Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 20
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Ia vedeti fete ce loc de joaca avem noi ,ca la gradi Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
super fain - sa stea cat mai mult in el!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
m-am asezat si eu la cafea in sfarsiiit. iar m-a adormit mara pe mine :))) cred ca am dormit 5 minute dar cand m-am trezit eu adormise ea
aseara am culcat-o la ea in camera, in patut. a dormit binisor, s-a cam foit, ca si cum nu recunostea locul, s-a trezit la 5 pt mancare, apoi a dormit pana la 8 cu mine in canapea. mi-a fost lene sa ma mai ridic sa o pun in patut
oricum, nu e invatata sa doarma intr-un spatiu atat de mic :))(noaptea, ca ziua doarme in patut fara probleme)
ea se rostogoleste in somn, se da pe toate partile si se cam proptea cu capul in gratii
n-am nimic in frigider si nici nu stiu ce sa fac de mancare zilele astea. ce bine a fost la mami a mea acasa
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui saddie crispro offf... greu la noi cu mancatul. Sa-ti zic ce-am facut. Dupa ce ma apucasera pe mine bazdacii cu mancatul, cu scaune etc. si am mai vrb si cu voi, am zis sa mai incerc asta cu mancatul cu altii de fata, ca deh sa se obisnuiasca copilul. Atat mi-a trebuit! . Nici nu m-a dus capul sa incep cu o masa mai usoara gen cea de fructe de dimi, asa ca ieri la legume a stat tati cu noi, a mai fosnit si cateva pungi si Medeea era toata numai lacrimi si urleteeeee... urleteee.... Initial nici nu m-am prins de ce face asa rau. Am zis ca nu-i plac legumele, ca-s cu ou si n-avea chef, cert e ca nici n-a mai mancat restul zilei decat lapte. Azi dimineata la masa de fructe tot eu si mai desteapta am facut instructie cu tati sa stea linistit pe scaun sa nu se mai foiasca. Ei da' ce crezi ca a mers? Iar urleteeee.... nenica credeam ca-mi iau foc creierii. Abia atunci m-am prins eu cum sta treaba asa ca l-am trimis pe tati afara din bucatarie si stai si linisteste copilul care nu se mai dadea pus in scaunul de masa. Si uite asa astazi toate mesele le-a servit don'soara la mine in brate dar nu oricum ... eu in picioare cantand si dansand "Vulpe tu mi-ai furat gasca/Da-mi-o inapoooooii!!!! |
iuiiii ce greu e ...sper sa rezovati problema asta cumva
no copilul meu manaca foarte bine astazi am concluzionat!
...a trebuit s aimi fie greu ca sa imi dau seama ce bine mi-a fost
i-am facut pere cu branza...perele sunt preferatele lui...dar ne chinuie dintii cred ca azi-maine ies...asa ceva nu cred ca ati vazut, musca din coltul de la tavita mesei
se intindea dupa farfuria cu mancare...cand apropiam lingurita de gurita lui plangea
il luam in brate se intindea dupa mancare
iar incercam sa ii dau, plangea cu lacrimi de crocodil
cu greu a papat 100 gr...dupa care am cedat...dar plangea in continu...de foame...asa ca i-am dat sa suga
vai, atat de multumit nu am crezut ca il pot vedea in 5 secunde
a papat de la un san si apoi am zis eu ca e de ajuns si l-am ridicat cu gandul de a ne pregati sa mergem la medic...s-a incruntat la mine a inceput iar sa planga
l-am pus si la al doilea san...a papat si a a dormit
acum e in patut doarme...
am sunat la med de fam sa le zic ca mergem maine ca eu nu il trezesc...
groaznic!!! acu' inteleg cat le e de greu unora dintre voi cu mancarea...
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
am vrut sa postez mai devreme dar R a luat o tranta de cea mai mare frumusetea
PAULA, uite asa il adormeam pe Raducuhttps://picasaweb.google.com/nina.murgoci/8Luni#5593903383780476530
in sfarsit avem poze noi,albumele 8,9 si 10 luni
ooana spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Oana iti multumesc si tie, da, si eu cred ca Britax First Class a luat Kata, fiindca e singurul care se poate folosi in ambele sensuri. Voi l-ati comandata prin Ana? Poti sa-mi dai detalii te rog despre cum se procedeaza cu ea? V-am tot auzit discutand despre ea dar n-am avut nevoie pana acum Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
daca nu te descurci pe FB da-mi de stire si iti dau eu toate detaliile
inca nu l-am comandat, acum ma pregatesc....
foarte fain si scaunul de care zicea Kata
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ilinca79 spune:
kata, ooana multumesc mult! Foarte fain Britax-ul nou, sper sa ma hotarasc odata, daca iau First Class ii va ramane surioarei oricum . O caut pe Ana pe FB, doar sa-mi ziceti va rog numele ei intreg.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
Reteta te rog... Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
RIZOTO CU SPARANGHEL
orez 1/2 ceasca
supa zeama sau apa 1 ceasca
ulei de maslinne sau unt nesarat 1 lingurita
tarhon proaspat 2 lingurite
pireu de spapanghel 1/3-2/3 ceasca
se pune orezul (eu l-am inmuiat si fiert in prealabil - am avut orez integral), supa si uleiul intr-o tigaie cu fundul gros la foc mediu si lasa-le sa dea in clocot
redu focul si lasa-le sa fiarba aprox 15 min pana cand lichidul se evapora si orezul devine cremos
ia tigaia de pe foc, adauga tarhonul si lasa totul acoperit 10 min
apoi adauga pireul de sparanghel
daca e nevoie paseaza cu mixerul - eu asa fac - si adaug si carnita de pui fiarta
Noi 2
ilinca79 spune:
ooana, Ana Cristea, nu? In cele din urma m-a dus mintea sa caut in lista ta de FB
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
lauri_ca spune:
Buna fetelor!
La multi Andrei de imaya!
Si eu i-am facut lui Stefi orez, mai degraba pilaf cu legume(ceapa, morcov, ardei), l-am facut mai moale si a mancat f. bine nepasat!! De acum ca avem 8 lunite, gata cu benduitul, eu oricum in ultima vreme ii dadeam combinat jumate la blender, jumate sfaramat cu furculita, ei ii place sa mestece mancarea.
ramo1901 spune:
Bun gasit mamici...semnam si noi condica astazi...cam tarziu,dar Sabina a tras un pui se somn pana acum cateva minute,si pentru prima data nu a plans cand s-a trezit singura.
A papat mar ras cu biscuite si iaurt astazi,iar la pranz mancam piure de legume cu ficat de pui,apoi pe la 6 gris cu lapte,iar deseara la 10 niste cereale. Noi din pacate nu mai bem lapte,deloc,sau asa din greseala noaptea cand nu isi da seama ce bea. Eu continui sa ii fac laptele si seara si dimineata,dar il refuza. Nu stiu daca va mai bea,asa ca ii dau iaurt si branzica cat pot de mult. Va invidiez pe cele care inca alaptati,
Imi spune si mie cineva cum se fac pastele cu branza? am vazut mai devreme si as incerca si eu....sau se amesteca pur si simplu cele doua ingrediente?