu ce sa ii dau pt dinti...Am incercat sa ii dau Panadol inainte de culcare la indemnul medicului, cand se trezeste noaptea ii dau cu Calgel pe gingii..dar degeaba..tot plange si scanceste...Voi ce le-ati mai dat la bebei in aceasta perioada...Suntem disperati...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

la noi n-a mers calgelul, Dentinoxul o mai calma. Exista si niste granule homeopate, Osanit, nu stiu daca se gasesc in Romania. Pana la urma, sanul era alinarea de baza

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

La noi nu a dat rezultate nici un gel, nurofen sau panadol nu i-am dat caci le pastram doar ptr temperatura. Cand incepea noaptea sa se scanceasca o luam in pat cu mine, vb incet cu ea,o tineam in brate si o leganam.... ba mai lua cate o jucarie in gurita(ziua..nu noaptea) si MULTA RABDARE SI INTELEGERE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Tot dentinox am folosit si noi, insa pana la urma alinarea venea tot in brate la mama. La eruptia incisivilor superiori (care s-au incapatanat sa iasa amandoi odata) nu am dormit o saptamana. Adica dormeam o noapte da si una nu. Ai nevoie doar de muuulta rabdare si chiar putin exces de afectiune (ii va face tare bine).
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Merci mult fetelor pt mesajele voastre..sunt asa obosita si disperata ca nu stiu ce sa mai fac...acum ii erup trei dintisori deodata..si e ff dureros...nici nu mai stiu ce sa fac,..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Gel homeopatic pt eruptii si medicamente homeopate (chamomilla) sint f bune, cu ele am "supravietuit" eruptiilor dentare, nu numai pt mine ca nu dormeam zi-noapte dar pt bebe deasemeanea, cred ca e f f dureros sa iti iasa dintii din ce imi amintesc eu de la maselele de minte, incit am vrut sa fac copilul sa se simta cit mai comfortabil, si acestea au avut efect intradevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Msl1...azi am fost la 2 farmacii in oras dar n-am gasit nimik de genul..eu cautam Chamomilla CH 15..dar n-am gasit..am luat Dentinox, ca la noi n-a prea functionat Calgelul...maine o sa am mai mult timp si am sa mai umblu pe la farmacii naturiste in Focsani..sa vad ce gasesc..Sper sa gasesc ...Sa vedem cum va fi noaptea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Ms mult Msl1...azi am fost la 2 farmacii in oras dar n-am gasit nimik de genul..eu cautam Chamomilla CH 15..dar n-am gasit..am luat Dentinox, ca la noi n-a prea functionat Calgelul...maine o sa am mai mult timp si am sa mai umblu pe la farmacii naturiste in Focsani..sa vad ce gasesc..Sper sa gasesc ...Sa vedem cum va fi noaptea asta...

Buna, Oana, daca te ajuta cu ceva...nu stiu daca la voi in Focsani sunt farmacii care se numesc asa, dar eu am luat chamomilla CH 15 de la Farmacia Alopatia, in rest poti sa cauti la toate plafarurile si farmaciile ca nu gasesti. La noi de vreo 2 nopti, am scapat de plans, insa foiala e tot din 2 in doua ore. Nu stiu acum daca este de la granulele homeopate sau ca poate l-au mai lasat durerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Medicamente homeopate am cumparat mai demult de la farmacii Helpnet (numai la unele se gasesc, nu la toate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Nu stiu cum sunteti voi dar eu sincer ma tem sa-i dau copilului asa dupa ureche chiar si produse homeopate. Orice produs naturist dat copilului eu l-am administrat numai dupa ce dr. pediatru l-a vazut, a citit ingredientele si a zis ok , de medicamente nici nu mai vorbesc.
Stiu ca produsele homeopate se dau in anumite conditii si ca sa-si faca efectul trebuie sa respecti anumite reguli asa ca Oana eu as intreba si doctorul daca e ok sa-i dau aceste bulinute sau cel putin sa te informezi temeinic despre aceste medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Oana, cel mai bun pentru durerile de dinti este gelul Baby Orajel. Garantat! E cam scumput, dar asta e, merita! Noi n-am avut probleme cu dintii (si avem 7), insa la vreo 2 s-a trezit plangand noaptea si nu se oprea din plans cu nimic, si i-am dat si cu Calgel, si cu Dentinox, am si Osanit, dar nu i-am dat, si m-am gandit sa incerc Orajel, ca ultima solutie (il tineam de ultima instanta). Intr-un minut s-a linistit copilul. Sper sa va ajute si pe voi!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput