Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Cred ca asa am sa fac .

Si cum iti sunt platite? 100 %?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

racheel tu erai cu creditul Prima Casa? nu prea am tinere de mine.

Lori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Cred ca asa am sa fac .

Si cum iti sunt platite? 100 %?

16+

Nu doar 75% din salariul pe ultimele 6 luni.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Stefy, ai fost la sopinguiala.Te asteptam sa ne spui ce ti-ai luat

Da Racheel. Dar ca de fiecare data, cum mi se intampla mie de obicei, am cumparat doar pt altii, pt mine nimic.

+17

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lori 20+

Eu sunt, dar inca nu ne-am luat apartament.Sotul meu se ocupa de asta ca oricum se pricepe mai bine dacat mine.dar este si pretentos.Vrea sa fie si mare si decomantat si etaj intermediar si imbunatatit si mai ieftin adica in jur de 38-40 mii de euro si bineinteles ca nu gaseste.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Lori 20+

Eu sunt, dar inca nu ne-am luat apartament.Sotul meu se ocupa de asta ca oricum se pricepe mai bine dacat mine.dar este si pretentos.Vrea sa fie si mare si decomantat si etaj intermediar si imbunatatit si mai ieftin adica in jur de 38-40 mii de euro si bineinteles ca nu gaseste.

Noi am gasit apartamentul, am facut antecontractul, a platit evaluator, si la BCR mai sunt numa 4 milioane plafon - adica oricand ne-am miscat de repede tot nu prinde fonduri.............. bani aruncati in vant.

Lori 20+

Mergi la inceput

loredanar, cuma dica?Vi s-a aprobat cretitul la BCR si acum nu mai au bani?Ca nu inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Merci de raspuns, racheel, asa sunt si eu acuma in medical platit cu 75%, ma gandeam ca se poate si sa fie mai bine platit .

16+

Mergi la inceput

Pai iti aproba primadata banca financiar creditul (adica pt cati bani esti eligibil), dupa care in suma respectiva iti cauti apartament, semnezi antecontract, mergi la banca cu actele cu vanzatorul cu purcel cu catel, iti aproba iar banca dosarul cu toate actele de pe langa antecontract, apoi iti trimite evaluator la apartament. cu rezultatul de la evaluator trimit dosarul la Fond - si daca mai prinzi fonduri, bine, daca nu, nu. Nu iti garanteaza nimeni ca in momentul in care ai semnat antecontractul primesti creditul. :) Si pierzi cel putin: 200 lei antecontract, 400 lei evaluator, aprox 50 lei acte notariale la inceput pt depunerea dosarului - niste declaratii.

Lori 20+

Mergi la inceput

pai inseamna ca suntem ina ceeasi situatie.Il strang de gat pe sotul meu.Bine ca nu ati platit si avansul.ce chestie, la asta nu ma asteptam.

Mergi la inceput