Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
loredanar spune:
am platit avansul vanzatorului ca altfel nu poti face antecontract ( e drept ca nu l-am platit tot ci doar 300 euro - se poate face si asa ) insa aia ni-i recuperam pt ca e clauza in antecontract ca trebuie sa ni-i dea inapoi in caz ca banca ne refuza creditul.
pai joi BCR mai avea 15 milioane, astazi mai are 4 milioane fond... :) nu am nici o indoiala asupra sanselor noastre de a obtine aprobare.
noi ne asteptam sa se duca repede fondurile dar nici chiar asa. mai repede de atat chiar nu ne puteam misca. si vanzatorul s-a miscat super prompt cu actele cu tot si .... degeaba.
dar stai linistita pt ca urmeaza Prima Casa 4 - numai ca am inteles ca va fi avansul mai mare vreo 10% - bani pe care noi nu ii avem.
Lori
20+
racheel spune:
offfffff Doamne imi pare rau, lore
Eu nu am auzit de Prima Casa 4, dar oricum vroiam sa--l luam si noi pana vine bebe.Asta este.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
pai si noi tre sa ne reprofilam de acum pe cautat chirie... fiecare cu norocul lui.
Prima Casa 4 incepe de dupa Paste din cate am inteles, e o prelungire de compromis a programului actual, insa conditiile se aude ca se vor schimb. Daca aveti bani cash suficienti ar trebui sa va incadrati pana vine bebe.
Lori
20+
racheel spune:
Noi avem 10 000 euro.Ne ajung.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
May3 spune:
bafta fetelor cu casa.
eu vreau sa-l vand pe al nostru si sa ne luam casa aici.
asa de rau ma oftic ca nu l-am vandut inainte de a scadea preturile...
luam o caciula de bani pe el, acum... praful de pe toba...
nici juma de casa aici.
mi-am luat o decaf, sa vedem cat sta in stomac.
aveam pofta :D
15+ cu 
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
May, sa inteleg ca va mai intoarceti in RO.Bravo si felicitarile mele.
Noi nu avem curajul sa plecam de aici nici macar la Capitala nu am avut curajul sa stam.De fapt, suntem prea legati de parintii nostri si deasta.![]()
19+ cu
Anastasia-Maria
oanaiasi spune:
Racheel , Anglia e cireasa de pe tort ! Cum sa nu iti doresti sa stai acolo ?![]()
Oana
16+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
seidana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
cum adica ciorba de salata? Lori 20+ |
au supa de salata?? nu stii cum e ?
19+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
racheel spune:
Mie mi-ar placea, dar am zis ca nu pot sa-mi las parintii si sa plec.Nu am acest curaj 
19+ cu
Anastasia-Maria
racheel spune:
seidana, sincer nici eu nu stiu si nu am mancat niciodata.te rog pune reteta ca saptamana viitoare tin post si sa gatesc si eu.![]()
19+ cu
Anastasia-Maria