Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Cesar, sau the Dog Whisperer, e pe National Geographic in timpul saptaminii de la 19 la 20, iar vinerea mai sint doua episoade in plus, intre 21-23.
Tipul este un super dresor fara scoli, care insa efectiv simte ciinii si stie sa actioneze in consecinta SI sa ii invete si pe stapini sa se schimbe.
DDB-ul asta era tinar si se juca dur, si stapinei si pretenului ei le era frica de el, ca el avea 70 de kile si ei erau mai slabi ca el, si asta cam apuca de haine cu dintii si cam tragea. Da se vedea de la o posta ca e in joaca. Numa ca dupa cum am spus, stapini asa impaiati....n-am mai vazut demuult

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, ce mi-ar placea sa vad si eu emisiunea...oare n-o gasesc pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pisik, of...multa sanatate Anei! Eu nu stiu ce-as alege dintre cele doua medicamente, daca as fi in locul tau...

Pisigri, la curs e cam plictisitor nu atat din cauza informatiilor transmise, care sunt interesante, cat din cauza tipei care-l sustine si care nu prea are darul trainuitului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Pisik, sanatate multa Anei si spiralam cit e nevoie, numai sa o lase febra si bolile

pisicogrix, eu am incercat asa: vinuri roze si albe, cite un pahar, doua; vodka (io o beau cu soc) si niste rom distilat bine, da asta e cam plin de zahar

ina, asta-seara dau un spumos cu crema de cassis (cred ca sint coacaze negre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, uitai: pisicogri, toate vinurile naturale (da sa fie cu adevarat, nu cu numele :) ) din ro sint ok, inafara de puterea ursului, care e prea greu pt ficat. Cind am fost in ro am baut muult vi, cred ca 1 litru pe zi :) Si rezultatul nu a fost asa dezastruos. E adevarat ca la mincare am fost atenta, am scapat doar intr-o felie de cozo si doi-trei covrigei.
Insa cred ca de mare ajutor mi-a fost si ardeiul iute(murat) si hreanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ca sa va distrez seara va las niste poze cu Rares. PAcat ca filmuletul are sonorul decalat. Dar intelgeti voi ce si cum.

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/2%20ani%20si%201%20luna/

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!Dau eu o cafea numa' buna...ca nu am mai intrat de multisor!

Mergi la inceput

Salutare!

Pe la noi bate crivatul, ca nici nu stiu cum sa-i mai zic vantului astuia care numai ca nu te ia pe sus!
H. l-a scos putin pe Andrei in curte, sa ia aer si asta cred ca-i va fi toata iesirea de azi. Eu scriu de zor - acum sunt intr-o pauza de cafea - ca iar sunt in criza de timp; de altfel, cred ca "criza de timp" e my middle name mai nou.

Pisik, cum mai e Ana?

Adrisimo, de Mihaela ce mai stii?

Monnvas, hai, mai povesteste-ne ceva despre traiul belgian!

Mergi la inceput

Simplyana, pe unde esti? Esti cam scumpa la vederea virtuala mai nou si imi e dor de tine!

Olgaaaaaa!

Mergi la inceput

Kea, tu cum esti? Au venit rezultatele?

Mergi la inceput