Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata mamici si pitici

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI -SA CRESTETI MARI SI SA VA ASCULTATI PARINTII!!

De la noi totul bine -si mie mi-a dat Giuliano programul peste cap .Doarme de la 20:30-21 pana dimineata la 7 . Ieri noapte s-a trezit la 2 si mi-a stat treaz pana pe la 4 . Avea chef de vorba , tragea cearceaful , radea -bine ca nu plangea -a mancat 100 lp si pana la urma a adormit . Eu m-am trezit azi la 8:45 cu durere de cap .

Chestia este ca eu nu reusesc sa-l pun sa doarma singur . Pana nu rezolvam u piciorusul , il tin in pat cu mine -asa ca vrei nu vrei , trabuie sa stau la orizontala cand trebuie sa doarma el , daca nu ma simte , se trezeste imediat- daca ne vedeti cum dormim amandoi -rasul lumii!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

delfinariu drag, e trecut de miezul noptii si intru repede sa vad ce ati mai facut. vad ca sunteti cu gandul la mine si ma emotionez, parca mi-as lua ramas-bun de la voi, de la toate. n-am lipsit niciodata atat de mult... bagajele sunt gata, mai raman de adaugat lucruri de ultim moment pentru Isa...

deci, asta a fost mesajul inceput azi-noapte si parasit asa din motiv de net lenes si adormit scriitoarea

am avut inca o noapte agitata, eu nu inteleg de ce pana la 4-5 dimineata e Isa asa maraita si apoi doarme neintoarsa pana la 10-11 . is rupta-n 10, ma dor toate! mai am de imbaiat fetele si pe mine, de spalat vasele, de strans hainele uscate si de intins ultima tura, de alintat animalutele putin... si de mancat!!

fug sa-mi fac un capuccino, n-am apucat sa vad daca a facut cineva in dimineata asta, dar merg si 2 azi... revin

AMR o zi

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Azi . Rody tb sa ne obisnuim cu cafea, ca asa zice la dieta

Citat:
citat din mesajul lui racusor

va invit la o cu lapte, un capucino pentru Rodi si nu numai , o inghetata si un fresh

deci m-am scos, deja le am preparate, acum doar sa le savurez...

vad ca iar am uitat sa schimb la semnatura AMR-ul, ca nu mai am nici o zi!! azi la 15 plecam de-acasa, maine dimineata pe la 5 ar trebui sa fiu intr-un pat undeva in Bistrita

o sa incerc sa intru si din RO, sa vad cum ma invart de un net de undeva.

Andrei de racusor, 10 luni!!! multe inainte sefului!

Stefan Calin de Ariana

Victor de ilinca, sper sa-l pupacim in curand

Matei Gabriel de creatza

Adina Stefania de Lauri_ca

AMR ZIUA ZERO

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Azi e ziua lui Alex, implineste 5 anisori!!! Daca vreti sa ii trimiteti un mesaj sa o bucurati pe mami a lui sau sa il ajutati cu orice, gasiti la semnatura mea detalii despre povestea lor! Sau daca vreti sa ii scrieti un mesaj de LMA la topicul respectiv... Scuze daca va stresez...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata mamici!

La multi anisori
Andrei
Stefan Calin
Victor
Matei Gabriel
Adina Stefania
sa cresteti mari si sanatosi !!!

noi am avut o noapte mai ok, sa mai trezit ea de cateva ori dar in mare a fost bine. nu stiu cand se va trezi fara mucisori ca deja de o saptamana se tot chinuie cu ei poate ajungem in tara si ea inca nu e complet vindecata ...

am luat si micul dejun (2 ochiuri ) mi-am spalat si parul si de acum stau, azi nu am ´program de bucatarit, am condimentat un pui si il fac la cuptor in sticla , spre seara o sa fac si o pizza in casa si gata. ma relaxez si eu putin inainte de a pleca

sa aveti un weekend frumos si calduros!!!

revin la joaca cu gagica ...

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Andrei 10 luni!!
Stefan Calin

Victor

Matei Gabriel
Adina Stefania

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! S-a trezit aseara pana la 12 de vreo 3 ori piticul... cred ca maseluta il bazaie. Ca se vede un punct alb si se simte toata forma sub gingie... Mai e careva cu maselute????

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cred o sa fiti primii posesori ai unei maselute

mi-a cumparat Marius capsuni din piata

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua dragi mamici!
Intru cam rarut pe forum, dar am reusit sa citesc cate ceva si din urma.
Vreau sa urez la multe lunite sarbatoritilor de azi, ANDREI(delfinasul sef), stefan, matei, adina, victor sa creasca mari, sa fie sanatosi si papaciosi.
Noi suntem bine, noaptea nu mai papam, dormim in patut pana la 3-4 dimi cand incepe sa maraie sa faca ochii cat cepele si apoi sunt nevoita sa-l iau in pat langa noi. Cum se vede cu capul pe perna adoarme instant si neintors pana la 8-9 dimi. Incerc sa-i scot obiceiul asta de a dormi langa noi, sper sa si reusesc, trebuie sa ma gandesc la o strategie buna.
Rodica, drum bun, draga mea, sa aveti grija de voi si de isa cea scumpa, si sa ne dai de veste cat mai curand
Crispro, maseluta, deja, la noi nu se vede nici urma de dinte, cat despre bere aia mi-a placut cel mai mult, si eu tot ca tine, fie ce-o fi de bine sau rau dar berea sa nu lipseasca, d-aia nici burta nu reusesc s-o mai dau jos
Victo, felicitari pentru bona, ma bucur ca iti este de ajutor.
va pup mamici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici

La multe lunite delfinasilor dragi: Andrei - 10 lunite, Matei, Victor si Stefi!!!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crispro, ce se grabeste Vladut cu dintisorii. Poate de aceea are nopti agitate, daca-i ies dintisorii la foc automat.

La multi ani si pt Alexandru Hapaleti . Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput