Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Off Pisiko , sanatate multa ii dorim Anei !! chiar ma gandeam la voi ca nu am apucat sa te mai sun ieri !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Valeu!
Sanatate multa Anei! Nu stiu, sincer ce sa te sfatuiesc; cind e vorba de Ian, eu sint kkcioasa rau si tot timpul merg la 2 doctori si, daca au pareri diferite -si, de obicei, au!- ma ghidez dupa ce-mi spune mie...."logica de mama" dar si in functie de gravitatea bolii; in situatia asta cred ca i-as da varianta mai puternica. Pupici si sanatate.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, pisik, spiralam la greu, cum sa nu! Nici nu stiu ce as face in locul tau...as merge pe mana Denisamadei, sa-ti zic drept.
Eu care sunt zen si optimista la orice e legat de copchil, recunosc ca la boli ma pierd, adica eu si cand Sophiphi isi haraie mucii simt ca ma topesc de mila, neputintza si frica!! Asta mi-e singura frica legata de Sophia, sa nu fie bolnavioara. Slava Domnului ca n-am trecut prin de-astea dar de cate ori povestiti voi de asa ceva fac un exercitiu de imaginatie si numai cand ma gandesc la asa ceva ma ia cu friguri
Anei sa se faca bine repede!

Mergi la inceput

Novus, vad ca orasele noastre se sincronizeaza la vreme, asa e si la noi acum, un vant taios si uraciooooos!
Inapreda, io poate n-am inteles intrebarea pisicoantzei, ca retinusem asa: ce ziceti, daca doi oameni nu se mai iubesc, dar se inteleg/respecta, sa ramana impreuna pentru binele copilului au ba?
Pisigri, hai c-o tradez pe psiholoaga: Monnvas mi-a deschis ochii ca asta e stilul tau, buna la practica dar cu despicat firul in 4 la teorie:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Pisiko, spiralam cu tine ... sa fie Stefan bolnav nu i-as da antib.tare DAR ASTA pentru ca Stefan nu a mai luat antibiotic pana acum si as merge pe unul usor si mai las organismul sa lupte.... dat fiind cazul ca ai mai avut antecedente e bine de mers pe Klacid.

Ilinka si Inapreda, o sa-i fac o primire romantica, o sa-i aprind lumanari sa se simta ca la biserica, oricum pana cand adoarme Stefan la 23:00 (sotul vine la 17:00) o sa iesim in vizita, plimbare sa nu fim nevoiti sa ne sorbim din ochi unul la altul degeaba
Cat priveste mancare.... fasolea prajita, o salata de vinete, turta dulce de casa sunt preferatele lui , nici ca-l primesc mai frumos...

Mergi la inceput

Ramonica, io nu m-am gandit ca nu i-ar placea fasolica prajita...ma refeream ca "e grele", fratzica, nu te-mbie la zburdat dupa ce mananci sau la romantisme...ci la alte cele:))))

Mergi la inceput

Eu cred in prietenia dintre un barbat si o femeie dupa o despartire amoroasa. Mie mi s-a intimplat. Daca inainte sa-ti fie iubit iti e prieten. Daca-l admiri si-l respecti inainte sa-l iubesti SI orizontal. Lucrurile astea NU se schimba chiar daca flacara s-a stins. Asa se intimpla cel putin in cazul meu.

Daca sa ramii intr-o relatie de prietenie pentru binele copilului?
Numai daca binele copilului este si binele tau.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisik, sanatate Anei ! Daca oricum tre sa ii dai antibiotic, da-i-l pe ala mai "tare". Nu are rost sa o lungesti, sa risti sa fie ineficient etc.

Ilincutzo, Monn m-a citit doar partial corect :). Da' ma bucur ca-s asa persoana importanta :))))). Ieri am vazut la Cesar un Dogue de Bordeaux, m-am tavalit cu sotul de ris.... ma rog, nu-ti povestesc episodul, dar stapini asa constipati si neajutorati n-am mai vazut de muuuulta vreme. Iar ciinele avea o mutra asa solemna si serioasa si jignita :))))

Inapreda, era vorba daca doi soti care nu mai sint indragostiti unul de altul, in schimb sint foarte/cei mai buni prieteni este corect sa ramina impreuna pentru copil. Nici unul dintre ei nu are (cel putin momentan) pe nimeni altcineva, nu a "ochit" pe nimeni si nu e amorezat de nimeni altcineva.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, ziiii-mi, ce facea DDB-ul ala de erau stapanii neputinciosi? Eu nu stiu ce e Cesar ala, ce e, o emisiune? Unde, pe ce post? Link, ceva?
Cateodata ma gandesc sa scriu o carte despre Manole. Poate o sa-mi pun in practicaideea candva.

Mergi la inceput

Pisigri nu stiu cit este de corect. Corect fata de cine? Fata de copil? Fata de sot? Fata de tine insati? O astfel de decizie nu poate fi "corecta". Nu exista decizie "corecta". Dar se poate inventa o mica filozofie de viata care sa faca decizia mai digerabila si deci...corecta. Din punctul meu de vedere, casatoria este CA si un parteneriat pe termen lung. Nu poti divorta pentru ca nu mai iubesti dar respecti etc.

Oricum, cred ca sint 1001 de aspecte de care trebuie tinut cont si nu sint acelesai pentru toata lumea; depinde de personalitate, sistem de valori etc. Depinde de cit de frustrat te simti. De implinit. Sau neimplinit. De ce anume te face fericit. De ce anume ai cerut de la viata. Si de ce anume viata ti-a dat. Coplicat. Sau, mai degraba, complex si eu tre' sa merg la Kaufland cu familia. Sper sa mai citesc opinii cind ma intorc.

Daca eu as pleca sau as ramine?
Ma mai gindesc...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput