Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
cristina, de la 21 la 9 jumate a dormit de necrezut!
inca nu ma pot bucura, iti dai seama. ajung sa ma rog macar o noapte ca asta pe luna sa am si eu, nu la 9 luni
da ma tot gandesc care o fi cauza..o fi terminat de iesit dintele nr. 2..sau mancarea de aseara- i-am data prima data lapte (humana) cu gris si un pic de magiun asa la final, ca se plictisise
bambo..da ce voinic ai tu acolo!
ioi..mihai e cu muci de 3 saptamani! acum a mai si ragusit! ii mai dau cd imi aduc aminte niste coryzalia si homeogene.
ma gandeam ca a ramas fara voce si nu l-am auzit strigand.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
sorina, cum l-ai intarcat??????????
stiti ca eram eu pusa pe intarcat, da nu m-am apucat
crisitna, daca iti zic cat dormea stefan..se culca pe la 18..il trezeam eu pe la 9-10 sa ii fac baie, ii mai dadeam un bibe si se culca inapoi pana dimineata..
a marait vreo 3-4 nopti cate 10-15 minute probabil de la dinti/masele mai urate.in rest somn de voie!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Bv Matei, bv Mihai Oana, Cris2010, poate voua nu va iese iaurtul pt ca il puneti pe CALCULATOR Acum serios, eu urmez exact pasii din retea lui crissy, dar cred ca e f important laptele dulce, eu folosesc Dorna UHT 3.5 Si a mea continua sa ma uimeasca cu greutatea, oare mananca prea mult??? E drept ca a inceput de cateva zile sa manance cam cat ai vostri 100-150 (uneori 200), asta din ochi ca nu cantaresc. In aproape o saptamana a luat aproape 200g!!! Probabil recupereaza mititica mea (de la 5 la 7 luni a luat 600g) ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
si eu tot Dorna Bio UHT de 3,5% grasime
asa deci zici sa nu il mai pun pe calculator
hai ca azi fac o tura sa vedem cum iese...si eu tot dupa reteta lui crissy
bravo si voua pentru cat papati si ca v-ati ingrasat putin
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui coteasca Crispro, Oanna, multumesc Si parca tot as mai avea o intrebare: stiti cumva daca la copil se plateste bilet de avion????? In mod normal n-ar trebui sa platesti ca il tii in brate, dar nu stiu ce sa zic. Corina, fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
nu se plateste...dar trebuie verificat la compania cu care vei zbura ...la lowcost e o taxa, cel putin asa am vazut la wizzair
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo ha ha..oana, fiecare cu ce-l doare. cam tot pe acolo e si mihai al meu cu greutatea. Matei doarme toata noaptea sau se mai trezeste sa pape? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
de la 4,5 luni doarme de seara de la 19,30-20,00 pana dimineata la 7
chiar radeam cu Marius ca daca se intampla ceva si incepe sa se trezeasca noaptea iar o sa ne simtim ca si cand ne-ar fi lovit trenul am uitat cum e sa nu dormi...
Noi 2
lauri_ca spune:
Sebastian si Felix Cristian Alexandru Eric Nicholas Raducu Anastasia Otilia Ioana |
La multe lunite si de la noi!
Ma bucur sa aud ca dorm mai bine delfinasii, dar la noi nu e cazul. Am avut o noapte horor, multe multe treziri cu tipete si plans incontinuu fara consolare. Nu stiam ce sa-i mai fac ce se chinuia saracuta. Oare de la dinti sa fie? Voi ati patit asa ? Noi la primii 2 dintisori in afara de ceva nervisori n-am avut altceva, dar azi noapte sigur o durea ceva foarte tare ca prea tipa. Spre dimineata i-am dat nurofen si a dormit pana la 10, i-a mai calmat putin durerea.
Pt. copilasii mai mari care racesc la gradi, eu i-am dat lui Radu cate 1 tub de oscilo pe saptamana din luna sept. pana in aprilie cat a fost la gradi., f.eficient pt. preventie.
baby78 spune:
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Eric Nicholas
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana
La multi ani sanatosi, fericiti si norocosi!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Diana_Eva spune:
Coteasca - Bilet bebelus - cand cumparam biletele din Austria (austrian airlines) - 7 euro, cand cumparam biletele din Romania (tot austrian airlines) - 45 sau 49 euro. De ce? Nici eu nu imi explic. Tot cu acelasi copil zburam .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Coteasca - Bilet bebelus - cand cumparam biletele din Austria (austrian airlines) - 7 euro, cand cumparam biletele din Romania (tot austrian airlines) - 45 sau 49 euro. De ce? Nici eu nu imi explic. Tot cu acelasi copil zburam . Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
da asa e la noi
ia sa zic si eu, am luat bilete Budapesta-NY 450 euro
pe cand Buc-NY 600 euro
si exemplele pot continua
noi acum in Turcia nu platim pentru Matei nimic nici la avion nici la hotel... doar viza
Noi 2
Anne45 spune:
Ziua buna si de la noi
LA MULTE LUNITE TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !!-SA CRESTETI MARI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII!!
Dupa o noapte obositoare -nu stiu daca era din cauza dintisorilor sau il deranja ghipsuletul -ne reincarcam bateriile -facem plimbari lungi, aerul ne face bine -vremea este foarte frumoasa , vreme de vara nu de primavara.
Cel putin la capitolul mancare stam bine -mananca tot ceea ce-i dau , fara sa-mi faca nazuri .
Ma gandeam sa-i iau de la Chicco o jucarie 3 in 1 - masinuta , balansoar si chestia care impinge -nu stiu cum sa-i spun , acum ca a crescut mare ma gandesc sa-i cumpar ceva cat de cat adaptat la varsta . Are si ferma animalelor de la Clementoni , cu doua roti care se impinge -asta il ajuta sa se sprijine si sa paseasca .
Voi ce ati mai cumparat bebelusilor ?
Pupam mamicile si delfinasii!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392