Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

Buna ziua viitoare mamici,
Ma alatur si eu grupului vostru, daca ma primiti. Sunt insarcinata in 12 sapt si experimentez cea mai emotionanta perioada din viata mea.
UM= 14.01
DN= 17.05.1983

mULTUMESC.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

am uitat sa scriu DPN-ul: 21.10.2011

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Bine ai venit onuta.Sarcina usoara si bebe sanatos.Te asteptam sa ne spui mai multe despre tine.Esti oficial in listuta.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara cu strugurasi si nu numai,

Ancaroro ,iti urez si eu cu intarziere:LA MULTI ANI !

May 3 felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa stea acolo la caldurica pana la termen.Super si vestile despre hematom.

LA MULTI ANI ,A nilansa!

Onuta 05 bine ai venit in si sarcina usoara !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Buna seara mamici!
Felicitari seidana si may pt fetite , sa fie sanatoase si papacioase.
Scria cineva cred ca Nane (sper sa nu te fi botezat ca vine pastele acum si tre sa iti trimit miel) ca si-a luat ulei de argan si unt de shea bio, zi-mi simie te rog de unde le-ai luat. In legatura cu cremele, parerea mea este ca cel putinpe burtica si pe sani trebuie folosita o crema speciala pt gravide, sau ulei natural sau ulei de bebe.
Saptamana asta mi-a venit cartea mama si copilul care mi-o comandasem pe net, si care m-a dezamagit f tare, scrie asa putine depre sarcina, despre nastere mai nimic si surpriza, recomanda ca gavidele sa manance alimente bogate in fier cum ar fi "carnea si in special ficatul", acum imi pare rau ca am dat banii pe ea.
Un weekend placut in continuare tuturor.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Onuta05.. bine ai venit .. sa ai parte numai de clipe minunate si acum si dupa venirea Strugurasului...

Oana
... din pacate tot ce se face acum e aiurea...de la alimente, bunuri de durata, scoalaa.. am vazut si eu o editite din mama si copilul si m-a lasat rece... mama avea o carte mama si copilul dupa care ne-a crescut, a dat-o la cineva si data a fost... dupa cartea aia imi pare f rau chiar daca tipa mi-a promis ca imi va lua o carte noua...

in seara asta am o stare blue... imi e dor de EL.... l-am visat aseara cu un copilas de mana...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Neata fetelor.
Am si eu cartea mama si copilul de la razvan.Intr-adevar nu scrie mare lucru despre sarcina, dar dupa aceea este utila.Mie mi-a folosit.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza fetelor...

Va doresc o duminica frumoasa, fara vant sau ploi.. cu soare ....

Noi mergem la tara sa ne bucuram de vreme daca vom putea...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna dimineata
cine vrea o cafea cu lapte?Eu abia acum m-am trezit si tocmai o savurez (azi noapte nu am dormit foarte bine din cauza vantului care suiera pe la ferestre).

Oana 04 e Mama si copilul a sotilor Capraru?Pe mine m-a dezamagit cea aleasa de mine ,Mama si copilul...cica manualul complet Johnson &Johnson.A ramas uitata pe raft caci tot internetul a ramas baza.

O dumnica frumoasa!

16+

Mergi la inceput

Eu o am pe a sotilor Capraru.Mi-a fost foarte utila dupa ce am nascut.Iti da pe fiecare luna ce trebuie sa manance noul nacsut, cat trebuie sa creasca si multe inf. utile.
Despre sarcina are inf. putine.

camady's baby

Mergi la inceput