Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor, saptamana trecuta nu m-am ingrasat decat 300g E bine si asa ca imi era frica sa ma mai sui pe cantar.

Azi va invit la masa.Am facuta ardei umpluti cu carnita tocata de puisi la desert capsuni cu zahar ca sunt acre de-ti vine sa faci cu ochiul si bebelinei nu-i place frisca

Stefy, ai fost la sopinguiala.Te asteptam sa ne spui ce ti-ai luat

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

mor de foame, acum vin eu la tine la masaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mama .. ce foame imi e si mie.. eu vreau ciorba de salata.. da sa ajung acasa sa fie gata..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna, fetelor !

Azi am fost si eu la doctorita mea de familie sa discut despre risc maternal ca nu mai am chef sa merg la munca , dar a zis ca pe langa acceptul doctoritei de medicina muncii, trebuie sa am si acceptul sefilor pt risc maternal.. dar eu nu am nicio treaba cu riscuri crescute la locul de munca, am un job lejer. Mi-e ca nu ma vor lasa sefii... doar daca profit de faptul ca poate nu inteleg ei termenul de "risc maternal", dar slaba nadejde.
Daca nu, ma voi duce pe medical cat pot.

Saptamana asta merg si eu la ginecololog sa vad ce face bebe-ul si sper sa aflu si eu sexul .

Pfuu, ce pofta mi-ati facut cu ardeii umpluti!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Mama .. ce foame imi e si mie.. eu vreau ciorba de salata.. da sa ajung acasa sa fie gata..

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

cum adica ciorba de salata?

Lori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna fetelor. La multi ani celor care si-au serbat ziua de nastere si felicitari tuturor celor care au fost la doctor.

Tocmai citeam un articol despre alimentatia in timpul sarcinii si surpriza: nu e voie sa mancam patrunjel? Stiti cumva de ce? Eu nu pot manca salata fara patrunjel si marar. "14. Urm#259;toarele plante medicinale: coada #351;oricelului, obligeana, pelin, ienup#259;r, rostopasca, salvia, cimbrul, p#259;trunjelul, scor#355;i#351;oara, levan#355;ica. "

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

irisK pai de unde stiu sefii tai ca nu ai.Doamne fereste, dar poti sa minti ca ai contractii sau sangerari sau mai stiu eu ce.Vorbeste cu medicul tau ginecolog ca-ti trebuie cava si de la el.

Mai bine intreab-o pe zubi cum a procedat.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Multumesc, Zubi

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Buna fetelor. La multi ani celor care si-au serbat ziua de nastere si felicitari tuturor celor care au fost la doctor.

Tocmai citeam un articol despre alimentatia in timpul sarcinii si surpriza: nu e voie sa mancam patrunjel? Stiti cumva de ce? Eu nu pot manca salata fara patrunjel si marar. "14. Urm#259;toarele plante medicinale: coada #351;oricelului, obligeana, pelin, ienup#259;r, rostopasca, salvia, cimbrul, p#259;trunjelul, scor#355;i#351;oara, levan#355;ica. "

13+

Ei na Eu am mancat marar la salate dar ci cimbru la unele mancaruri.Nici nu am stiut.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Racheel, abia azi am aflat si eu ca riscul maternal nu are nicio treaba cu evolutia sarcinii mele, ci are legatura cu "chestii" de la locul de munca care ar putea afecta sarcina.

16+

Mergi la inceput

Atunci intra pe concedii medicale.Eu deja am 107 zile de concediu medical.

Mergi la inceput