Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mysya, drum bun si tie! Sedere placuta acasica. Recuperezi si tu din noptile nedormite. |
multumim tuturor de maine ma apuc si eu sa impachetez ca sa fiu sigura ca nu uit chestii importante cum am si obiceiul de altfel
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
eu habar nu am daca masina are sau nu isofix mi-a explicat o data Eladea sa incerc sa bag mana parca sa caut ceva dar nu gasii nimic si am avut.o dusa la un service pentru schimbul de ulei si am uitat sa intreb
oricum in scoica actuala o voi tine pana la un an, abia abia ii ies picioarele inafara , nici greutate mare nu are si plus ca e mai comoda cand trebuie sa doarma.
eu astept sa ajunga sotul de servici si apoi fug si eu la nani.
gaza mea abia a adormit eu zic ca se pregateste de pe acu pentru noptile pierdute in discoteci cand va fi mai mare
Rodyk drum bun si sa ajungeti sanatosi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Buna dimi!
Delfinas sef 10 luni!!
Stefan Calin de Ariana
Victor de ilinca79
Matei Gabriel de creatza11 Ce mai faceti?
Adina Stefania de Lauri_ca
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
paula_m spune:
Neata
Azi . Rody tb sa ne obisnuim cu cafea, ca asa zice la dieta
Eu nu inteleg o treaba. 2 sapt s-a trezit Raul regulamentar, la 8. De ieri se trezeste la 6. Si ma tine in programul asta matinal, 2 saptamani si apoi iar isi gaseste alta ora de trezire. Oare de ce nu poate sa fie si el constant cu trezirea la 8...
De ce nu e bine sa scoatem copii pe vant? Nu cred ca mai rezist inca o zi cu program doar in casa...
La multi ani Andrei, Stefan, Victor, Matei si Adina!!
Racusor, ce baiat mare ai!!! Doamne, cum a trecut timpul!!
Cum e la munca? Si Andrei cum se intelege cu bona?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
racusor2010 spune:
Buna dimineata mamici dragi
va invit la o cu lapte, un capucino pentru Rodi si nu numai , o inghetata si un fresh
Are mami baiat mare, azi a facut 10 luni, inca un pic, si iata anul!
LA MULTI ANI PUI SCUMPI STEFAN CALIN (ARIANA), VICTOR INOTATORUL (ILINCA), MATEI (CREATA), STEFI (LAURI_CA) SA FITI SANATOSI SI SA ADUCETI BUCURII PARINTILOR
ai LA MULTI ANI PENTRU SCUMPUL SI CUMINTELUL DE MATEI PENTRU IERI!!! PUIULE SCUMP SA FII SANATOS !!
RODI ai ajuns acasica? sa intri sa ne spui cum a fost drumul
CRIS ce dulce e Vladut cum face doua=doua
CARMEN sanatate multa Letitiei! sa se faca bine repede
dar ce de vaccinuri la voi, noi am facut, ca si fetele, la nastere, 2, 4 si 6 luni, mai facem la 1 an, si inca ceva la 2 ani (synflorix sau pneucocul parca, asta optional). rotarix nu am facut.
puiul meu e o obraznicatura mica si un rasfatel, se trezeste noaptea de o suta de ori, azi noapte am cedat si l-am luat langa noi in pat, nu vreau sa devina obisnuinta, ca vreau sa doarma in patutul lui . la 5 jumate l-a apucat foamea si apoi cheful de vorba, dar l-am mutat in carut si l-am adormit .
racusor2010 spune:
PAULA la serviciu e ok, multumesc de intrebare. doar ca incerc cu greu sa ma incadrez in plecatul la ora 4, avem sef nou, multe raportari / sedinte / treburi de rezolvat, ca la munca. pana acum e totul sub control. mai greu cand se trezeste andrei noaptea si ma ajunge oboseala de intru cu capu'n usi sau vars jumate de cafea in drum spre birou
Andrei sta cu bona, s-a obisnuit cu ea, dar cred ca de nevoie. cand o vede isi da seama ca plec si se agata de mine, cand vin de la serviciu, la fel. il ingrijeste foarte bine, mie mi se pare poate prea grijulie, dar mai bine asa poate.
nu imi place ca Andrei mi se pare putin infundat, nu ii curg mucii, dar respira putin greu, ori are niste mucuti care nu i-am scos aseara la baita (eu nu il mai aspir seara, doar la nevoie, ii pun ser si atat), ori il paste raceala il si las toata ziua pe gresie, si e cam rece, dar pediatra a zis ca e ok. si in casa il tin in body, pantalonasi, sosetele si uneori un tricou cu maneca scurta peste body sa ii tina cald la spate, ca tot patruleaza pe gresia rece. doar ca ieri bona a zis ca au iesit afara si era cam vant, se racise si statea sa ploua sper sa nu il fi luat raceala luni vine pediatra sa ne faca controlul de 10 luni
BAMBI sa nu uit, si noi suntem bucuresteni adoptati, eu is moldoveanca, sotul ardelean
giorgia23 spune:
Neata mamici dragi
Andrei
Victor
Stefan Calin,Matei Gabriel,Adina Stefania
Ramo suna f.bine reteta de paste...cred ca am s/o incerc si eu curand
Carmen multa sanatate Letiziei
Victo felicitari pt noua achizitie
Noi ieri am iesit afara de la 6 la 7.30...era asa de cald si bine...azi iar e urat...fetelor care culcati delfinasii la 8 cum o sa faceti la vara?...ca atunci e cald si bine afara numai bine de plimbare
eladea2005 spune:
salutare mamicute!
multu de cafeluta...
Paula, si Filip tot matinal e...prea matinal...evident ca el e deja la somn, dar eu... si aci a fost vant ieri, acu iar bate f tare...nici noi nu iesim azi...aaa, ba da...mergem la Cluj... si maine avem o zi de nastere la un nazdravan din gashca... macar avem program de socializare... si azi dam o raita la magazine sa-i cumparam cadou... asa mai scot si eu nasul in lume...
racusor, sa-ti creasca mare puiul...ce-au zburat 10 luni deja!!! acusica sarbatorim anisorul...
io am o intrebare, da fara suparare... voi de ce nu dati copilasilor iaurt din comert? sunt deja marisori si sunt iaurturi recomandate de pediatri, nu ma refer la toate magariile...
va pupic! ma duc la bagaje! weekend frumos daca nu mai reusesc sa intru!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Neata! S-a trezit aseara pana la 12 de vreo 3 ori piticul... cred ca maseluta il bazaie. Ca se vede un punct alb si se simte toata forma sub gingie... Mai e careva cu maselute????
Credeti ca e ok sa ii dau un pic de magiun de Topo in cereale?
Victo, pare foarte ok tanti asta, cred ca vei avea si tu un pic de respiro...
Azi e 9... adica e ziua delfinasului sef.
La multi ani Andrei, blondin scump!!!
La multi ani Victor drag de Ilinca, sa treaca raceala!
La multi ani Matei de Creata!
La multi ani Stefi de Laurica!
Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!!
Eu culcatul de seara il fac la 8 juma, aproape 9. la 8 e prea multa lumina afara... si imi convine ca doarme pana la 9 dimi. La vara fac la fel, ca daca e obosit si ii e somn, il culc la 8 juma, chiar daca eu as mai sta. O sa chemam eventual prietenii la noi, in curte, si atunci sunt linistita ca doarme si puiul, si stau si eu la "socializare".
Merg la copil, ca se plicti...
Sa-l ajutam pe Alex
giorgia23 spune:
Eu ma declar multumita ca doarme Antonia dim pana la 8.30-9 uneori si 10....dar seara adoarme f.tarziu...in jur de 10.30-11...dar asa e programul de cand era mica....daca nu s/ar mai trezi noaptea as fi cea mai fericita
Eladea shopping placut azi si distractie placuta maine...ce bine ca aveti prieteni cu , copii...noi suntem singurii cu bebe...de abia astept sa faca si altii
Cris deja maseluta ...pai voi pana la 1 an terminati cu tot...si noi ink nu avem nici un dinte