Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 19
crispro spune:
Neata!
AM avut o noapte excelenta pana la dimi... aseara a adormit greu, o ora a durat procesul, dar la 9 juma dormea. Si nu s-a foit deloc pana la 5 juma, cand i-am dat LP. Apoi a stat treaz pana la 7... ce m-a disperat!!!
Mycya, iritatia de langa scutec si mai sus pare din descriere cu a lui Vlad- care cica e de la caldura. Io nu pot sa ii fac poza, ca is asa de mici bubitele alea, ca nu se vad in poza. numai io le vad (si sotul, dupa ce ma rastesc la el ca nu vede), si dr.
Bumblebee, ce tare sotul tau cu tava de aragaz. Deci tot in petreceri ati tinut-o si cu musafiri. E bine!!! Iar pe soacra o bat un pic ca nu imi place cum ii zice lui V.
Eladea, mie imi plac tare mult povestile cu Eric, asa ca mai poti sa ne povestesti!
Rodi prin 15-16 zicea ca vine in Zalau, deci prin 15 cred ca in Cluj. Sa vedem, ca mi-ar place sa vin si eu la intalnirea din Cluj, sa va vad si eu. Daca nu se poate nu-i bai, ca eu is relativ aproape , si tot ne-om vedea noi cumva...
Crissteo, la Sensiblu este safe feeder, dar nu asa ii zice. Parca "saculet", e de la primii pasi, costa 10 lei. Am mai vazut in carrefour. Stai ca am gasit - saculet hranire bebe. www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=saculet&ItemId=7474141" target="_blank">aici ai disponibilitatea produsului in reteaua Sensiblu. Poate gasesti pe langa tine.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Paula, intr-o sapt, doua ii creste parutul de numa! Lui oricum ii crestea repede. Deci de azi la dieta. Io m-am enervat ca m-am urcat pe cantar dimineata si am mai pus pe mine in ultima sapt (nu e de mirare la cat de deschisa mi-a fost gura mereu la toate prajelile, dulciurile si painea din casa...)
Roxana, Theo e foarte cuminte in vizita, din cate povestesti. Dar noaptea vad ca te tine tot asa, in priza...
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 DIANA dar de ce seara piure de legume? tot nu mananca lp? ar trebui mai mult laptic zic eu. noi mancam asa 6 + 8 - laptic (in total vreo 220-240 ml) 11 - fructe (fara cereale, doar fructe) 14 - piureul / supa de legume cu ou / carnita 18 - iaurt in diverse combinatii / gris cu lapte / dovleac cu mar etc/ 21 - laptic (220 ml) noaptea suge o data, cat gaseste, si apoi pe la 5.30-6 ii dau un bibe mic de lapte. restul papa la 8 dimineata si mai roade bucatele mici mici de biscuite in timpul zilei. |
Racusor - tot nu papa lapte praf - cand iau unul nou bea o data 40-50ml, a doua oara 20-30ml iar apoi il refuza categoric. Deja suntem la 10 feluri de LP incercat - e nebunie curata (noroc ca am mai primit de la milupa gratuit mostre cu cate 2 portii de lapte si de la 2 prietene in Ro NAN 1 si Aptamil parca). Era simplu daca vroia laptic. De aia si trag de mine cu alaptatul.
Pup sa ai o saptamana usoara! Spor la invatat!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui crissteo De unde ziceati voi ca ati luat safe feeder, la ce farmacii am intrebat nu au auzit de asa ceva, m-am uitat la Auchan si la Real dar nu era. Merg azi sa iau daca-mi dati vreo idee. Si se schimba la el ceva pe parcurs? Tre sa mai iau acum? LA MULTI SI FERICITI ANI TUTUROR minunilor de delfinasi! O zi frumoasa! Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Sincer eu una nu as mai lua daca nu ai luat pana acum. Nu l-am mai folosit de ceva vreme pe al nostru. eu l-am luat de pe Amazon.
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui ooana Diana azi papam rizoto cu sparanghel si carne de pui ieri am papat manzat cu cartof dulce si morcov |
Reteta te rog...
Diana_Eva spune:
Hai ca fac eu sarbatoritii de azi.
La multi ani:
Andrei de imaya!
A fost usor sper sa nu fi pierdut pe cineva!
carla_2008 spune:
Coteasca eu stiam ca pana la 2 ani,copiii nu platesc bilet de avion,poate nu stiu bine.Noi in Turci nu platim nimic pt ei,Oana ce viza???
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
Buna dimineata dragele mele!
Sa avem o saptamina frumoase cu mult soare si fara vint sa iesim cu puiutii afara.
Inca ne chinuie putin primul dintisor,nu a iesit definitiv,mai plinge prin somn, in rest fara febra,doar ar roade orice prinde.
Am fost musafiri acest weekend, ii place in vizita, dar cel mai tare ii place acasa,cu fratiorii in jurul lui.Asa un tablou frumos am avut zilele astea,cum stateau ei in living pe covor in cerc toti trei si se jucau,de fapt il distrau pe asta micu,si el era in culmea fericirii,in timp ce mami si tati savurau un pahar cu vin rosu,si faceau planuri de vacanta.Iar ne-am sucit cu marea,a treia oara
ILINCA(CE-MI PLACE NUMELE TAU), daca nu ai de gind sa mai cumperi inca un scaun dupa 4 ani, e f buna GRUPA 1-2-3.eu am luat first class plus,pt ca am scaun deja pt virsta 4plus,si profit sa-l plimb cit mai mult cu spatele la sensul de mers.
De dormit doarme bine,are 5 trepte de inclinare pt somn,in schimb sa stiti ca astea britax sunt ffff mari,masive,sotul meu strimba din nas ca e f mare,si ocupa mult din bancheta din skoda, in masina mare kia merge perfect.,dar eu zic ca e mai sigur asa masiv
acum vad pe site-ul lor ca a aparut www.britax.co.uk/car-seats/car-seats/multi-tech-2" target="_blank">ASA, care mi se pare ideal,9-25 kg, si can be used rearward or forward facing and is suitable for use from 9 to 25kg (approximately 9 months to 6 years). este nou,n-am stiut ca exista pina acum,ca luam asa.
Despre ana,o gasesti pe FB
REVIN
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
carla_2008 spune:
Ia vedeti fete ce loc de joaca avem noi ,ca la gradi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
Am experimentat prima cazatura din pat. Ea e f bine - eu inca tremur - am un patut atasat la patul mare - e insa mic ca lungine - ramane cam 1/3 din lungimea patului "libera" - ei pe acolo a cazut. Am pupat bine si a trecut! A plans doar pana a ajuns la mine in brate apoi radea.