Idei - carti cu vampiri

Idei - carti cu vampiri | Autor: busymummy

Link direct la acest mesaj

Buna.

Sunt o mare amatoare de carti cu vampiri... cine are idei?
Am citit: Twilight, Casa Noptii, Academia Vampirilor, Jurnalele Vampirilor...

si multumesc

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Eu sint o f mare amatoare de carti cu vampiri. Singura problema este ca nu stiu ce s-a tradus in romaneste. Eu pot sa-ti recomand citiva autori/autoare care scriu astfel de literatura si tu sa vezi daca gasesti ceva.
Cartile pe care le-ai mentionat fac parte din categoria "young adult" iar dintre cei care scriu in genul asta sint:
Rachel Caine, printre cartile care le-a scris are si o serie young adult cu vampiri, f reusita.Seria se numeste "The Morganville Vampires". Ai aici site-ul seriei:
http://www.morganvilletexas.com/Morganville_Texas/Home.htmlPe urma ar fi Alex Duval cu seria Vampire Beach,
Melisa de la Cruz - seria The Blue Bloods
Mari Mancusi - seria The Blood Coven
Claudia Gray - Evernight
Nancy A. Collins - seria Vamps
Amelia Atwater Rhodes are multe ya cu vampiri si mie imi mai place si Amandda Hoxking cu My Blood Approves.
Acestia sint autori si carti pe care le-am citit, sint f multe carti in genul asta.Daca mai imi amintesc, mai scriu.
Daca vrei si sugestii de carti cu vampiri pentru grown -ups, poti sa-ti dau si aici citeva sugestii.

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Bram Stoker - Dracula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu nu am citit decit True Blood de Charlaine Harris si am frunzarit putin prin The vampire diaries de L.J. Smith.

Din cauza seriei TV cu acelasi titlu m-am apucat de True Blood(primul sezon mi-a placut mult de tot) apoi dupa ce am citit cartile am inceput sa compar si am ajuns la concluzia ca mai mult mi-au placut cartile.Oricum,intentionez sa termin de vizionat si filmul .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Ramona, multumesc mult de idei... o sa le investighez... si nu e problema ca nu sunt in romana, ca majoritatea le-am citit oricum in engleza

Natalia - multumesc si tie dar pe asta am citit-o demult... acum caut mai mult genul "young adult"/"urban fantasy"

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Laurel K Hamilton, seria Anita Blake, Vampire Hunter. Sunt multe. Primele 7-8 carti din serie sunt tare faine, apoi ... seria o cam ia razna. Dar primele carti merita citite daca-ti place genul.

De asemenea, cartile Annei Rice - clasice.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Mie mi-a placut Salem's Lot (Stephen King)

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana1987 spune:

Foarte buna Salem's Lot. Mie mi-a mai placut la nebunie ...si la sfarsit a mai ramas comsmarul, de Oliviu Craznic. Romantism, tragedie, mister, surprize, baieti frumosi si curajosi dar si baieti rai cu adevarat, fete frumoase si destepte (si intrigante, unele...), plus vampiri adevarati, inspirati din cronicile cercetate de autor. Foarte frumoasa. Adrianna e superba cu delicatetea ei, iar Vincennes e eroul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ma poate ajuta cineva...poate busymummy - cu academia vampirilor 5 si 6? Format electronic?

Mergi la inceput