Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
GORGY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiasi Racheel , Anglia e cireasa de pe tort ! Cum sa nu iti doresti sa stai acolo ? Oana 16+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen! |
eu cred ca asta vrea, sa il vanda pe acesta de aici si sa stea acolo in continuare, cred ca peste tot e mai bine decat aici la noi...sunt niste salari de mizeie, si un trai la fel...aici ajungem sa ne bucuram de chestii normale,marunte la un moment dat...
oanaiasi spune:
| citat din mesajul lui racheel Mie mi-ar placea, dar am zis ca nu pot sa-mi las parintii si sa plec.Nu am acest curaj ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Si mie mi-ar fi greu ...cred ca as incerca sa ii car dupa mine.

Oana
16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
loredanar spune:
Si mie cred ca mi-ar fi destul de greu sa plec din oras. :) Nu sunt mamoasa dar imi confera multa buna dispozitie intalnirile cu ai nostri.
Lori
20+
racheel spune:
Eu cu sotul stam in Craiova, dar tara noastra este la 80Km si suntem amandoi din aceeasi localitate.Mergem saptamanal la tara.Ramanem in Craiova in week-end atunci cand avem o treaba.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
| citat din mesajul lui racheel seidana, sincer nici eu nu stiu si nu am mancat niciodata.te rog pune reteta ca saptamana viitoare tin post si sa gatesc si eu. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
da nu e de post, ca eu o fac cu lapte, smantana, oua, se face si cu slaninuta daca vrei..in rest pe langa atea salata si usturoi..
19+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
loredanar spune:
seidana nici nu am auzit in viata mea de asa o supa. :))
noi salata zicem la planta salata verde si nu stiu cum ar iesi o ciorba din salata verde. :))
Lori
20+
seidana spune:
Lore.. imi pare tare rau pt ca nu a reusit faza cu ap.. insa poate Doamne Doamne stie de ce e asa si nu altfel..
Cand iti doresti ceva nu iti pasa cum obtii acel ceva.. insa crede-ma ca sunt f stresante ratele astea.. de multe ori ma gandesc ca as fi procedat atfel decat asa...
sanatoasa !
loredanar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
da nu e de post, ca eu o fac cu lapte, smantana, oua, se face si cu slaninuta daca vrei..in rest pe langa atea salata si usturoi.. 19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Doamne asta chiar ca e ciudatenie :))) ciorba cu lapte smantana oua si slaninuta? ce interesant e sa fim din diferite zone ale tarii aflam lucruri noi. :))
Lori
20+
seidana spune:
| citat din mesajul lui loredanar seidana nici nu am auzit in viata mea de asa o supa. :)) noi salata zicem la planta salata verde si nu stiu cum ar iesi o ciorba din salata verde. :)) Lori 20+ |
si la noi ii zice salata verde.. l planta aceea
AM uitat sa zic ca pun si lapte batut sau iaurt, la origini se face cu jintuiala ( nu stiu sa explic ce e asta, doar ca provine din laptele de oaie si e ca o smantana).. unii fac aceasta ciorba si cu morconi nu am mancat niciodata asa, eu pun ouale intregi sau le fac zdrente.. altii fac omleta.. oricum e .. asa cum o stiu eu e ciorba mea preferata alaturi de fasole...LA noi in ardeal e f cunoscuta...
sanatoasa !
loredanar spune:
deci o faceti din salata verde ciorba?
mie nu imi este familiara bucataria ardeleneasca, nici nu am rude prin zona nici nu am fost in concediu niciodata prin partile ardealului. oricum trebuie sa fie interesant. :) mai ales la sarbatorile mari cred ca si mancarurile traditionale sunt altele.
acum ca mi-am adus aminte de sarbatori... vine Pastele fetelor... eu prevad ca o sa dau cantarul peste cap. :)) pasca, sarmalute, cozonac cu nuca mancat cu lapte cald si alte bunataturi. 

Lori
20+