Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Coteasca eu stiam ca pana la 2 ani,copiii nu platesc bilet de avion,poate nu stiu bine.Noi in Turci nu platim nimic pt ei,Oana ce viza??? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
cand mergeti la pasapoarte...am inteles ca dureaza 30 zile lucratoare
noi saptamana viitoare speram sa ajungem
cu viza am zis din obisnuita...din 2010 s-a scos...
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Ia vedeti fete ce loc de joaca avem noi ,ca la gradi Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
super
cred ca sunt minunati cum se joaca aman2 impreuna acolo...
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ramo1901 spune:
Fetele imi dati si mie id-urile de facebook...vreau sa va adaug si eu...pe mine ma gasiti Radu Ramona...
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 ooana, Ana Cristea, nu? In cele din urma m-a dus mintea sa caut in lista ta de FB Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
da da da
Edit: stiam eu ca te descurci
Noi 2
ilinca79 spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Fetele imi dati si mie id-urile de facebook...vreau sa va adaug si eu...pe mine ma gasiti Radu Ramona... Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010) |
Ramo, cred ca-i mai simplu sa te adaugam noi
EDIT: te-am adaugat, dupa ce dai "accept", te adaug si la grupul de mamici si acolo ne gasesti pe toate.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui ramo1901 Fetele imi dati si mie id-urile de facebook...vreau sa va adaug si eu...pe mine ma gasiti Radu Ramona... Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010) |
pe FB ai o poza cu Sabina in brate? ca sunt multe Radu Ramona
Noi 2
ramo1901 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilinca79
Ramo, cred ca-i mai simplu sa te adaugam noi Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ok...sa inteleg ca o sa fii prima?...
ramo1901 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
pe FB ai o poza cu Sabina in brate? ca sunt multe Radu Ramona Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Nu,sunt cu mainile ridicate,imi aranjam ochelarii....
ilinca79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramo1901
Nu,sunt cu mainile ridicate,imi aranjam ochelarii.... Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010) |
ups...nu esti asta: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000207591932 ?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Am experimentat prima cazatura din pat. Ea e f bine - eu inca tremur - am un patut atasat la patul mare - e insa mic ca lungine - ramane cam 1/3 din lungimea patului "libera" - ei pe acolo a cazut. Am pupat bine si a trecut! A plans doar pana a ajuns la mine in brate apoi radea. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
pupam sa treaca cazatura Evei si tremuriciul lui mami
Noi 2